O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Okleivanie muren en plafonds oboyami (onderdeel 2)

Okleivanie oboyami vnakhlestku. In het algemeen okleiku oboyami beginnen van de muur met het windows (van ontsteken) met de transitie in glub kamers, als niet te waren uitstekend styki polotnishch.

Allemaal polotnishcha moet op de muur rechtopstaand zich bevinden. Met het dit draaien op uitzicht in iedere hoek eerst polotnishche nakleivaiut met betrekking tot otbitoi lijn, en het overblijfsel van de - met betrekking tot de zoom lijn uit. Voor eerst polotnishcha van de hoek (luzga) otmerivaiut afstand, om breedte nakleivaemogo polotnishcha te evenaren, en met behulp van otvesa met natertym krijt door ritme binden buiten de lijn, met betrekking tot welk het en wil nakleivatsya (vijg vast. 101). Laatst polotnishche per de muur nakleivaiut niet back moet naar luzgu hoek, en superceding het op 20-30 mm steunen. Daarvandaan van polotnishcha anders tot toe namazyvaniya het plakkende substantie otrezaiut dragen-overs. Zoom superceding hoek, wordt nadrezat in meerdere plaatsen aangeraad, om polotnishche werd geplakt op welke wijze het is mogelijk plotnee, niet golven en puckers gevormd.

101. Otbhcka ceрthkaльных лhнhй c пomoщью otceca; 102. Haнeceнhe kлeйcteрa нa oboh; a - нa ctoлemakлochceй, b - нa пoлу maхocoй khctьюOp volgende muur eerst polotnishche nakleivaiut back moet om superceding nakleennuiu lint steunen of zoom, zavernutuiu op deze muur te accapareren. Zoom in luzgakh (hoeken) moet plotnee kleefstof naar de muren, om hoek was niet zakruglennym. Kan superceded hoek en ongedeeld polotnishchem beneden de termen van zijn die het is verticaal, niettemin whereat alle gelijk in luzgakh dikwijls zal puckers bedervend type okleiki formeren.

Voor okleikoi het deel van seks dichtbij door de krant en erop bed stopkoi door oboi voorkant onder, zodat zoom ieder nizhelezhashchego polotnishcha kwam voorwaarts van onder vyshelezhashchego niet door beneden 10 mm. Bedded polotnishcha oboev doel worden kadet binnengestroomd. Daarvandaan in het verleden kookte kadetten wordt perekatat in de overzijde aangeraad. Volgende zij lozhatsya rovnee. Natuurlijk, polotnishcha het is mogelijk prigruzit met betrekking tot beeindigt door elk zware onderwerp. Dit suitably en wat in namazyvanii polotnishch door plakkende substantie zij kunnen sdvinutsya, en prigruzhennye verblijf op de plaats. Om zij niet sdvigalis, een van aan het werk priderzhivaet polotnishcha door het hands. Elk meer suitably namazyvat oboi op de tafel: Om te buigen waas het is van node veel kleiner (vijg. 102).

Namazyvanie maken makhovoi kistiu, fleitsem, maklovitsei of door sapozhnoi of odezhnoi borstel mee polotnishcha zonder de verloven, door doordringend quitte stratum waar. Vooral bijstere nou voortvloeit promazat zomen welk moeten razmyaknut, na wat zij plotnee prilyagut naar de zomen in het verleden nakleennogo polotnishcha en better prikleiutsya. Daarvandaan in het eerst geval wordt promazat zomen aangeraad, dan verbleven onderdeel polotnishcha, en beneden het eind opnieuw van nauwelijks promazat zoom. Het is behoorlijk wat te veroorzaken kleistera op promazannye zomen voortvloeit niet, omdat in priglazhivanii van onder hen vydavlivaetsya plakkende substantie welk om hoek was niet zakruglennym.

Kan superceded hoek en ongedeeld polotnishchem beneden de termen van zijn die het is verticaal, niettemin whereat alle gelijk in luzgakh dikwijls zal puckers bedervend type okleiki formeren.

Voor okleikoi het deel van seks dichtbij door de krant en erop bed stopkoi door oboi voorkant onder, zodat zoom ieder nizhelezhashchego polotnishcha kwam voorwaarts van onder vyshelezhashchego niet door beneden 10 mm. Bedded polotnishcha oboev doel worden kadet binnengestroomd. Daarvandaan in het verleden kookte kadetten wordt perekatat in de overzijde aangeraad. Volgende zij lozhatsya rovnee. Natuurlijk, polotnishcha het is mogelijk prigruzit met betrekking tot beeindigt door elk zware onderwerp. Dit suitably en wat in namazyvanii polotnishch door plakkende substantie zij kunnen sdvinutsya, en prigruzhennye verblijf op de plaats. Om zij niet sdvigalis, een van aan het werk priderzhivaet door polotnishcha hands. Elk meer suitably namazyvat oboi op de tafel: Om te buigen waas het is van node veel kleiner (vijg. 102).

