O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Okleivanie muren en plafonds oboyami

De opeenvolging van het gedrag van de werken belangrijke rol speelt in de wisselborgtocht van hun kwaliteit. Janboel dikwijls draagt zuure consequenties aan. Waarna hoe bovenkomt zal naar okleike toebereid worden, scheep gaan op okleivaniiu van of okrashivaniiu plafond en karnizov. Dan schilderen windows en dvernye hellingen, dozen, nalichniki, plinten, radiatoren en de tabakspijpen van de verwarming. Dit is maakte om erin okrashivanii na okleivaniya wil niet beslubber oboi. Als het zal noodzakelijk om tabakspijpen na okleiki af te schilderen, dan eronder, op de muur moet bolster boven werkblad van papieren voor de bescherming oboev van de verf.

Om buiten het windows en dvernykh hellingen oboi zich verroeren niet, gedragen zo. Tijdens okrashivaniya met betrekking tot hen perimetru op de muren door gelijke verf verf schrappen door de breedte 50-60 mm. Tijdens okleiki oboi dragen niet tot toe usenka helling op 10-20 mm, en om het windows opening verblijf hoe es gedeeltes van een website van witte kleur welk muur versiert met het windows en kamer op de heel.

Als er is karniz, dan er verf in een kleur mee het plafond. Als karniza niet, en nakleivat oboi tot toe zelve plafond vlakte die op de muren is aanraadde aan rekenen zogenaamd geverfd karniz, t af. Door hem. De schrap van zelfde kleur, als plafond. De breedte van deze schrap ine het algemeen 100-150 mm. Om deze schrap was van zelfs en gelijkaardige breedte op alle muren, van het plafond admeasure noodzakelijke afstand en stellen rein door de potlood etiketen (chertochki), better alles in de hoeken van de muren in. Dan koord natiraiut door het krijt of ultramarinom (sinkoi), pristavlyaiut te bestempelt, strak ruken, bezweren een gebeten van de muur en otpuskaiut. Gaand sloeg over de muur, koord stryakhivaet met ons krijt of sinku en loof op de muur doordringende quitte lijn welk de vlakken paalt van het schilderstuk en nakleivaniya kranten en oboev af.

Kan zijn in het eerst geval schilderde plafond en het hoofd van de muren, en dan otbit lijn en schistit nabel. Niettemin dit lang en arbeidsintensief. Het is better om zo te gedragen. Otbiv lijnen, met betrekking tot het nakleivaiut kleisterom papierene bef door de breedte 200-250 mm. Toen plafond en de top van de muren verf zo, om op 20-30 mm om en nakleennye papierene bef te schilderen. Na okrashivaniya deze bef namokaiut, kleister hen alles behalve bijhoudt niet en zij zonder de moeilijkheid worden met de muren afgedaan, accuraat ocherchivaya verf veroorzaakten. Zo maken en beneden karnizami of galtelyami.

Prokleika vlakken - deze toepassing van plakkende compositie. Na prokleiki op het vlak vertoeft de doordringende film van plakkende compositie, waartegen prochnee wordt krant of oboi geplakt. Het is tevens, film bewaart voor oboi van de vernietiging door alkalis beschikbaar op de vlakken.

Prokleivanie voortvloeit om kistyami waar te maken, het is aanbevelenswaardig onbuigzaam, om zij op welke wijze het is mogelijke sterkere vtirali plakkende compositie in de porien van het vlak.

Hoe als vroeg als werd gesproken, prokleiku en nakleivanie kranten kunnen worden door verhite compositie, nanosya het door doordringend strata en zorgvuldig rastushevyvaya zonder de verloven en potekov volbracht. Deze operatie alle aard gaan van de vlakken onder. Vooral zorgvuldig moet prokleivat het hoofd van de muren met betrekking tot geslacht van nakleiki oboev of landsgrens stenig, omdat namelijk hier zij meestal beginnen otkleivatsya. Als niet naar naar beslubber schilderde witte schrap, werk tvloeit om keurige voor, gering ruchnikom of fleitsem bezwerende sigarenbandje door de breedte 150-200 mm waar te maken. Onderaan deze maken schrap prokleiku elk ruim kistiu waar.

Okleika door papieren. Constructie standaardmaaten en regels (KNIP) beschouwen okleiku door de krant van monolitnoi wondpleister voor nakleivaniem oboev en van hout vlakken - voor nakleivaniem oboev en polivinilkhloridnykh van de films.

Gipsolitovye, gipsobetonnye vertoont zich en listovye materielen okleivaiut door de krant slechts in de tegenwoordigheid erop sherokhovatostei.

Okleiku volbrengen back moet, steunen als papieren dik, of vnakhlestku, als ze doordringend, hoe bijvoorbeeld gazetnaya. Okleiku tvloeit om zonder de verloven voor, van puckers en vzdutii zich te gedragen.

Werkblad van de kranten, meestal kranten, bed stopkoi op de tafel naar of seks, namazyvaiut door de doordringend stratum van plakkende compositie zonder de verloven en nakleivaiut. In het algemeen werken gedrag van boven onder, t. Door hem. In het eerst geval nakleivaiut horizontale schrap op karniza of schrap schilderde, dan zelfde schrap onderaan zijn en t af. D. Ieder nakleivaemyi vel noodzakelijk razgladit door tryapkoi of borstelen. Doordringend papieren prochnee wordt om geplakt, te komen bovendrijven dan dicht. Daarvandaan als doordringend papieren namazyvaiut door plakkende compositie eenmalig, dan dicht twee, van en op de tijdperken en drietal tijdperk, om ze razmyakla. Kan zijn maakte en zo: Razlozhit krant in meerdere stopok, door in het eerst geval uvlazhnit zijn water, en door meerdere minuten razmyagshuiu krant promazat door plakkende compositie.

