O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De bask van de muren

Tot toe de beginneling van Bask het vlak van de muren examineren, toebereiden en door oshtukaturivaiut cementeren verdunning als beneden verbeterde of hoge-kwaliteit wondpleister. Whereat oorzaak slechts obryzg en bevleken. Voedingsbodem razravnivaiut, maar gomen niet, en omgekeerd, natsarapyvaiut (voor de verdunning en mastiki) en weerstaan enige tijd, om verdunning bijster nou werd bemachtigd. Als tichels wil nastilatsya op buttery verf, dan voedingsbodem bijstere inktkoker razravnivaiut en gomen. Volgend zich begeven op Baskisch. Als beton en baksteen vlakken worden volledig nou volbracht, toen hen het is mogelijk oblitsovyvat zonder de reductie oshtukaturivaniya. Vlakken whereat louteren van de stof nemen en vuiligheid en vochtigheid door het water af.

In de werkwijze van Baskisch om diverse blancoe openingen en borozd moeten laten neoblitsovannye tichels plaatsen welk moeten van zodanig afmeting zijn, om erin konden tichels compleet inwilligen. De plaatsen van de installatie umyvalnikov en andere apparata niet oblitsovyvaiut, maar eronder richten mayachnye tichels op, alsdan wanneer worden kantels en tabakspijpen niet ingestellen. Als alle santekhnicheskie apparata liggen, dan deze plaatsen oblitsovyvaiut op gelijke tijdperk van rond het vlak vast.

Alle muur oblitsovyvaiut door alle-in een tichels benuttende de delen van tichels slechts in uiterste verticaal roeit, t. Door hem. Op de hoeken. Deze regel tvloeit om voor en in de Bask van de hellingen, van dvernykh en windows openingen en andere delen van gebouw te observeren.

Als voor striemend van de tichels gelden kleefstof, mastiki en buttery schilderen dat toebereiding waarmaken op welke wijze het is mogelijk rovnee, omdat mastiku oorzaak door stratum niet boven 5 mm, en diverse klei en verf niet boven 3 mm.

Proveshivanie vertoont zich en de installatie van mayachnykh tichels. De muren van de huisvesting het is mogelijk oblitsovyvat op alle hoogtepunt of op wat dat onderdeel (paneel). Alsdan wanneer de lagere delen van muren oblitsovyvaiut, en bovenste oshtukaturivaiut, Baskisch aanzetting volbrengen naar adapteerden vliegtuig. Tichels kunnen op een hoogte met de wondpleister zijn of om voorwaarts ervan op de lijvigheid te komen.

De bask van de muren beginnen onder. Als seks hebben nog niet oblitsovan, dan op de hoogte van seks zuiveren met betrekking tot alles perimetru van de muren richten van hout battens-regel op. Wanneer met betrekking tot project of met betrekking tot begeerte zastroishchika plintusnyi toerbeurt bed van de standaard plintusnykh tichels, die hen bed in Bask polov. Alsdan richten bewinden met de vergoeding voor het hoogtepunt van de plinten op.

Dan beeindigt scheep gaan op proveshivaniiu vlakken naar en de installatie van vuurtorens van de tichels met betrekking tot beide van iedere muur op de hoogte van de bovenste een aantal van de tichels. Whereat nemen in de lijvigheid verantwoorden van wondpleister volbracht, tichels van en de stratum van de verdunning, nanosimogo in Baskisch beneden de tichel. In het eerst geval richten van twee oppere vuurtoren, en dan twee lager - op de hoogte van de eerst een aantal van de tichels op. Lagere vuurtorens moeten beneden bovenste zo zich bevinden, om zij waren strikt op een lijn met betrekking tot vertikali of omlijningen.

рhc 136Door vuurtorens kunnen volledige tichels of hun doellatten voorleggen. Stel vuurtorens met otstupom van de hoek op 100-120 mm in, om het is mogelijk was zabit shtyri. Voor de snelheid vuurtorens richten op gipsovom verdunning op, maar na snyatiya de vuurtorens van het vlak zorgvuldig louteren, omdat verdunning cementeren op alabaster slecht behoudt drijvend en otslaivaetsya. Preparative werken waargemaakt, scheep gaan op de Bask van de muren.

