O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Oshtukaturivanie (onderdeel 2)

Namazyvanie en razravnivanie verdunning (vijg. 58). Deze werkwijzen worden algemeen sokolom of poluterkom volbracht. Kelmu gebruik voor podmazyvaniya de kleine stadsdelen van de vlakken, bijvoorbeeld, in de gipse instandhouding. Namazyvat het is mogelijke maar verdunning van de voedingsbodem en nakryvki.

Hamaзыcaнhe рactcoрa: a - cokoлom нa cteну, b - keльmoй нa cteну, c - cokoлom нa пotoлok, g - keльmoй нa пotoлok, d - пoлуteрkom нa cteну, e - пoлуteрkom нa пotoлokIn het werk met sokolom in gelatene hand nemen sokol, in juist - kelmu. Op sokol draaien verdunning en pristavlyaiut het naar de muur zo, om de oppere boord van de beschutting sokola erbuit bestreed van het vlak op 50-100 mm, en lager werd geprest om op de lijvigheid van nanosimogo stratum (vijg te komen bovendrijven. 58, en, b). Op sokol drukpers door beeindigen kelmy, upertym beneden shponku sokola, en boeken het over. In de werkwijze van de vooruitgang sokola verdunning namazyvaetsya op het vlak, en recht overeind staande boord van de beschutting beet door beet prizhimaetsya ernaar. In overeenkomstige handigheid razravnivat sokolom verdunning het is mogelijk zeer quitte.

In het werk met poluterkom erop lag door het bed verdunning, vlak benaderen, pristavlyaiut ernaar poluterok, drukpers het en gedrag met betrekking tot muur onder oplopend, en op het plafond - in elk richting (vijg. 58, d, door hem). De breedte van het canvas poluterka moet 120-200 mm zijn, om erop het is mogelijk was om meer van de verdunning te verzwijgen.

Razravnivanie verdunning sokolom en poluterkom wordt ook verricht, net als het namazyvanie, slechts op het instrument moet niet zijn van de verdunning.

Zatirka wondpleister. Na de inname nakryvki maken zatirku met behulp van van hout terki waar. Na zatirki nakryvka moet zelfs worden en strijken uit, zonder de kinkhoorns en bugrov.

Zatirku maken dan waar, wanneer verdunning hebben nog niet helemaal okrep en wordt terkoi zonder de reductie het smachivaniya water gegumd. In zatirke "vkrugovuiu" terku nemen door de rechterarm, prizhimaiut canvas om aan te strijken en volbrengen het ronde moties counterclockwise. Whereat de gezwelen van de verdunning srezaiutsya, en delft worden verdunning ingevuld. Als zij diep, dan losbranden sloeg op de zomen terki verdunning op en zamazyvaiut hen respectievelijk delven. Op gelijke tijdperk terka uplotnyaet verdunning. In dat adapteert, waar op gipse uitstekende ramingen, voortvloeit sterker om terku te pressen, en waar delft - om aandrang te verslappen.

Çathрka шtуkatурkh teрkoй ckруgocую (a) h cрaзgoнkу (b)Als in zatirke vkrugovuiu wondpleister vysokhla en zwaar wordt, zijn vochtigheid door het water voor razmyagcheniya gegumd. Naar de vochtigheid van node niet bijzonder, omdat namokshuiu wondpleister te gommen wil het is onmogelijk. In zatirke vkrugovuiu op het vlak verblijf krugoobraznye voetspooren. Om hen was niet, wondpleister gomen "vrazgonku" (vijg. 59, b). Zatirku vrazgonku maken met betrekking tot vers zatirke vkrugovuiu waar. In het eerst geval gomen vkrugovuiu ongeveer 1 m2 vlak en onmiddellijk vervulen zatirku vrazgonku.

Op zatertoi enveloppes moeten niet zijn van bugrov en plaatsen verzuimden, omdat na okrashivaniya zij zullen zeer merkwaardig.

Oshtukaturivanie met betrekking tot vuurtorens. Het is eenvormig om verdunning met betrekking tot vlak met behulp van sokola te verstrekken of poluterka moeilijk, veel eenvoudiger om dit met betrekking tot vuurtorens te maken.

Vuurtorens - dit gericht, met betrekking tot welk zullen regel tijdens razravnivaniya verdunning verhuizen. Vuurtorens kunnen van hout, metaal (stalen) of van de verdunning (meestal gipsovye) zijn.

Enkeling zastroishchiku gemakkelijker alles om van hout en gipsovye vuurtorens waar te maken. Zij moeten strikt vertikaal zijn en om in een vliegtuig te zetelen. De meeste redelijke afstand tussen vuurtorens 1.5-2 m; Het kan worden tot toe 3 m vergroot, maar dan regel het zal noodzakelijk om vdvoem te verleggen.

Pрoceшhcaнhe cteн c уctрoйctcom maрok h maяkoc: 1 - прachлo, 2 - maрkh, 3 - maяk hз рactcoрaHet apparaat van rastvornykh vuurtorens (vijg. 60). Het is allereerst, het vlak van de muren en plafonds proveshivaiut. Op de muren dit maken zo. Op een afstand 200-300 mm van de hoek van de muur en plafond vbivaiut draadnagel N 1 op toshchinu wondpleister, t. Door hem. Het bonnet moet erbuit bestrijden van treinen bovenaards op een afstand, bijvoorbeeld, 20 mm. Met de bonnets van deze draadnagel verzuimen otves, om het niet dokhodil tot toe seks op 200-300 mm. Beneden het koord gevestigde otvesa vbivaiut draadnagel N 2 zo, om het bonnet niet dokhodila tot toe koord op 0.5 mm. Door zelfde afbeelding in tweede hoek vbivaiut draadnagels N 3 en 4. Dan de vliegtuig lezen van de muur trekkend koord met betrekking tot diagonali van de draadnagel N 1 op de draadnagel N 4 en van de draadnagel N 2 op de draadnagel N af 3. Als muur ontpopte zich bossed, toen draadnagels erbuit slepen van de muur zo veel, om de lijvigheid van de stratum van de wondpleister met betrekking tot boorden verhoogd, en in de zelve hoog punt van de verdikking 20 mm componeerde. Als verdikking het is mogelijk op welke wijze-die srovnyat tot toe oshtukaturivaniya, dan draadnagels niet trogaiut.

<< Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;