O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Shtukaturnye arbeidt. Materielen

Boekband agent. Tussen deze zijn: Klei, linde, cement, alabaster en andere.

Linde staalt constructie antenne slechts op lucht. Door het gebraad izvestnyakov winst komovuiu linde, of kipelku. Deze linde behoeftes gasheniya en wordt in de materie in de vorm van de calcareous dough gegolden. Linde-kipelku peremalyvaiut tot toe zeer doordringend gruis winnend molotuiu linde. Ze wordt gegolden als het keeten en wordt in de zelve verdunning geblussen. In de noodzakelijkheid linde-kipelku blussen in pushonku - doordringend gruis. Dit gashenie verrijst in de ontoereikende boel van het water; In de waterhoudende uitspatting wordt calcareous dough gewonnen.

In gashenii apprise-kipelki in pushonku wordt omstreeks 1 m3 wateren op 1 m3 kipelki genodigd hebben. Kipelku rassypaiut op quitte plaats door stratum in 5-6 cm en polivaiut van leiki water totdat, poosje ze draait zich niet in gruis. In gashenii apprise-kipelki in dough op 1 m3 zijn wordt 3-4 m3 wateren genodigd hebben.

Vertrouwende de kwaliteit van de grondstof en gebraad wordt linde-kipelka bystrogasyashchayasya (met de term gasheniya niet boven 8 min), srednegasyashchayasya (van 8 tot toe 25 min) en medlennogasyashchayasya (elk meer 25 min) gewonnen. Af te lezen termen gasheniya het is mogelijk zo. Om homp apprise-kipelki op ondiepe doellatten (2-3 cm) op te splitsen, om zijn door ongeveer stakan en polivat het water van de kamer temperatuur te nemen. Vernomen tijdperk begon gasheniya (de aanzetting van de wasem en wisseling apprise in dough), stelen term gasheniya vast.

Om linde better alles in de doos door het hoogtepunt niet minder 20 cm te blussen. Gashenie voeren zo uit. Linde-kipelku nasypaiut in de doos stopmiddel het niet boven dan op 1/4 hoogtepunten. Ruime doellatten kipelki better om op elk meere ondiepte te klieven. In de werkwijze van gasheniya water dolivaiut door kleine gedeeltes, als niet naar okhladit linde, en bijstere inktkoker jumble. Operatie voortzeggen totdat, poosje linde niet zagasitsya en zal niet vocht, op welke wijze melk worden. Dan zijn slivaiut in wat-nibud posudu voor de opslag of in speciaal vyrytuiu gracht genaamd tvorilom, waarin ze wordt kleinst mogelijke hoeveelheid drie weken weerstaan. Slivat better door bolter met cellen 2x2 of 3x3 mm.

Bystrogasyashchuiusya linde nasypaiut in de doos, overloop door het water zo, om ze overdekt alle linde. Zodra zal beginnen worden van de tweetallen onderkennen, alle ineens voegen water en alles zorgvuldig jumble toe. Na gasheniya verdunnen door het water tot toe de receptie van calcareous melk en slivaiut op de opslag. Srednegasyashchuiusya linde overloop door het water tot toe de half van zijn hoogtepunt. In de verschijning van aquatische dampen linde jumble en beet door beet dolivaiut water. Na gasheniya verdunnen door het water en slivaiut op de opslag. Medlennogasyashchuiusya linde bevochtigen door het water van leiki. Na de verschijning op de doellatten apprise krakken (voorteken begon gasheniya) door kleine gedeeltes water voegen, jumble toe. Kreeg calcareous melk slivaiut in gemaakt. Van boven de overloop door het water welk podlivaiut voor 2-3 sut in de werkwijze van de wasem. Dan zasypaiut door proseyannym zand door stratum tot toe 50 cm en zo weerstaan. Water bezwijmt of wordt door land geabsorbeerd en calcareous melk draait zich in calcareous dough. Calcareous dough draaide zich in de melk door middel van de aanvulling van het water, wordt slechts voor pobelki (calcareous verf) gegolden. Vysykhaya, calcareous dough zal ruimere inkrimping uitlenen, wordt door de krakken gedekt en bezit niet noodzakelijk prochnostiu. Het is daarvandaan, prigotovlyaya van dough verdunning, erin voegen zand toe, molotyi shlak, pemzovuiu stof nemen en t af. D. Zodanig verdunning staalt langzaam.

Linde kan worden otkhodami industrie, bijvoorbeeld podzolom, oksharoi, karbidnym door de dichtslibben vervangen. Podzol - otkhody kozhevennoi industrie (de linde van 3 merk-rijden, verscheiden met de haren). Eist wissend skvoz bolter met cellen niet krupnee 10 kh 10 mm op. Okshara - otkhody textiel industrie (de linde van 3 merk-rijden, verscheiden met ondiepe wollene haren). Zijn volgt om voor 5-6 mths in otvalakh of dozen erbuit-van de -deuren tot toe complete verhuizing khlora te weerstaan. Karbidnyi dichtslibben - van otkhody de karbieden van het calcium in de receptie van de acetyleen (de linde van 2 de aard-rijden van van blauwige lommer met de inhoud van 40-45% water verontreinigden neraz door-lozhivshimsya de karbieden van het calcium). Wordt genodigd hebben zetsel voor 1-2 mths erbuit-van de -deuren voor de lucht verhuizing.

