O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Diepte met plastikovym strijkend.
Materielen

Linoleumy vervaardiging van diverse materielen. De meeste verbreid types - polivinilkhloridnyi en vlakgom mnogosloinyi (relin). Met betrekking tot structuur nuanceren linoleumy zonder podosnovy, op tkanevoi en op teploizoliruiushchei podosnove.

Polivinilkhloridnyi mnogosloinyi en odnosloinyi zonder podosnovy linoleum izgotovlyaiut odnotonnym monsterde beneden de pilletje of met geprinte schilderstuk uit. Kadetten hebben lengte 12 m, breedte 1200-2400 mm en lijvigheid 1.5-1.8 mm. Kadet kan doellatten door de lengte niet minder 3 m bestaanan uit. Het tekort van dit type linoleuma is wat in de negatieve temperaturen van de lucht binnenshuis accuraat vermindert het rek.

Polivinilkhloridnyi linoleum op tkanevoi podosnove vrijlating met odnotonnoi vlak, beneden de pilletje of met geprinte schilderstuk. Izgotovlyaiut het 5 types - En, B, In, G, D (bijvoorbeeld, En - mnogoshtrikhovoi vermenigvuldigd met het gezicht stratum van doorzichtige polivinilkhloridnoi film met geprinte schilderstuk en t. D.). Vrijlating door de kadetten welk kan doellatten door de lengte niet minder 3 m hebben. De lengte van de kadet 12 m, breedte 1350-2000 mm, lijvigheid 1,6 en 2 mm.

Polivinilkhloridnyi linoleum op teploizoliruiushchei podosnove izgotovlyaiut dvukhsloinym odnotonnym of met geprinte schilderstuk. Bovenste stratum wordt door doorzichtige polivinilkhloridnoi film, lager - netkanyi portie teploizoliruiushchei podosnovoi gedekt. Vrijlating door rolt door de lengte 12 m, door de breedte 1350-1800 mm, door algemene lijvigheid 3,6 mm. Het kan worden slechts waar geen intensieve motie gegolden.

Polivinilkhloridnyi linoleum met vspenennoi podosnovoi en bedrukte schilderstuk vrijlating veelkleurig met tisnenoi en door netisnenoi vlak confronteren. Het vrijlating van twee types: L-1, door 8 lijvigheid 1,8 mm voor polov in de huisvestingen van residentiele en burger gebouwen en LTZ-3, 3 (teplozvukoizolyatsionnyi) door de lijvigheid 3,3 mm voor polov residentiele gebouwen.

Met betrekking tot kwaliteit naar beschouwde types linoleuma worden navolging de vereisten geproduceerd: Voorkant moet van de kinkhoorns, van puckers, tsarapin, van de plekken, van de schrappen, bryzg van de verf en de verstuikingen van de schilderstuk niet hebben. Linoleum moet worden eenvormig geschilderd en niet veranderen kleuren aangeschoten van het water, van ontsteken en lucht.

Rubber mnogosloinyi linoleum (relin) wordt op alle lijvigheid van het gezicht stratum geschilderd. Het misschien odnotonnym of razdelannym beneden de pilletje. Relin zeer verend materieel, het bestaaatt uit bovenste stratum door de lijvigheid niet van minder 0.8 mm en een-tweetje lager strata. Izgotovlyaiut relin drietal schrijft:

  • En - voor nastilki in residentiele, maatschappelijke en fabricerende gebouwen;
  • B - in maatschappelijke en fabricerende, waar er is verplichte luchtverversing;
  • In (antistaticheskii) - in operationeele en speciale laboratoria.

Vrijlating door de kadetten door de lengte 12 m, door de breedte 1000, 1200, 1400 en 1600 mm, door de lijvigheid 3 mm.

