O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Bask polov

Meestal in het eerst geval oblitsovyvaiut diepte, en dan van de muur, maar brengt tijdperk en omgekeerd door. In eerst variant in de Bask van de muren van de tichel maar meteen prizhimaiut naar de seks Bask. In de tweede variant van de tichel van lagere toerbeurt nakleivaiut op de muren zo, om zij werden op noodzakelijke afstand van de toebereiding, t getild. Door hem. Op de stratum van cementeren verdunning en de lijvigheid van de tichels. In dit geval tot toe de beginneling van de Bask van de muren door de tichels op de seks het is aanbevelenswaardig naar het bed de van hout batten van noodzakelijke lijvigheid, en erop opirat de lagere toerbeurten van de tichels. Whereat voortvloeit de hoogte te weten van seks zuiveren in de kookgelegenheid, badkamer of wc. Plitochnyi seks misschien onderaan de hoogte van de seks binnenshuis of op een hoogte met hem.

Nastilaiut tichels op welke wijze het is mogelijk rovnee, zonder de ramingen en delft, khozhdenie met betrekking tot welk ongelegen en onveilig.

Tot toe de beginneling van Bask diepte louteren van de stof nemen af, vuiligheid en bijstere inktkoker podmetaiut. Vooral zorgvuldig tvloeit om plaatsen verontreinigd door alabaster voor, te kuisen omdat het oorzaken vspuchivanie plitochnogo coatings. Buttery of andere plekken schrappen 2-3%-nym door de verdunning solyanoi zuren of door hartelijk water met gescheiden erin kausticheskoi sodoi van de berekening 100-150 g op 10 l wateren. Volgend vlak bijstere inktkoker absterge door zuiveren waterhoudend.

Bask polov keramisch (ryadovoi) door de tichel. Beneden de Bask van de seks ryadovoi door de tichel toebereiding beslechten, hoogte welk moet zijn onderaan de hoogte van seks zuiveren op 25-30 mm. Vermist hoogtepunt tot toe de hoogte van zuiveren seks vulen verdunning en tichel in.

De nauwkeurigheid van volbracht toebereiding checken door de regel door de lengte 1,75 m. Zuiveringen tussen heersen en toebereiding worden niet boven 15 mm verondersteld. Als op de toebereiding er zijnen mankementen, hen lapen.

Volgend zich begeven op vyverke de nauwkeurigheid van de hoeken van de huisvesting. Eerst verificatie houdt in wat met betrekking tot diagonalyam huisvestingen gelijkheid koorden in. Als diagonali zijn egaal, dan seks binnenshuis correcte langwerpige vorm heeft, als niet, dan dit tekort lapen. Het is bijvoorbeeld, in nastilke seks met frizom friz en generaal back-geknarst maken precies met betrekking tot ugolniku, en pristennye toerbeurten nastilaiut van pererublennykh tichels verhullende daarmede de achterstanden van de vorm van de seks waar.

Shvy tussen tichels moeten samenvallen, seks moet horizontaal bovenaards hebben. Als enkel tichels utopaiut, gaan onderaan noodzakelijke hoogte onder, die hen erbuit nemen, schishchaiut ermee verdunning, veroorzaken nieuwe gedeelte het, bed tichel op de plaats, utaplivaya zijn op een hoogte met in het verleden bedded, vullen shvy door de verdunning van en zachishchaiut hen.

Raзbhcka пoлa dля нacthлkh плhtok beз фрhзa: 1, 2 - рeпeрныe плhtkh, 3 - maяhныe плhtkh. 4 - maяk, 5 - пeрcый ряd плhtok; 6 - ctoрoй ряd плhtok; 7 - шнур, 8 - прhcteнный ряd плhtokBaskisch polov door de tichels gelijk in de kleur zonder friza. Razbivku seksen voor nastilki tichels zonder friza (vijg. 128) maken in de volgende weg waar. Met betrekking tot diagonalyam gelijkheid koord 7, de centrum vinden van de seks, door welk bijlen bouwen met betrekking tot lengte en de breedte van de huisvesting. Dan de hoogte vinden van zuiver seks en richt zogenaamde repernuiu tichel ik buiten de deur of in het centrum van de seks 2 da's aangewezen op de huisvesting grootte op.