De bask is van de muren. Oblitsovyvat muur better alle na met een tapijt bedekkend, omdat verslechteert operatie naar de installatie naar en striemend van battens.

In het eerst geval bereiden tichels voor en vervulen van raskladku de eerst een aantal van de tichels nasukho voor de vereenzelviging van noodzakelijke hun boel in horizontale en verticaal toerbeurten. Als Baskisch wordt met aangegroeid shvami gedraagd, dan tvloeit om in de rekening voor en hun breedte te nemen.

Als het volledige aantal van tichels is niet bedded in de toerbeurt, dan vooraf bereiden rublenye toe, echter dit maken beneden de termen van die tichels zijn graded met betrekking tot grootte, shvy gelijkaardige breedte hebben, en muren worden strikt overeind volbracht. Anders zo tichels complementarily podrubaiut.

рhc 137Provesiv vlakken en vuurtorens, buiten hen vbivaiut shtyri voor de vasthechting van het koord-prichalki gevestigd.

Tussen twee lagere zetelde vuurtorens met betrekking tot omlijning gelijkheid koord, zodat het op een afstand 1 mm van de oppere boord van de lagere een aantal van de tichels van aankomende Bask. Koord zal gorizontalnost en vertikalnost shvov en het vliegtuig van Baskisch op de heel zich beheersen. Voor de vermijding abuis is de positie van het koord-prichalki checken door de hoogte na ieder natyagivaniya.

In de werkwijze van het werk Baskisch met betrekking tot omlijning en vertikali controle door batten, otvesom of regel met de hoogte welk hechten naar Bask en vuurtorens. Door de regel ook checken en de nauwkeurigheid van de installatie van losse tichels.

De tichel van eerst toerbeurt wordt bed begin van middellang aangeraad aan, en om rechtsom en leftward, precies verrichtend razbivku shvov (vijg te gaan. 136). Zodra Bask doidet tot toe vuurtorens 1 of 2, vuurtorens losbranden, het vlak van de muur louteren en bed volledige tichels of hun onderdeel. Beddengoed van de tichels van eerst toerbeurt beeindigd, shtyri 3 zabivaiut beneden de seconde toerbeurt, gelijkheid koord en te werk gaan in gelijke opeenvolging naar de Bask van de seconde toerbeurt, dan oblitsovyvaiut derde en andere toerbeurten, tot toe zelve top. Fasonnye details richten in de werkwijze van Baskisch op.

Door de weg van de uitzondering karniznye tichels van en hun vervoeging oprichten na de Bask beeindigen. Gorizontalnost vervoegingen controle vooral voorzichtig.

Op oblitsovyvaemoi de enveloppes van de tichel kunnen uiteenlopend (vijg zich bevinden. 137): Shov in shov, vrazbezhku en met betrekking tot diagonali. Het is tevens, Baskisch tijdperk brengt met dicht shvom door of groeide op 2-3 mm aan.

De bask van de muren door de methode shov in shov. Alvorens Bask vlak door gebruikelijke methode en amply vochtigheid door het water toebereiden. Als vlakken zelfs en neoshtukaturennye, dan na de toebereiding oorzaak stratum obryzga van het cement verdunning van de compositie1 3. Door 30-40 min, waarna, op welke wijze verdunning wordt bemachtigd, scheep gaan op Baskisch.

Assorted tichels bed stopkami mee de voorkant van arbeidt. Doos met de verdunning ingestellen van nabij de werkplek.

De tichels van eerst toerbeurt richten volgens beschreven hoger boven de regels op. Dan de uiterste tichels vestigen van de seconde toerbeurt benuttend voor de verificatie van hun positie oppere vuurtoren en de tichel van lagere toerbeurt. Alle tichels bed met betrekking tot binden.

Om nader &gt te lezen; >