O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Okleivanie muren en plafonds oboyami (onderdeel 4)

Okleika muren oboyami zonder de landsgrens stenig. In het verleden werd gesproken die als in de kamer niet bespannen van de verdunning karnizov, dan op de muren, boven, door zelfde verf, wat wordt plafond geschilderd, schrap bezweren door de breedte ongeveer 100 mm manend karniz.

Okleika met de landsgrens stenig of met frizom. Onderaan otbitoi lijn schrappen nabel en maken prokleivanie waar. Van otbitoi lijn admeasure afstand op 5-10 mm de kleinere breedte van de landsgrens stenig of friza en ritme buiten de seconde lijn. Dan met betrekking tot deze lijn nakleivaiut oboi. Okleiv muren, scheep gaan op nakleike landsgrens stenig of friza welk moet dichtbij asperities nakleiki oboev. Kan zijn maakte en zo: Kleevoi door de verf van noodzakelijke kleur met betrekking tot otbitym lijnen om landsgrens stenig of friz af te schilderen.

Okleika met gobelenom. Gobelenom schrap noemen door het hoogtepunt, om breedte nakleivaemykh oboev te evenaren. Gobelen okleivaiut oboyami andere kleur, maar assorting met belangrijkste oboyami, t. Door hem. Met het paneel. Oboi panelen ine het algemeen nakleivaiut back moet naar gobelenu steunen, maar het is mogelijk en vnakhlestku. Op de tijdperken gedragen anders. Gobelen nakleivaiut zo, om plakkende compositie niet dokhodil tot toe lagere zomen op 100-150 mm. Na nakleiki hen snijden met betrekking tot lineaal. Dan nakleivaiut oboi op de panelen, maar om whereat zij op 10-15 mm zakhodili beneden gobelen. Okleiv helemaal paneel, stroomt over gobelena een gebeten otvorachivaiut, namazyvaiut door plakkende compositie en nakleivaiut, zorgvuldig priglazhivaya.

Okleivanie oboyami plafonds. Plafonds meestal okleivaiut in van hout gebouwen, met betrekking tot stroganym grondslagen, naar nakleennomu karton of met betrekking tot dorre wondpleister of triplex. Op de tijdperken okleivaiut en oshtukaturennye of maakten van beton plafonds waar. Totaliter de gevallen zij moeten zijn consistent met worden toebereid. Dikwijls voor wit oboev gelden wit papieren. Als worden wash oboi verkregen, van toen zoom gesneden of enerzijds (in nakleike vnakhlestku), of met beide (in nakleike back moet) steunen. Afhankelijk van kwaliteit oboev gelden die of andere plakkende compositie.

Als binnenshuis niet karniza, dan in okleike plafonds oboi spuskaiut op de muren voor de onderrichting visueel karniza. Breedte zodanig karniza is aangewezen op het hoogtepunt van de huisvesting en misschien van 100 tot toe 300 mm. Als oboi op de muren wil nakleivatsya tot toe zelve plafond, dan wit oboi moet nakleivat zo, om zij superceded luzgi (hoeken) tussen muren en plafond op 50-100 mm. Voortvloeit om ook te memoreren die oboi op de plafonds naar nakleivaiut parallel lichtstralen, om styki oboev waren minder merkwaardig. In de tegenwoordigheid van het windows op twee aangrenzende muren oboi tvloeit nakleivat met betrekking tot het plafond lengte voor.

Omdat op witte oboyakh merkwaardige egaal de meeste onbeduidende vervuilingen, hands aan het werk moet zuiver en dor zijn. Tryapki en borstels voor priglazhivaniya oboev ook moeten zuiver zijn.

Okleivat plafonds better alle vtroem of vchetverom. Verplichtingen whereat worden zo rondgedeeld: Namazyvaet oboi en verhuist hen die, die doet nakleivaniem. Zij precies richten polotnishche of buiten de muur (als het eerst), of met betrekking tot zoom in het verleden nakleennogo en priglazhivaiut het op.

Regime in okleivaemykh huisvestingen. Tijdens nakleivaniya en bakkend binnenshuis moet niet zijn skvoznyakov welk snel dorre veroorzaakte plakkende compositie welk verlaagt prochnost prikleiki. Het is tevens, whereat wordt de mogelijkheid van de breuk oboev niet uitgesloten. Helemaal okleennaya kamer moet prostoyat niet minder van vierentwintig uren zonder wat die evenmin was van zendend.