Vervolgens buiten de muren op een hoogte met repernoi tichel 1 of 2 richten meerdere mayachnykh tichels 3 op een afstand 2-2, 5 m van elkaar op. Tussen deze beslechten tichels vuurtorens 4, t. Door hem. De toerbeurten van de tichels situeerden op een hoogte met in het verleden bedded mayachnymi tichels. Als afstand tussen mayachnymi tichels meer 2,5 m, toen tussen hen vestigen tussenpersoon vuurtorens.

Als in de afmeting van de seks willigt geen volledige aantal van tichels in en het is noodzakelijk om rublenye tichels situerende hen mee alle muren te benutten, Baskisch beginnen met het centrum van de seks, t. Door hem. Van stellen tichel in 2. Van de om haar naar de muur tijdsbestek koord, strak brengend het naar in het verleden vbitym shtyryam. Met betrekking tot dit koord vykladyvaiut de eerst een aantal van de tichels 5. Dan gelijkheid seconde koord 7 loodrecht eerst en vykladyvaiut de seconde een aantal van de tichels b stopmiddel volgende pristennyi toerbeurt pererublennymi door de tichels8.

De tichels van eerst toerbeurt bed in zodanig opeenvolging. Bereid verdunning voor, vochtigheid het vlak van de tichels door het water, bed en razravnivaiut verdunning zo, om de lijvigheid ervan stratum op 3-5 mm was meer, dan beneden in het verleden bedded tichels. Dan tichel nemen, steken zijn op de verdunning terzijde van in het verleden bedded mayachnoi tichel en back buiten door de gemakkelijke stakingen van de hamer of door handelen kelmy zo, om ze ontpopte zich op een hoogte met het koord.

De bedded een aantal van de tichels checken en aline met behulp van regel. Als enkel tichels zapali, hen brengen. Zodoende nastilaiut toerbeurten van volledige tichels.

Voor nastilki pristennykh toerbeurten gelden rublenye tichels. Met het dit draaien op uitzicht tichel gesneden uit, maar zomen zijn van niet pritachivaiut, omdat zij zullen bedded op de muur tichels en plint gesloten worden.

Tussen vulen tichels verblijf shvy welk na nastilki alle seks, maar niet in het verleden dan door 3-5 sut, vloeiend zuiver cement melk (zonder de menging van het zand) in. Verdunning en cementeren melk het is mogelijk podkrashivat zemlyanoi door shchelochestoikoi verf beneden de kleur van de tichels. Voor zapolneniya shvov cementeren melk of verdunning razlivaiut met betrekking tot seks en door razravnivaiut besom. De dragen-overs van cementeren melk of verdunning schrappen van de seks vlak tot toe de beginneling van de inname, protiraya seks nat tryapkoi. Volgende seks posypaiut vochtig opilkami welk dan zal bedruipen.

Om better staalde en werd prochnee verdunning cementeren, seks door vierentwintig uren polivaiut door het water of posypaiut vochtig opilkami. Door troe vierentwintig uren seks louteren door onbuigzaame bezem van opilok en verdunning.

Oрgaнhзachя рabohego mecta прh уkлadke плhtok: 1 - плhtkh, улofeнныe лhcecoй ctoрoнoй cceрх, 2 - cemeнtный рactcoр, 3 - улofeнныe плhtkh, 4, 5 - шнуры-прhhaлkh, 1'-10' - пocлedocateльнoctь уkлadkh плhtokEindelijk louteren seks van de verdunning tryapkoi, afgetopt in 3-5%-nom de verdunning van solyanoi zuur. Om solyanaya zuur infiltreerde niet intens in shvy en niet cement vernietigde, handeling zijn alle ineens zal absterging seks door zwakke verdunning sody neutraliseren of mylnoi, door en dan zuiveren waterhoudend.

Organiserend van de werkplek zakhvatkami (door onderdelen) in de vorm stupenek wordt op de vijg gemerkt. 129. Tichels 1 voor het gerief situeren stopkami in meerdere plaatsen. Verdunning 2 bed op de toebereiding van de seks of in de doos zo, om het was geschikt om te nemen. De toerbeurten van de tichels 3 bed met betrekking tot stijfe koorden-prichalkam 4 en 5 in ordes gestempeld door de cijfers 1''-10'.

Om nader &gt te lezen; >