O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De bask van de muren (onderdeel 2)

De technologie van Bask volgend: Door liet hand tichel nemen, ruim zijn horizontaal, en recht door middel van kling-been of kelmy steken met betrekking tot alle lager (kweken) naar het kant verdunning op. Voor de installatie het deel van verdunning van de hoek srezaiut en tichel hechten naar in het verleden ingestellen er accapareren, waarmee was srezan verdunning (vijg. 138). Verdunning kan worden tichels en in de vorm van de verminkte piramide geactiveerd.

Op de tichel verdunning, zijn podnosyat in de horizontale positie aankondiging rem van het beddengoed toegebracht. Snel en met de voorzichtigheid impart naar de om haar verticaal positie en prizhimaiut om te komen bovendrijven. Tichel op de plaats, zijn back buiten vroven met de onbuigzaam koord of met in het verleden bedded tichels ingestellen. In sediment verdunning moet whol vullen kamer tussen tichel en het vlak van de muur. Komst voorwaarts van onder de tichel verdunning srezaiut door de kling-been of kelmoi en doos stak.

Haнeceнhe рactcoрa нa плhtkh прh obлhcocke cteнNa de installatie van iedere tichel van konchikami vingers checken niet gekomen sturen ze door, niet zapadaet hetzij en alle ineens lapen.

Als verdunning geheel bezwangerde kamer tussen tichel en oblitsovyvaemoi vlak welk meestal wordt in de hoeken van de tichels gezien, niet tvloeit zalit deze kamer door het vocht cement verdunning van gelijke compositie voor, wat wordt Baskisch gesolliciteerd. Dit werk maken tot toe beddengoed van volgende bovenste toerbeurt waar.

Haнeceнhe рactcoрa нa плhtkh c пomoщью шabлoнa: a - прhkлadыcaнhe плhtkh k шabлoну, b - нaнeceнhe рactcoрa, c - cняthe плhtkh c рactcoрom: 1 - шabлoн, 2 - плhtka

Lijvigheid bedded beneden de tichels van de verdunning moeten hierine 7-15 mm zijn.

Om te verzachten werk en om eenvormige lijvigheid gelegen op de tichel van de verdunning te bevoorraden, werd speciaal gietvorm welk zonder de moeilijkheid om van listovoi staal voorgesteld en andere materielen (vijg te fabriceren. 139). Om krepyat twee skoby, met behulp van welk het naveshivaiut op de doos plank met de verdunning te boetseren. Rond de middelmaat van boetseren 1 er is vierkant vyrez (op 3-5 mm de kleinere afmeting van de tichel) met gesituerde eronder es gedeeltes van een website, bij wie vrijelijk wordt tichel ingeschoven 2. Het vensterraam lijvigheid bedraagt de lijvigheid van de stratum van de verdunning of mastiki. Tichel tussenvoegsel in het vensterraam (de grootte van het vensterraam op 2-3 mm meere grootte van de tichel) door kweken kant omhoog op en priderzhivaiut hand liet. Rechter met behulp van kelmy nemen de gedeelte van de verdunning terug, vullen hen opening in het vensterraam, razravnivaiut en de dragen-overs van de verdunning srezaiut. Tichel met toegebrachte verdunning erbuit nemen van onder gietvorm (ze zonder de moeilijkheid loopt) terug, podnosyat om te komen bovendrijven en bed op de plaats, prizhimaya zijn door gelatene hand, en op de tijdperken anders en pristukivaiut handelen kelmy.

Voor de installatie karniza met betrekking tot de top van Baskisch vooral zorgvuldig aline de tichels van bovenste toerbeurt.

In de Bask van twee muren en elk meer, wanneer in luzgakh worden tichels zonder fasonnykh details aangesloten, eerst muur oblitsovyvaiut tot toe de meeste hoeken-luzgov, en de zomen van nepolnomernykh tichels niet pritachivaiut - zij zullen gesloten worden de tichels van slooten muur aan. Fasonnye details in de hoeken stellen of op gelijke tijdperk met Bask, of na in.

Na de Bask van een muur van het vlak moeten alle ineens proteret hen van de vervuilingen gekuist. Verdichtend cement verdunning wordt met de arbeid geschrappen, daarvandaan wissend het is onmogelijk om volgende dag aan te houden.

Voor de Bask van de muren door de tichels vrazbezhku bereiden vlakken voor, vuurtorens beslechten, zabivaiut shtyri en gelijkheid koord. Toen muur zal op twee onderdelen met betrekking tot breedte onderverdelen. Volgende raskladyvaiut tichels nasukho bepalende noodzakelijke hun boel. In de Bask zijn mogelijk van twee variant van de installatie van de tichels: Shov verloven met betrekking tot de as van de muur, t. Door hem. Met betrekking tot beslechte etiket, of te midden van tichel.

Vertikalnost shvov kan worden verschillend gecontroleerd: Vestigde eerst tichel checken otvesom; Op alle langs Basken verzuim otves op is - beslechtte ik nuiu op de bodem muren etiket, met betrekking tot muur gedrag lijn. Beste resultaten zullen systematische verificatie otvesom vertikalnosti shvov in de werkwijze van Baskisch uitlenen.

Obлhcocka cteн плhtkamh пo dhagoнaлh: 1 - шtырh, 2 - шнуры-прhhaлkh. 3 - фрhзocый ряd, 4 - пoлochнkh плhtokDe bask van de muren met betrekking tot diagonali (vijg. 140) eigenschappen wat shvy tussen tichels zullen vormen ononderbroken over en weer loodrechte lijnen welk kruisen het horizontale geslacht van seks hoek-wijs 45°.

Alvorens Baskisch vlak pauze zo, om met betrekking tot inner perimetru friza, t. Door hem. Met betrekking tot vertikali en omlijning, was bedded het volledige aantal van helften 4 (de elk meere ondiepe delen van tichels in de hoeken). Dan met betrekking tot koord-prichalke 2 bed frizovye de toerbeurten van de tichels 3 met betrekking tot alle perimetru. Vervolgens de helften vestigen van de tichels 4 en ondiepe onderdelen in de hoeken. Ryadovoe strijkend maken met behulp van stijfe hoek-wijse 45° koorden 2 vast voor shtyri waar 1. In de werkwijze van Bask de bedded toerbeurten van de tichels systematisch checken door de regel met de hoogte.

Besshovnaya Bask wordt volbracht zodat tichels dicht abut bij elkaar en tussen hen blijft niet shvov. Voor besshovnoi Bask benutten strijken riflenye of risunchatye tichels uit. Om tot toe kleinst mogelijke hoeveelheid om zuivering tussen tichels te verkleinen, op alle zomen timt op de tichels pritachivaiut. Dan rovnee en tonshe zomen, die plotnee tichels abut bij elkaar.

<< Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;