In de werkwijze van het werk binnenshuis wordt temperatuur tot toe 23°C verondersteld. In de gebieden met dor verhit klimaat tijdens nakleivaniya oboev en hun bakkend volgt in de kamers om boten met waterhoudend (waterbekkens, emmers e.a. te vestigen.). De waterhoudende wasem vertraagt omlaag vysykhanie oboev.

Het is aanbevelenswaardig ook tijdens bakkend oboev om hen van popadaniya directe zonnestraalen te behoeden: Kan worden windows door het doek of krant gesloten. Deze vereisten houden naar alle aard van oboev, van de films en linkrustu stand.

Werk Organiserend is. Okleiku oboyami van de muren kan eenpersoons waarmaken, maar meer handig om vdvoem of vtroem te werken. Wanneer werkt, naar hem alsmaar het is noodzakelijk om onder af te stammen en om bovenstaand op te stijgen. Als werk dvoe, toen ieder alsmaar is op de top, en seconde namazyvaet oboi door plakkende compositie en verhuist hen eerst. Zij vdvoem ontbinden polotnishche, bed er precies met betrekking tot zoom mee de coincidence van de schilderstuk, priglazhivaiut, en die, die resideert op de bodem, otrezaet dragen-overs op de plint. Wanneer werk troe, werk wordt ononderbroken gedraagd: Dvoe nakleivaiut polotnishche, en derde oorzaken plakkende compositie. In de ruime volume van het werk aanbevelenswaardig om huisvestingen, accelerative en verzachtend zijn te benutten. Te vervaardigen hen het is mogelijke zelve. Het is zo, voor de toepassing op oboi plakkende compositie gelden eenvoudig mashinku met de cilinder, lengte welk is opgewassene breedte oboev (vijg. 107).

Ctaнok dля нaнeceнhя kлeйcteрa нa obohMeer handig nakleivat oboi niet met de tafel, stremyanki of tabureta, en met speciale rechtbank met poruchnem. De lengte van de rechtbank 2 m, breedte 400-500 mm, hoogtepunt (beschouwen van de seks tot toe zitplaats) 600-800 mm, afhankelijk van wasdom aan het werk en de hoogtepunten van de huisvesting. De lengte van de rechtbank 2 m verhuurt nakleit 4-5 polotnishch, niet afdalen.

Rechtbank een aanvang nemen hoek, waarvan beginnen okleiku. Narezannye door polotnishcha namazyvaiut plakkende compositie, voegen "in collo" toe en knopen op poruchen rechtbanken van 5 tot toe tiental polotnishch op. (De boel van hen is aangewezen op de krant kwaliteit: Als ze groot obezvozhivaet plakkende compositie, dan namazyvaiut 5 polotnishch, als zwak - tien.) Eerst collo ontplooien op de half ervan langste zijde, hechten naar otbitoi lijn of naar nakleennoi sigarenbandje oboev, aline polotnishche, om het leke strikt met betrekking tot otbitoi verticaal lijn, en priglazhivaiut: In het eerst geval maar zoom welk resideert buiten deze lijn, en dan alles polotnishche van middellang te stroomt over. Zodoende, in het eerst geval kleefstof ontbond onderdeel polotnishcha, ongeveer half ervan langste zijde. Dan ook nakleivaiut het overblijfsel van de polotnishcha op alle zakhvatke (t. Door hem. 5 of tien fragmenten). Volgende bewerking loopt met de rechtbank terug, shiften zijn op nieuw zakhvatku en plakt dat onderdeel polotnishch welk werd collo" binnengestroomd. Als zij hadden tijd podsokhnut, dan is aanraadden aan voortzeggen prokleiku met betrekking tot in het verleden plaatsen indiceerden. Na wat ontdekken eerst polotnishche, het verzuimen op de muur en priglazhivaiut slijpsel dragen-overs oboev op de plint door de schaar of mes; Dan dokleivaiut het overblijfsel van de polotnishcha.

Zodoende - zakhvatkami - okleivaiut eerst muur, dan seconde en t. D. In laatste wachtrij okleivaiut vlak overheen en beneden het windows, alsmede overheen de deuren. Maar zo maken leix in ondiepe schilderstuk oboev. Als schilderstuk ruim, dan okleiku overheen de deuren en windows gedrag stap voor stap, om schilderstuk helemaal viel.

<< Vorige pagina