Klei schijnt te zijn verschillende fatness en verschillende graad zagryaznennosti door de mengingen. Glinyanye verdunningen de meest van niet ontzagwekkend.

Alabaster constructie - wit of serovatyi gruis doordringend pomola kreeg van gipsovogo steniging door middel van roosteren. Izgotovlyaetsya 12 munt. Voor burgerlijke werken gebruik in het algemeen alabaster prochnost in de druk 0.2 - 0.7 MPA (2-7 kgs/cm 2), met de inname beginneling niet in het verleden 6 min en door het eind van de inname geen later 30 min. Alabaster kan worden in zuiver type gegolden, omdat in de inname het zakt niet, en omgekeerd, vergroot naar de uitgebreidheid tot toe 1%.

Gezwind inname niet altijd geschikt. Vertraagt waas het calcareous of glinyanyi verdunning of speciaal zamedlitel van 0.5-2%-nogo verdunning benige of mezdrovogo kleefstof of 5-10%-nogo verdunning Boers. Verdunningen prigotovlyaiut op waterhoudend.

Portlandtsement en shlakoportlandtsement - de meest ontzagwekkend van beschouwde boekband stalend op lucht alsmede in waterhoudend. Deze tonkomolotye de gruisen van serovato de-groene kleur van verschillend dodenrijk. De inname beginneling moet te voet oversteken op van niet in het verleden 45 min, beeindigen - geen later 12 ch na, zatvoreniya door het water. Tverdenie beeindigt door 28 sut.

Alles boekband voortvloeit om in dorre plaats in dichte knapzakken van kraft-krant op te slaan, bijstere inktkoker zakleennykh of verbond zich. Van lange slaande zij raken kwijt de prochnost.

Zapolniteli dienen voor de vermindering van de inkrimping van de verdunning en onkost boekband. In shtukaturnykh verdunningen als zapolnitelya gebruik rechnye, alpene, ovrazhnye en marine zanden. Vervuilde zanden absterge.

Zand brengt tijdperk verschillend krupnosti door: Ruim - met de grootte van de zaadkorrels van 2 tot toe 5 mm, middelmaat - van 0.5 tot toe 2 mm en ondiepte - tot toe 0.5 mm. Zand met de zaadkorrels van scherphoekige vorm (alpen zand) better wordt met de boekband aangesloten, dan zand is met om de zaadkorrels. Dit best zapolnitel voor shtukaturnykh verdunningen.

Shlakovyi zand ook brengt tijdperk verschillend krupnosti door. Het winst door middel van drobleniya en proseivaniya. Het moet in otvalakh niet minder van jaar zetelen, om ervan waren vymyty sernistye en andere insluitsels dalende prochnost boekband. Stof melche 1 mm better otseyat. Wondpleister van de verdunning op shlakovom zand veel teplee, dan op gebruikelijke. De gipse lijvigheid moet niet minder 30 mm zijn.

Puim en houtskool na drobleniya proseivaiut. Erop prigotovlyaiut hartelijke gemakkelijke verdunningen.

Verschillende materielen. Zij zijn gebruikt voor utepleniya en de reducties van zvukoprovodnosti constructies.

Voilok - canvas geblazd omlaag van de wol. Het schijnt te zijn verschillende dichtheid en lijvigheid. Voor de bescherming af bezweren het weken 3% door-nym verdunning formalina. Rogozha - canvas geweven van mochala. Ze moet van de gaten en vervuilingen niet hebben. Vuil rogozhu drijven en dor aan. Flodderend brengt tijdperk vet en doordringend in de kadetten of doellatten door. Kunnen gebruikte zuivere knapzakken zijn.

Dran shtukaturnaya - deze doordringende chips van verschillende lengte, door de breedte 15-20 mm, door de lijvigheid 3-4 mm. Pakket puchkami met betrekking tot 50-100 sht. Dran kunnen worden oshkurennymi door ivovymi staven vervangen; Ruime staven klieven -.

Draadnagels voor nabivki drani worden door de lengte 25, 30 en 40 mm gegolden. 1000 sht.  Draadnagels consistent met wegen 416, 626 en 1060 g af. In correct nabivke drani op 1 m2 wordt 105 draadnagels genodigd hebben. De vermindering van hun nummer verlaagt de toebereiding kwaliteit.

Bedrading wordt zacht stalen, door de lijvigheid 2-3 mm voor opleteniya draadnagels in de toebereiding van de vlakken van dikke nametami wondpleister gegolden.

Rooster izgotovlyaetsya met de cellen van verschillende afmeting: Voor proseivaniya zand - 3 kh 3 mm, voor de toebereiding van de vlakken (voor drani) - van 25 kh 25 tot toe 35 kh 35 mm.