O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Okrashivanie door diverse composities

De zuiverheid van schilderde vlakken is aangewezen op de boel en de opeenvolgingen van operaties volbrachten. Schilderstuk onderverdelen op de ongedeeld verbeterde en hoge-kwaliteit.

In het schilderstuk allermeest van de verloven tijdperk brengt in luzgakh muren en plafonds, t door. Door hem. Waarin muren en plafond abut bij elkaar, alsmede op karnizakh. Deze plaatsen voortvloeit preliminarily om door de methode tortsevaniya (door de toepassing van gemakkelijke stakingen) te schilderen, dan om door gebruikelijke methode te schilderen, zorgvuldig rastushevyvaya verf, en naast begeven zich aan okrashivaniiu alle huisvesting.

Die voor het eerst begint krasit kistiu, niet altijd kan zelfs verf steken. Zijn kan alined geldend pylesos of sadovyi opryskivatel, nauwelijks opylyaya kolerom vlak zijn. Te schilderen pylesosom tvloeit dan voor, wanneer veroorzaakte kistiu verf alles behalve vysokhnet (zal nauwelijks vochtig).

Om vlak af te schilderen maar meteen pylesosom of opryskivatelem zal niet aangeraad worden, omdat verf better vtiraetsya kistiu en prochnee wordt met bovenaards aangesloten. Hereto in de verstuiving verrijst van de verf slechte aderlating.

Okrashivanie door calcareous composities. Op nieuwe vlakken, allereerst, mankementen repareren, zamazyvaiut hun door de verdunning, sluik door de topgevel van de boom, door de baksteen (leshchadiu), amply vochtigheid door het water. Waarna hoe water wordt geabsorbeerd, niet laten op de bovenaardse drop, met betrekking tot anders vochtig vlak maken ogruntovku en maar meteen verf waar. In de eerst plaats verf plafonds, toen muren. Seconde schilderstuk maken met betrekking tot vochtig eerst waar.

Af te schilderen het is mogelijk en zonder ogruntovki, maar kwaliteit wil onderaan. Als na eerst ogruntovki of schilderstuk op het vlak werden mankementen ontdekken, hen lapen. Okrashivanie en door gruntovanie calcareous composities met betrekking tot vochtige vlakken bevoorraadt hen best stseplenie met bovenaards.

Oude vlakken in het eerst geval examineren, louteren van zwak behoudene drijvende verf, herstel, vochtigheid door het water, verf. Het is aanbevelenswaardig ogruntovat en slechts dan om te schilderen.

Okrashivanie door kleevymi composities. Nieuwe vlakken, allereerst, mep door en lapen erop mankementen, dan dor, gruntuiut en verf. Als na ogruntovki worden mankementen ontdekken, hen lapen kleevoi shpatlevkoi met ogruntovkoi, dorre en verf.

In de eerst plaats gruntuiut en krasyat plafonds, dan gruntuiut en krasyat muren. Voor de receptie van het elk meere zuivere schilderstuk van het vlak van de muren dikwijls tortsuiut winnende prachtige Bill van de kavels beneden shagren. Oud vlakken, allereerst, examineren en erop diverse mankementen repareren, dor, gruntuiut en krasyat.

Wanneer vlak tamelijk zuiveren en nabel strak behoudt drijvend erop, kan worden rastushevku volbracht. Met het dit draaien op uitzicht vlakken bijstere inktkoker razmyvaiut door het water, zorgvuldig rastiraya strijkende onbuigzaam kistiu uit. In de begeerte na razmyvki en rastushevki kan worden nauwelijks podsokhshuiu vlak door vloeiende verf geschilderd. Verf kistiu of kraskopultom of sadovym opryskivatelem.

Pylesosom en opryskivatelem op de tijdperken verf en met betrekking tot dorre stichting, maar verf zal drijvend zwak, gadeslaan omdat ze lozhitsya op zapylennuiu vlak.

Als in ogruntovke of razmyvke in het verleden veroorzaakte okrasochnyi compositie begint treskatsya en vzduvatsya, het schrappen, hoe wordt in het artikel 'De toebereiding van de vlakken verteld". Ogruntovku en schilderstuk maken algemeen waar.

Als verf treskaetsya en vzduvaetsya op neoshtukaturennykh beton panelen of borden, dan zijn ook volgt namochit door het water, schistit, door en dan promyt verhit water (better maar juist vskipevshei) niet minder drie tijdperken schrappen komst voorwaarts vet veroorzaakte in de fabricage van panelen en borden op de vormen. Prosushiv vlakken, hen deken van gruntovkoi een of twee tijdperk. Als gruntuiut tweemaal, dan eerst tijdperk door verhite compositie, en seconde - koud. Met betrekking tot vysokhshei gruntovke maken shpatlevku en zachishchaiut zijn waar.

Proshpatlevannye vlakken gruntuiut en kleuren. Voor shpatlevaniya vlak het is mogelijk pereteret. Peretirku maken na schistki nabela en wassend door verhit water benuttend cement of calcimine waar. Technologie peretirki wordt in het hoofdstuk 'van "Shtukaturnye werk beschreven". Na peretirki vlak dorre, gruntuiut en verf.

Herinner zich die op bijstere inktkoker promytykh water vlakken prochnee behouden drijvende shpatlevka en verdunning.

Okrashivanie door kazeinovymi of silikatnymi composities. Preliminarily schrappen zwak drijvende verf behielden, verstelen vlakken, dor, gruntuiut en verf.

Okrashivanie door emulsionnymi composities. Vlakken bereiden algemeen toe. Vervolgens vervullen proolifku, shpatlevanie, ogruntovku en schilderstuk door de composities op emulsionnom bloedverdunner. Zweedse en Finse taal composities oorzaak zonder ogruntovki voor 1-2 okrashivaniya. Voor het vlak schilderstuk louteren van de stof nemen af, vuiligheid, herstel en dor.

Okrashivanie door buttery composities. Ontzagwekkend strijkend van buttery en hen van gelijkaardige verven kunnen worden voor twee-drietal okrashivaniya gekregen.

Buttery schildert oorzaak op helemaal dorre vlakken door doordringend quitte stratum draaiend op kist of cilinder op welke wijze het is mogelijk van kleinere verf en bijstere inktkoker zijn vtiraya. Ieder navolgend stratum van de verf ook moet veroorzaker op bijstere inktkoker prosokhshii voorgaand.

Tvloeit niet in de doelen van de versnelling van het werk van maloukryvistye verf om door elk meere vet strata voor, te veroorzaken omdat, vysykhaya, zij pucker en treskaiutsya.

Dikke verven razvodyat voegende erin diverse oplossend geneesmiddelen, om verf bijstere inktkoker rastekalas zelfs strijkend geformeerd. Verf voortvloeit om te filtreren, als niet te was van sgustkov en ruime delen.

Om nader &gt te lezen; >