O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Slag met de vernielers van schoeien

Slag met brownies gribami en insecten - door de vernielers van de spant misschien verkorte tot toe kleinst mogelijke hoeveelheid, als vooraf om overeenkomstige afmetingen te accepteren. Het is bijvoorbeeld, voor zhiznedeyatelnosti de schadelijke dieren van de spant erin noodzakelijke inhoud vlagi. In helemaal dorre spant evenmin griby, noch torren-drevotochtsy te leven kunan niet. Het is zo, torren in de eerst plaats schijnen in nozhkakh meubeltje, omdat in myte polov hen dikwijls protiraiut vochtig tryapkoi, en dit komt in de spant wat dat boel vlagi binnen.

Zodoende, zorgen voor de spant instandhouding moet anders vanwaar duidelijk slijpsel gebied beginnen, algemeen verrijst zarazhenie door brownies gribami. Gribnitsa van aangestokene spant zonder de moeilijkheid stekeligheden op vers door het instrument, obuv, kleren en t. D. Vrieskou onderaan 5°C doodt gribnitsu, maar, helaas, slechts van op de bovenaardse spant. Ontwikkeel zich griby op hel alsmede in de zwartheid. De belangrijkste voorwaarde van hun ontwikkeling - vochtigheid. Moet zagotovlyat leix gezonde spant, otbrakovyvaya met de voetspooren zarazheniya niet enkel gribami door maar ook torren.

Te bewaren materielen moet hierboven plaats, gekuist van garbage, van bush, grassen, met verplicht apparaat kanavok voor stoka water droogmaken. Spant noodzakelijke oshkurit, dop en ander garbage om van de plaats van de opslag en szhech verrichtend vuur-controle afmetingen te schrappen.

Oshkurennye brevna aanbevelenswaardig om (om) door rondom waterig ontsmettingsmiddel immers calcareous pobelkoi (op de emmer pobelki 100 g gebruikelijk povarennoi brine te dekken, preliminarily opgelost in waterhoudend) te schilderen. Topgevels breven door het het is onmogelijke krasit buttery of andere gelijkaardige verf van de sluiting porie van de spant.

Brevna tvloeit naar het bed in iedere toerbeurt komlyami in een kant voor. Eerst toerbeurt breven moet worden overheen de hoogte landen niet door beneden 25 cm getild. Tussen brevnami moet kamer niet minder 10 cm voor zendend garanderend zijn. Bed brevna door de topgevels in de richting van dominerende winden. Tussen rijen moeten bedded gebouwen van verse oshkurennoi spant zijn. De lijvigheid van de gebouwen 13-15 treffen Volledig ruim ophopen om awning af te rekenen: Dit niet enkel versnelt bakkend breven maar ook de mogelijkheid verlaagt van hen zagnivaniya.

Het is onduldbaar om nieuw materieel te bewaren alsmede oud en vooral met het brandhout. Lesomaterialy moet van het brandhout of drovyanykh barakken op een afstand niet minder 10 m zetelen. Als op enkel brevne zal komen tevoorschijn wash spinneweben welk staat bewijsmateriaal omstreeks de verschijning griba door, moet maar meteen accepteren preventieve afmetingen - prosushit het en antiseptirovat, tenminste door de verdunning van blauw stenig.

Spant voor construerend van huizen moet worden tot toe vochtigheid niet minder 20% gedroogmaakt. Slecht oshkurennyi materieel aan te dienen het is onmogelijk. Sruby kan worden van rauwe spant gehakken, omdat zijn gemakkelijker om te vergasten, hoewel zelfs meer moeilijk om te tillen. Better srub om van de grondstof, antiseptiruya ieder brevno door de waterige oplossing van het ontsmettingsmiddel, prosushit en naar het bed op de plaats waar te maken. Weersta zodanig srub voor prosushki niet minder van jaar. Muren en onderleggers moeten worden voorlopig gedekt. Na prosushki srub ontmantelen en oprichten op in het verleden kelder beslechtte met bedded erop twee-trekhsloinoi gidroizolyatsiei van tolya of ruberoida. Pazy tussen brevnami vullen bijster nou door prosushennym antiseptirovannym teploizolyatsionnym materieel (paklya, voilok).

In de constructie elk postroiki in de kelder moeten ventilyatsionnye openingen situerende hen van tegengestelde kanten beschouwen. De grootte van de openingen niet boven 25x25 cm; Zij moeten van het land hoogte niet door beneden 25 cm zetelen. In de hartelijke tijdperk van jaar hen stelen open, en in de koude dichtbij teploizolyatsionnym door materieel. Zendend noodzakelijk voor de verhuizing syrosti van podpolia welk de snelle verschijning draagt van brownies gribov bij. Als podpole rauw, dan moet afmetingen hereto nemen, om te het isoleren.

Elk materielen solliciteerden zasypki, moeten dor zijn. Preliminarily hen van node door antiseptirovat vodorastvorimymi ontsmettingsmiddelen. Torfosfagnum en opilki, tevens, moeten jumbled met linde-pushonkoi (10% van de volume van applied materials) zijn, om in zasypke werden knaagdiers niet gedreven.

Tvloeit niet obivat ab extra van hout rublenye of karkasno-zasypnye muren tolem voor, ruberoidom, pergaminom, omdat dit verzwaart zendend van de spant en draagt zijn otsyrevaniiu aan. Met een uitzicht betreffende paroizolyatsii wordt muren verondersteld en perekrytiya beneden de wondpleister om (van inner kant te sluiten!) Ruberoidom, pergaminom of hen door gelijkaardig materieel (maar niet tolem). Zomen aanslooten poloten moeten zijn superceded op 5-10 treffen Better alle hen moeten mastikoi aanplakken. Als paroizolyatsiya wordt met betrekking tot rublenym naar de muren, dan pazy tussen brevnami zamazyvaiut gipsovym door de verdunning (1 ch beslecht. Alabaster en 3-5 ch. Zand) en prosushivaiut.

Als paroizolyatsiya in perekrytiyakh resideert hoger boven van nakata of indiening, dan kondensat zal erin dikker blijven.

Op de tijdperken in cherdachnykh perekrytiyakh met een uitzicht betreffende paroizolyatsii op het deel van zolderkamer oorzaak de stratum van glinyanogo otoshchennogo verdunning door de lijvigheid niet boven 2 cm. Het bijstere inktkoker prosushivaiut en met betrekking tot hem maken antiseptirovannuiu zasypku.

In het beddengoed van van hout onderleggers op de baksteen muren hun einden onthaal vodorastvorimym door het ontsmettingsmiddel, bijstere inktkoker prosushivaiut. De meest gemakkelijk van de toegang vodorastvorimyi ontsmettingsmiddel - 10%-nyi de verdunning van blauw stenig (10 kg kuporosa en 90 l wateren).

In de plaatsen, waar is worden brownie grib gevonden, schrappen vet en zasypku, constructies prosushivaiut (het is mogelijk van boven soskoblit spant), onthaal door het ontsmettingsmiddel en opnieuw prosushivaiut.

Enkel magisters zullen vyzhigat de aangestokene plaatsen van de constructies door mep-lamp aanraden. Te maken dit moet zeer met de voorzichtigheid verrichtend vuur-controle afmetingen. Beneden het hands moet ognetushitel, water, zand, vocht glinyanyi verdunning zijn. Verslapping vonken voortvloeit onmiddellijk om te blussen. Better alle met betrekking tot de kwestie van verwerkend van de spant aangestoken gribami, door openstelen vlam om in de vasstelling van het brandgevaar te gelden.