O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De mankementen van het schilderstuk

Mankementen okrasok maakten door calcareous en kleevymi composities waar. Mankementen in dit geval algemeen tijdperk brengen van de niet-inachtneming van de technologie van de voerend van de werken door. Meestal hen kunnen worden door slechts complete aanpassing gecorrigeerd. Wij willen de aanleidingen beschouwen van de onderrichting van de mankementen.

Otmelivanie de stratum van de verf verrijst ottogo die in gare okrasochnyi compositie kunde bij weinig kleefstof of werd krijt met ruime delen gegolden; Niet protsezhivalsya kookte okrasochnyi compositie. Correctie is mogelijk door middel van opryskivaniya schilderde vlak door het zwak kleevym verdunning met behulp van kraskopulta of door middel van navolgend ogruntovki en schilderstuk.

Otslaivanie krasochnoi film misschien veroorzaakte volgend:

  1. Okrasochnyi compositie was ook dik of herhaaldelijk werd op een en gelijke plaats veroorzaakt;
  2. Wordt de buitensporige boel van de kleefstof geintroduceerd;
  3. Okrashivanie wordt volbracht met betrekking tot het vet stratum in het verleden van veroorzaakte verf of met betrekking tot zwak shpatlevke.

Lap door middel van voorzichtig rastushevki compositie veroorzaakte door het water met behulp van kisti. Whereat het deel van strijkend smyvaetsya. Als dit niet erbuit helpt, dan moet alle stratum van de verf schrappen, pereteret vlak, ogruntovat en om te schilderen.

Prosvechivanie voorgaand krasochnogo stratum is mogelijk ottogo die werd van gruntovka andere kleur gegolden, dan okrasochnyi compositie, of het was maloukryvistym.

Voor de bovenaardse correctie voortvloeit navolgend om te schilderen. Als deze wil niet helpen, toen het zal van node opnieuw ogruntovat geldend gruntovku, podkrashennuiu beneden okrasochnyi stratum.

Verroeste plekken zijn mogelijk van lange protekaniya skvoz de wondpleister van het water of van prosachivaniya skvoz de wondpleister van smolistykh substanties.

Lap door middel van de verwijderend van de aanleidingen die de onderrichting veroorzaakte van verroeste plekken, van de verhuizing van verroeste wondpleister en vervangingen zijn nieuw. Is mogelijke andere weg: Schistit oud verf, promyt vlak door hartelijke 3%-nym de verdunning van solyanoi zuur, prosushit, zakrasit door buttery verf (door buttery of spirtovym vernis), ogruntovat en om te schilderen.

Vette plekken op de wondpleister tijdperk brengen van nevysykhaiushchikh beest of mineraal boters door. Correctie is mogelijk maar door middel van blanking van promaslennykh de plekken van de wondpleister, van de toepassing nieuw, van voorzichtig bakkend, van het schilderstuk door buttery verf stykov buiten nieuwe wondpleister, van ogruntovki en schilderstuk.

Vysoly verrijzen van de aanzetting door het vlak van oplosbare zouten welk zal op het schilderstuk naar of wondpleister witte crystall klopjacht formeren. Schrap vysoly door voorzichtige bakkende en raffinage van het vlak door stalene borstels, van peretirkoi wondpleister, prosushkoi, door het schilderstuk door de buttery verf van plaats herzag, shpatlevkoi, ogruntovkoi en door het schilderstuk kleevoi door de verf.

"Nataski" kan in okrashivanii vlak zonder ogruntovki of zijn als schilderstuk werd met betrekking tot oud verf, ogruntovannoi zwakke voedingsbodem zonder rastushevki volbracht.

Voor het mankement obviation moet zorgvuldig door razmyt water oud nabel, en zelfs better schistit, pereteret, ogruntovat en opnieuw om te schilderen.

Polosatost is mogelijk van de aanvulling dor pigmentov in okrasochnyi compositie, van de slechte vermenging van de compositie, van niet eenvormige rastushevki en aandrang op kist. Te elimineren polosatost het is mogelijk door middel van voorzichtig wassend door het water en okrashivaniya vocht okrasochnym compositie met behulp van kraskopulta.

"Residentieel" naar voren komen in ontoereikend bijstere inktkoker ogruntovannykh vlakken (vooral met rasshitymi krakken, zamazannymi gipsovym verdunning) of ottogo die rasshitye krakken ontoereikend worden gegumd. Voor de correctie tvloeit razmyt voor of compleet om krasochnyi stratum te schrappen, bijstere inktkoker ogruntovat vlakken (krakken ogruntovat tweemaal) en om te schilderen. Ontoereikend zatertye shvy om te corrigeren, pereterev hen, ogruntovat en om te schilderen.

Puckers zal van de toepassing ook dik (of ook vocht) van krasochnogo compositie formeren. Okrasochnyi compositie noodzakelijke razvesti tot toe normale viscositeit en perekrasit.

De bar Bill van de kavels van het schilderstuk en het agglomeraat van ondiepe gezwelen zijn mogelijk ottogo die zatirka wordt krupnozernistym door het zand verricht of gruntovka en okrasochnyi compositie werden gegolden niet filtreerde. Lap door middel van wassende of peretirki vlakken, van ogruntovki en schilderstuk door filtreerde compositie.

Bryzgi, poteki en verloven. Bryzgi kan wegens aangegroeid tegen de opening standaardmaat in de verstuiver, poteki - wegens het vocht okrasochnogo compositie nietwaar eenvormig het toepassing, verloven - wegens verkeerd werk kistiu, cilinder en t zijn. D. Lap door middel van razmyvki vlak door het water, van ogruntovki en schilderstuk.

Mramorovidnye plekken schijnen van de toepassing groot van zakleennogo okrasochnogo compositie. Correctie is mogelijk door middel van razmyvki krasochnogo stratum en schilderstuk (of ogruntovki van en schilderstuk) gewoon door zakleennym compositie.

Styki schijnen te zijn uitstekend wegens amateuristisch werk kistyami, door de cilinders, kraskopultom of in okrashivanii met betrekking tot zwak gruntovke. Te corrigeren het is mogelijk promyv vlak door het water, en ogruntovku en schilderstuk waargemaakt.

De wijziging van de kleur van de verf kan voorkomen als gevolg toepassing pigmentov, niet paardenstal naar alkalis, om, naar sernistym gassen, serovodorodu te ontsteken. Lap door middel van smyvki verf veroorzaakte, ogruntovki en okrashivaniya met de toepassing paardenstal pigmentov.

Filenka met van niet eenvormig schilderstuk misschien van verkeerde aandrang op filenchatuiu kist of ook dikke verf. Bespan filenku tvloeit peredelat voor.

Schilderde bovenaards sokhnet neravnomerno ottogo die werd nonhomogeneous met betrekking tot fortess gruntovochnyi compositie gegolden en waren skvoznyaki. Voor de correctie voortvloeit om skvoznyaki te elimineren en om de toebereiding nauwkeurigheid gruntovki af te lezen.

Om nader &gt te lezen; >