Naar nalichnikam en plinten krant nakleivaiut back moet, veeleer steunen dan vnakhlestku, omdat van hen ze dikwijls otkleivaetsya. Voor elk meere ontzagwekkende prikleivaniya krant in zodanig plaatsen kan worden navolgend prokleiku volbracht.

Als tussen muur en plint ruimere krak, dan zijn noodzakelijk zadelat. Better alle plinten otorvat, raschistit eronder kraakt, om hun door de verdunning te dempen, plinten om van de vuiligheid en opnieuw pribit op de plaats te louteren. Als dit aan te trekken enkel aanleidingen het is onmogelijke, krak louteren van de stof afnemen en vuiligheid, vochtigheid door het water met behulp van kisti en zamazyvaiut alabaster met het zand, op welke wijze het is mogelijk plotnee stopmiddel krak, bijstere inktkoker razravnivaiut en zaglazhivaiut. Dit moet vooraf, maken om tot toe beginneling okleiki alle vysokhlo.

Om oboi prochnee behouden drijvend, nakleennuiu papieren het is mogelijk prokleit door de koude plakkende compositie: Of alle vlak compleet, of door losse schrappen in de plaatsen stykovaniya poloten oboev. Na complete prosushki scheep gaan op nakleivaniiu oboev.

Toebereiding oboev. Zomen snijden van elk een kant, als oboi nakleivaiut vnakhlestku, of van twee kanten, als nakleivaiut back naar teruggevonden. Bleb zomen weerhouden: Zij kunnen prigoditsya.

Ine het algemeen ongedeeld en middelmaat dichtheid oboi nakleivaiut vnakhlestku, in dit geval wordt gesneden oboi zo aangeraad aan, om in nakleike zomen poloten werden van het windows, t uitgeweken. Door hem. Naar navstrechu lichtgevende toeloop.

Tisnenye, shirokorulonnye oboi, linkrust, polivinilkhloridnye films op de krant en tkanevoi naar de basis, dermatin nakleivaiut back naar teruggevonden. Zomen snijden van beide leden, niet door de schaar, en accuraat mes met betrekking tot gelijkmatig vystrogannoi lineaal door de lengte, naar de egaal lengte van het canvas of een gebeten overtreffend zijn. In een geval obrezku gedrag met betrekking tot dor polotnam, in ander - na hen razmyagcheniya van het water en navolgend namazyvaniya door plakkende compositie.

Voor obrezki zomen oboev bewerking zit omlaag op de stoel, taburet of rechtbank, brengt van stupni voeten op, activeert hen draaien en, beten door beten razmatyvaya het, zoom snijdt van noodzakelijk kant, door liet hand skatyvaya bleb onderdeel in de kadet (vijg. 98).

98. Obрeзka kрomok oboec; 99. Cocmeщeнhe рhcoнka oboec: a - нeпрachльнoe, b - прachльнoe; 100. Raзceрнуtaя пoceрхнoctь cteн, okлehcaemых oboяmhGesneden zomen helemaal draait, een gebetene raskatyvaiut hun einden, om te richten odnotonnost op. Eenvormig met betrekking tot kleur oboyami okleivaiut de meest plaatsen ontvlammen, nonhomogeneous - van maloosveshchennye muur, waar zal meubeltje en t staan. D.

Rassortirovav, zodoende, kadetten, hen snijden op polotnishcha noodzakelijke lengte, met reserve 30-50 mm afhankelijk van krupnosti schilderstuk. Otrezav eerst polotnishche, scheep gaan op de interval seconde, maar zo, om werd schilderstuk (vijg gecombineerd. 99). Oboi met ruime schilderstuk gesneden met bovenmatige reserve welk van node op het geval van het ongelijke hoogtepunt van de muren en op de inkrimping oboev na hen namokaniya van plakkende substanties welk tijdperk brengt in de toepassing kleisterov van de bloem door, van de stijfmiddel of KMTS plaken. Na nakleiki polotnishcha dragen-overs snijden op de zelve plint door de schaar of mes met betrekking tot lineaal.

Om te versnellen narezanie oboev en om boel otkhodov te verminderen, voortvloeit om zo te gedragen. Drie, van 5 of meer kadetten raskatyvaiut op noodzakelijke lengte, precies hun schilderstuk combineren, snijden toegeefl zijnen voor beeindigt, bed kadet op de kadet, van prigruzhaiut en otrezaiut polotnishcha noodzakelijke grootte. Narezannye zodoende polotnishcha voegen in stopku of skatyvaiut in van niet zeer dichte kadet met ruimere inner diameter toe. De geblevene doellatten van verschillende afmeting zamelen en gebruik voor okleivaniya muren beneden het windows, overheen de deuren en t in. D. (Vijg. 100).

Als in de werkwijze van okleiki wordt van nakleivanie landsgrens stenig niet beschouwd of friza, dan polotnishcha boven moet strikt op een lijn zetelen.   Anders okleennye muren zullen dowdily schouwen. In nakleike landsgrens stenige of friza deze asperities dichtbegroeid.

In de constructie nu okleiku gedrag, doorgaans, zonder de landsgrens stenig, rovnost bevoorraden zo. Onderaan witte geverfde schrap op de muren, strikt met betrekking tot zijn lagere lijn nakleivaiut bleb zomen oboev of narezannye van oboev lint door de breedte 20-30 mm. Oboi door de boveneinden nakleivaiut op deze linten, en alle asperities van beeindigt geworden onmerkbaar.

Om nader &gt te lezen; >