O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Malyarnye arbeidt.
De toebereiding van vertoont zich

Alvorens schilderstuk voortvloeit bijstere voor te bereiden inktkoker om vlakken, omdat hieruit afhangt de kwaliteit van werk volbracht.

Nieuwe oshtukaturennye, gipsovye en beton vlakken. Hen allereerst mep door door het puim, leshchadiu of shkurkoi schrappende gezwelen en roughness.

Prochistku vervulen met betrekking tot dorre vlakken. Volgend alle krakken snijden op de diepte niet minder 3 mm, vochtigheid hun door het water, zamazyvaiut gipsovym verdunning of speciaal kookte podmazochnoi mengsel van het krijt en alabaster, bijstere inktkoker dor en zachishchaiut.

Nieuw van hout vlakken eisen blanking suchev, zasmolov, nagelei, van de kurken op de diepte niet minder 3 mm, van razrezki krakken op. Volgend vlak gruntuiut, dor, lapen podmazochnoi door het mengsel of shpatlevkoi mismaakte en vyrublennye plaatsen, dor en zachishchaiut. Als zullen suchki niet schrappen, nageli en niet utopit draadnagels die in usykhanii spant zij zullen voorwaarts van zijn vliegtuig vertrekkend bugry op geverfd bovenaards komen. Beschilder zodanig plaatsen wil treskatsya en otslaivatsya. Niets anders dan vyrubit zasmoly, pek zal skvoz shpatlevku vernietigende verf en vertrekkende neustranimye plekken doorbrengen.

Schilderden (oud) van hout vlakken meestal moetanan word razrezki van de openingen, hen proolifki en zadelki.

De toebereiding van schilderde vlakken beneden kleevuiu schilderstuk meestal houdt in de verhuizing oud, van de ine het algemeen vet stratum van de verf in. Als stratum doordringend, niet treskaetsya, met betrekking tot hem kan worden ogruntovku en schilderstuk volbracht. Verf schishchaiut met de dorre of preliminarily bijstere inktkoker topte waterhoudend van het vlak af. Naar de vochtigheid door better verhit water met behulp van kisti. Zodra schilderen razmoknet, zijn schrappen door scrub. Niettemin door volgende alle gelijke plaatsen de voetspooren verblijven van het schilderstuk welk zullen op geverfd bovenaards onderkennen worden. Daarvandaan na de raffinage vlak tvloeit razmyt door het water geldende onbuigzaam kist voor, maar better zijn pereteret (treffen "Shtukaturnye arbeidt")

Kleevuiu verf zonder de moeilijkheid om te schrappen, als promyt vlak 1-2%-nym door de verdunning solyanoi zuren, waarvan schilderen vspuchivaetsya. Na wat vlak bijstere inktkoker absterge door het water.

Toebereiding van verroeste en zakopchennykh plaatsen. Vooral vele hinders dragen verroeste en zakopchennye plaatsen. Er is van de vele diverse methodes van hun toebereiding, maar op timt alle zij ontpopen zich machteloos, zodat het is noodzakelijk om oud wondpleister te schrappen en om nieuw te veroorzaken.

Het is allereerst, van zodanig plaatsen voortvloeit compleet om oude verf te schrappen en slechts dan om aan de toebereiding zich te begeven.

 1. Prigotovlyaiut travyanku samengesteld uit water en blauw stenig: Op 10 l wateren nemen 500 g blauw stenig voor de verdunning van normaal fortess, 700 g - voor de verdunning van de middelmaat fortess en 1000 g voor sterke verdunning. Travyankoi, better verhit, van het een-tweetje tijdperk dek verroeste plaatsen, preliminarily zijn gefiltreerd. Na vysykhaniya vlak dek kuporosnym door de voedingsbodem.

 2. Zakopchennye vlak tvloeit bijstere inktkoker promyt 2% de-verdunning van solyanoi zuur voor, dan smyt het door zuiveren verhit water en na vysykhaniya ogruntovat.

 3. In sterk zakoptelosti na wassend door het zuur en het water van het vlak peretiraiut door calcimine kookte op ondiep zand.

