O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Oshtukaturivanie

Wondpleister bestaaatt uit drietal strata: Obryzga, van de voedingsbodem en nakryvki. Veroorzaak hen nabrasyvaniem of namazyvaniem. Namazyvanie om eenvoudiger, maar namazyvaiut maar verdunningen voor de voedingsbodem en nakryvki waar te maken. Obryzg tvloeit door alle middelen om in voor, maar hier noodzakelijke handigheid te blokkeren. Als baksteen of beton vlak tamelijk zelfs, erop kan worden de doordringend strata van de verdunning veroorzaakt, vtiraya het op welke wijze het is mogelijk sterker in de sundry roughness van het vlak.

Op beton bovenkomt wondpleister door misschien lijvigheid tot toe 5 mm. Op de baksteen zijn het is aanbevelenswaardig om meerdere dikkere, bijvoorbeeld, 10 mm te maken. Skvoz elk meere doordringende gipse wil van prosvechivat shvy leggend. Doordringende wondpleister ekonomichnee, maar ze minder hartelijk en sneller wordt vernietigd.

Haнeceнhe рactcoрa нa cteны keльmoй: a - нabhрaнhe рactcoрa нa cokoл, b - зabhрaнhe рactcoрa keльmoй c cokoлa, c - нaнeceнhe рactcoрa нa cteны c пoлofeнhe cлeca нaпрaco, g - to fe, cпрaco нaлecoDe gipse lijvigheid op van hout vlakken beschouwend van de hoogte van de stichting (muren, bulkheads), moeten niet minder 25 mm zijn. In dit geval ze zal niet worden kromgetrokken draniu geschaad. In de ruime lijvigheid van de wondpleister op de tijdperken wordt genodigd hebben aanvullende training hield in van nabivke draadnagels en door opletenii hun bedrading in.

Het is het is onmogelijk om voor eenmalig op de muren en plafonds het vet strata van de verdunning te veroorzaken: Zij wil spolzat, en treskatsya in vysykhanii. Izvestkovogipsovyi verdunning kan worden op de hellingen en zaglushiny in het windows en dvernykh, openingen door stratum door de lijvigheid tot toe 50 mm veroorzaakt.

Obryzg - eerst stratum shtukaturnogo nameta. Lijvigheid het moet niet minder 5 en niet boven 9 mm zijn. Verdunning smetanoobraznoi konsistentsii oorzaak nabrasyvaniem door vast materiaal stratum, zonder de verloven. Het benaming - om alle roughness te dempen, en op van hout vlakken - om beneden de opbrengst dran en zatsepitsya daarvoor binnen te dringen.

Voedingsbodem is een seconde stratum shtukaturnogo nameta, nanosimyi op obryzg na het het inname of gemakkelijke verkalking. Verdunning testoobraznyi. Dit belangrijkste stratum is van de wondpleister. Veroorzaak het in de , van twee of elk meer strata welk is aangewezen op de voorgeschrevene lijvigheid van de wondpleister. Ieder stratum razravnivaiut, vooral zorgvuldig - laatst, waarover (zodra nauwelijks wordt bemachtigd voedingsbodem) zullen doordringend stratum nakryvki veroorzaakt worden.

Haнeceнhe keльmoй рactcoрa нa пotoлok: a - heрeз goлocу, b - нad coboй, c - ot cebяNakryvka - de derd stratum van smetanoobraznogo verdunning door de lijvigheid 2-4 mm. Het oorzaak op de voedingsbodem welk moet bijstere inktkoker alined zijn. Als voedingsbodem dor, het door alle middelen vochtigheid door het water met kisti, en op vochtige voedingsbodem oorzaak nakryvku. Het is niettemin better om nakryvku op de voedingsbodem welk te veroorzaken als vroeg als werd bemachtigd, maar hebben nog niet vysokh. Dit stijft de meest ontzagwekkend stseplenie nakryvki met de voedingsbodem. Lijvigheid nakryvki is aangewezen op rovnosti voedingsbodem. Verdunning voor nakryvki als werd voedingsbodem volbracht; Het is maar het is aanbevelenswaardig om het op ondiep zand, proseyannom door frequent bolter met de grootte van cellen 1,5 kh 1,5 mm te koken. Zodanig nakryvka puur wordt gegumd en in okrashivanii verhuurt om shpatlevaniya te ontberen.

Als verdunning was calcareous-gipsovyi, dan nakryvku aanbevelenswaardig om van calcimine zonder de aanvulling van alabaster te koken, omdat in zatirke alabaster dikwijls otmolazhivaetsya en nakryvka heeft geen noodzakelijk prochnosti.

Haнeceнhe рactcoрa нa cteну cockom c cokoлa-kocшa: a - cocok, b - cokoл-kocш, c - пoлofeнhe cocka c руke, g - нamaзыcaнhe рactcoрa cockomZodra nakryvka wordt bemachtigd, scheep gaan op zatirke. Peresokhshuiu nakryvku vochtigheid met kisti water en gomen.

De toepassing van de verdunning shtukaturnoi kelmoi met sokola. Gare verdunning wijzerplaat (lag) op sokol shtukaturnoi kelmoi. Door met het dit draaien op uitzicht sokol ieder eind opiraiut op de doos uit, seconde beeindigen brengen hoek-wijs 25-30° overheen de doos op en kelmoi snel draaien op sokol de gedeelte van de verdunning (2-4 л), opravlyaiut het, t. Door hem. Losbrand van de boorden dragen-overs, om te de aderlatingen waarschuwen van de verdunning erin perenesenii van de doos aankondiging rem van het beddengoed. In de verdunning toepassing op de muur sokol moet worden naar de muur omgebogen. Dan hand behoudend drijvend sokol, zal van popadaniya erop verdunning verdedigd worden. Verdunning met sokola wijzerplaat door juist arris of beeindigen kelmy. Kelmu met de verdunning podnosyat naar de muur, kistiu hands maken vzmakh kelmoi met de hekje halthouden, whereat verdunning sletaet op bovenaards. Niettemin ook groot vzmakhivat hand het is onmogelijk, omdat verdunning zal verstoven worden. Te veroorzaken verdunning gaat naar verschillende hoogten, op de overgelaten aan het recht en aan de rechterzijde linksaf. De correcte positie van het lichaam van werker verlaagt het utomlyaemost en opbrengt zwoegen capaciteit (vijg. 55).

Oshtukaturivaya plafonds, verdunning het is noodzakelijk om van verschillende posities van ons, overheen soboi en door de schouder (vijg te veroorzaken. 56).

Als het is onmogelijk om te kopen of om shtukaturnuiu kelmu te fabriceren, dan kan zijn maakte eenvoudigst sovok en sokol met bortikami (vijg. 57). Verdunning oorzaak ook, net zo kelmoi. Sovok izgotovlyaiut van krovelnoi staal of door diuraliuminiya lijvigheid tot toe 1 mm. Sovkom het is mogelijk van niet op de stremming in maar ook namazyvat verdunning.

Om nader &gt te lezen; >