Polivinilkhloridnye tichels brengen tijdperk odnosloinymi door en mnogosloinymi, zij, met betrekking tot wezenheid, niets onderscheiden van niet linoleuma. Confronteer vlak misschien strijken odnotonnoi, veelkleurig, met tisnenym schilderstuk uit. Izgotovlyaiut plein tichels door de grootte 300x300 mm en trapetseidalnye - liet en juist (hen izgotovlyaiut van het plein tichels door de grootte 300x300 mm). Lijvigheid 1,5; 2 en 2,5 mm.

Polivinilkhloridnye pressovannye tichels 'Previnil By-e izgotovlyaiut odnosloinymi lijvigheid 4-5 mm, door de grootte 500x500 mm. Deze tichels eigen laagte istiraemostiu.

Kovrovye materielen voor het apparaat van coatings polov op de tijdperken nastilaiut, niet vaststelling hen naar de stichting. Dit vorsolin - dvukhsloinyi materieel zonder teploizoliruiushchei podosnovy, odnotsvetnyi en veelkleurig. mak Het polotnishchami door de lengte 6 m, door de breedte 700 mm, door de lijvigheid 5 mm vrij. Kunststof materieel voor polov op vspenennoi latexnoi podosnove izgotovlyaiut dvukhsloinym met de lijvigheid van lagere stratum niet minder 4 mm. Gezicht stratum strijken of van vorsovoi kunststof doek uit. Materiele eigenen handelswaar iznosostoikostiu. De lengte van de kadetten 6 m, breedte 90 mm. Vorsovo-proshivnye kovrovye materielen izgotovlyaiut door de karpetten door de lengte niet minder door 6 m en breedte tot toe 4,5 m.

Alle beschouwde materielen tot toe hun toepassing moet worden in hartelijke huisvesting niet van minder twee weken (weerstaan dan dolshe, des te better). Dit noodzakelijk voor de evenwichtstoestand van de afmeting linoleuma, van de tichels welk eigen ableness om inkrimping te geven of om te verruimen. In nastilke de bijstere goede ervarene materielen van zodanig phenomena niet brengt tijdperk door. Te bewaren alle kadet materielen tvloeit slechts in vertikaale positie, omdat in de opslag in horizontale positie zij slezhivaiutsya en in raskatyvanii lozhatsya volnoobrazno voor.

Voor prikleivaniya materielen beschouwde naar de stichting gelden klei en mastiki.

Klei solliciteerden nakleivaniya linoleuma en tichels, - betreffende vloeiende substanties, zelden in de compositie napolnitel, en die in de weinig. Vertrouwende de fiziko-mechanische eigenschappen zij kunnen tussen elkaar of slechts eenvormige of allogeneous materielen aanplakken. Het is daarvandaan belangrijk correct om kleefstof te kiezen, om het niet enkel reliably geplakt maar ook niet vernietigde zelve materielen (van linoleum of tichel), onderkende niet van diverse aanstootgevende luchten.

Plak "Bustilat" hedenen smetanoobraznuiu de menigte van witte kleur. Luchten na tverdeniya onderkent niet. In het werk met hem moet vuur-controle regels verrichten. Opslag leven in de lucht-drukproef gesloten collo in de temperatuur niet overheen 5°C niet boven de maand.

"Bustilat" dient voor nakleivaniya polivinilkhloridnogo linoleuma op tkanevoi en kunststof podosnove, van diverse polivinilkhloridnykh tichels op diverse podosnove en kunststof vorsovykh karpetten op beton terrein en cement styazhki door de vochtigheid niet boven 4%. De vochtigheid van de lucht binnenshuis niet boven 60% en temperatuur niet onderaan 15°C.

Veroorzaak kleefstof door stratum door de lijvigheid 0.7-0.8 mm (voor linoleuma en tichels) of 0.6-0.7 mm (voor de kunststof karpetten). De onkost van plaken, g/m2: Voor de kunststof karpetten - 700-800, voor linoleuma van en tichels - 800 -900. Plak wijzerplaten prochnost door 3 vierentwintig uren na de toepassing.

Om nader &gt te lezen; >