 4. Als prorzhaveli constructie, dan roest zal beginnen om door te brengen en skvoz de stratum van nieuwe wondpleister, daarvandaan noodzakelijk om isolatie te beschouwen. Vlakken van de boom zullen ruberoidom of door andere isolerend materieel, na isoleren wat nabivaiut dran. Stenige en baksteen vlakken srubaiut op de diepte 3-5 cm Dikke wondpleister zal door tamelijk betrouwbaare bescherming zich vertonen.

 5. Prokopchennye plaatsen en andere plekken dek van het een-tweetje tijdperk fors mylovarom (compositie N 2 of3). Verbleef verf helemaal schrappen. Voor ogruntovkoi plekken moeten dor zijn.

 6. Kleevuiu de verf op de plaats van de stip schrappen, hoe werd verteld, deze plaats deken door de buttery verf (het is aanbevelenswaardig belilami) van het een-tweetje tijdperk, dor, en dan gruntuiut en verf. Buttery verf kan worden nitrokraskoi vervangen of door spirtovym dekkende vlakken vernisen voor 3-4 tijdperk. Bijstere inktkoker preliminarily vlakken zagruntovat verhit olifoi.

  Alle beschouwde methodes gelden algemeen in okrashivanii kleevymi de verven van oshtukaturennykh vlakken.

 7. Zwak behoudene drijvende buttery verf soskablivaiut staal shpatelem, strak behouden drijvend schrappen door verschillende methodes.

  Soskablivanie verf met behulp van diverse strugov - materie zeer arbeidsintensief en de frequente punt vergt van het instrument.

  Het is mogelijke vyzhigat verf met behulp van mep-lamp. Mep-lamp overdracht met betrekking tot schilderde bovenaards, van de verwarming verf vspuchivaetsya en zijn onmiddellijk schrappen shpatelem. Het is mogelijk op de verf steken groot nagretye metaal thema's, verf eronder ook vspuchivaetsya, nagretyi onderwerp shift, en verf schrappen. Niettemin deze vergen methodes pozharoopasny en bijzondere zorg. Hereto op de werkplek noodzakelijk om van het water een grote velen op het geval van zagoraniya constructies te hebben.

  In de terugkomst dit ogneopasnogo methode buttery verf kan worden chemicalie door middel van, met behulp van speciaal prigotovlyaemykh mengsels geschrappen:
 1. Calcareous dough of proseyannyi krijt - 100 g, asbest stof - 100 g, 20%-nyi verdunning kausticheskoi sody - met betrekking tot behoefte (tot toe de receptie van smetanoobraznoi menigte). Calcareous dough of krijt verwarren met de asbest stof en zatvoryaiut verdunning kausticheskoi sody tot toe noodzakelijk gustoty;

 2. Calcined soda of kali - 1ch. (Met betrekking tot menigte), gashenaya linde - 3 ch., Water - 5 ch. Alles verwarren.

  Kookte met betrekking tot die of andere recept mengsel oorzaak op geverfde vlakken met behulp van shpatelya stratum tot toe 2-5 mm en laat op het vlak totdat, poosje de verf stratum niet razmyagchitsya en wil niet zonder de moeilijkheid worden shpatelem of door scrub geschrappen. Snyatuiu met de verf mengsel verkwanselen niet, en zamelen en gebruik in de materie bijwijlen in. Als mengsel peresokhla en verloren fortess - erin voegen verdunning kausticheskoi toe of calcined van sody of dat substantie, waarover ze werd gekookt.

  Gekuist van het vlak verf absterge 1 door-2%-nym de verdunning van solyanoi zuur, om te neutraliseren bijtend alkali vernietigend pigmenty en dragend omyleniiu olify. Na wassend door het zuur van het vlak tvloeit zorgvuldig door promyt water en prosushit voor.

  In het werk met chemische composities op het hands tvloeit nadevat rubbere handschoenen of rukavitsy voor, omdat alkalis de leder ergeren van het hands.

8. Oud lakovye coatings smyvaiut door nashatyrnym animo, verscheiden met het krijt welk leggen of protiraiut vlakken met behulp van tryapok af.

Om nader &gt te lezen; >