Namazyvanie maken makhovoi kistiu, fleitsem, maklovitsei of door sapozhnoi of odezhnoi borstel mee polotnishcha zonder de verloven, door doordringend quitte stratum waar. Vooral bijstere nou voortvloeit promazat zomen welk moeten razmyaknut, na wat zij plotnee prilyagut naar de zomen in het verleden nakleennogo polotnishcha en better prikleiutsya. Daarvandaan in het eerst geval wordt promazat zomen aangeraad, dan verbleven onderdeel polotnishcha, en beneden het eind opnieuw van nauwelijks promazat zoom. Het is behoorlijk wat te veroorzaken kleistera op promazannye zomen voortvloeit niet, omdat in priglazhivanii van onder hen vydavlivaetsya plakkende substantie welk stekeligheden op de voorkant oboev en hen vervaagt. Vydavlennyi kleister noodzakelijk onmiddellijk om zuiver tryapkoi te schrappen.

Brengt tijdperk door die zomen oboev, nakleivaemye op in het verleden bedded polotnishche, slecht worden geplakt: Of zij niet razmyagchilis, of plakkende compositie was zwak. Alsdan zomen nakleennogo polotnishcha in het eerst geval podmazyvaiut met behulp van gering kistochki, en dan nakleivaiut volgend polotnishche, priglazhivaya het tryapkami of door de borstels welk elk meer handig (vijg. 103).

103. Okлehcaнhe cteн oboяmh: ckлadыcaнhe пoлotнhщa oboec, b - нakлehcaнhe пoлotнhщaOp de tijdperken na priglazhivaniya beneden oboyami verblijf lucht, en in zodanig plaatsen zij vzduvaiutsya gevormd antenne bobbels welk tvloeit prokolot door de naald voor of de hekje beeindigen van de schaar, vydavit lucht en prigladit.

Als nakleivaemoe polotnishche iskrivilos met betrekking tot alle lengte en onnauwkeurig lag met betrekking tot zoom in het verleden nakleennogo het deel van schilderstuk gesloten die in de poging het naar aline erop kan puckers formeren. Zodanig polotnishche better nakleit "voor willen dichtbij", t. Door hem. Naar supercede hen deel van schilderstuk in het verleden nakleennogo polotnishcha in het lagere deel van muur. Het is mogelijk ook nadrezat het in meerdere plaatsen welk zal razgladit puckers en nakleit het precies met betrekking tot zoom toestaan. Polotnishcha iskrivlyaiutsya van geldend van slecht papieren voor de aanmaak oboev of van niet eenvormige toepassing kleistera.

Okleika complex stemt. In enkel gebouwen met betrekking tot een-tweetjes diverse tabakspijpen. Zij of dicht prilegaiut naar de muur, of deels zetelen in zijn dikker. Het is aanbevelenswaardige zodanig tabakspijpen okleit zo, om schilderstuk samenviel. Tabakspijp preliminarily louteren van de stof nemen en vuiligheid, olifyat en verf door buttery verf af. Na prosushki zijn okleivaiut krant in twee stratum, om zomen werden met betrekking tot tabakspijp beide leden naar de muur op de breedte 15-20 mm geplakt. Toen tabakspijp okleivaiut oboyami, narezannymi in de vorm van de linten. Nenamazannoe door plakkende compositie polotnishche pristavlyaiut naar okleennoi tabakspijp, schilderstuk combineren, maken etiketen en nakleivaiut het (vijg. 104).

104. Okлeйka tруbы; 105. Raзmetka mecta рoзetkh нa kуcke oboec; 106. Obрeзka oboec у плhнtуcoc: a - нofнhcamh, b - нofomAls op de muren er zijnen rozetki of schakelaars en hen voor enkel aanleidingen het is onmogelijk om los te branden, dan nemen dorre polotnishche, combine er met betrekking tot schilderstuk mee in het verleden nakleennym, doel erop zetel van rozetki of schakelaar, branden polotnishche los, snijden erbuit noodzakelijke opening en nakleivaiut, vooral zorgvuldig priglazhivaya buiten deze apparata (vijg. 105). Kan zijn maakte en zo: Op nakleivaemom polotnishche in de plaats van de schikking rozetki te maken nadrez kruisen-nakrest, prigladit, en beeindigt otrezat mes. Op de plinten oboi snijden door de schaar of mes (vijg. 106).

Nakleivanie landsgrens stenig en friza. Hen nakleivaiut in laatste wachtrij en het is aanbevelenswaardig met betrekking tot vysokhshim oboyam. Om was meer handige om te werken, hen tvloeit narezat door de schrappen door de lengte 1-2 m voor. Als in het verleden door otbitaya vastbinden lijn werd malozametnoi, dan nieuwe etiketen veroorzaken: Met behulp van lineaal door eenvoudige potlood gedrag nauwelijks merkwaardige lijnen, met betrekking tot welk en wordt nakleika gedraagd.

In de plaatsen van prikleiki landsgrens stenig of friza op oboi gering kistochkoi veroorzaken plakkende compositie en zal naar hem podsokhnut uitlenen. Dan namazyvaiut de schrappen van de landsgrens stenig of friza, voegen hen hand toe-en-half door plakkende compositie naar binnen, knopen op de schouder op en scheep gaan op nakleike: Hecht de schrap van de landsgrens stenig of friza te veroorzaakte etiketen en met de voorzichtigheid priglazhivaiut. Boord Stones en frizy nakleivaiut vnakhlestku of back naar teruggevonden.

<< Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;