O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Diepte met plastikovym strijkend.
De toebereiding van het terrein

Door de stichting beneden strijkend kan zogenaamde zwarte diepte van diverse materielen voorleggen. Zij moeten zelfs, zonder bugrov en cannelures zijn. Omdat zelfs onmerkbaar op het oog sorinka, okazavshayasya beneden linoleumom, vanwege het het rek zal door de gezwel schouwen. Het is tevens, de tegenwoordigheid van het stof op het terrein respectievelijk verlaagt van prochnost prikleivaniya linoleuma en tichels.

Daarvandaan na de toebereiding van de stichting het tvloeit door bijstere inktkoker podmesti in het eerst geval gebruikelijk besom voor, dan door de borstel, kan gebruikt en pylesos zijn.

Als de grondslagen van de seks bande in lopende, dan zodanig seks niet toepasbaar voor nastilki linoleuma of tichels, omdat in de plaatsen progiba het snel komt in unfitness.

Treinde terrein checken fugovannoi door de lineaal (door batten) door de lengte 2 m. Los prosvety tussen het en stichting moet 3 mm niet overtreffen.

Als terrein koude of zeer ongelijk, hen lapen: Van hout dichtbij arboraceous door-voloknistymi borden (DVP); Beton, baksteen en andere aline door het cement-arenaceous verdunning, of, zij zeggen, styazhkoi, of ook door de borden DVP. Voor nastilkoi linoleuma, van de tichels of kunststof kovrovykh materielen stichting, van wat het werd van de materielen niet volbracht, moet dor zijn. Om stichting better wordt mastika te droogmaken, strak houdend nakleennyi materieel geplakt.

Van hout terrein maken van dorre grondslagen door de breedte niet boven 100 mm waar. Grondslag tvloeit naar het bed door jaarlijks strata in verschillende kanten voor. In zodanig beddengoed wordt elk meere quitte stichting, alles behalve niet aansprakelijk korobleniiu gewonnen. Na nastilki de grondslagen van de bonnet van de draadnagels moeten utopleny in tolshchu spant zijn, om zij niet instrument vergalden tijdens strozhki.

Stroganie bijstere inktkoker om door de machine waar te maken, maar het is mogelijk en door de hand - in het eerst geval aslant, dan mee volokon. Volgend vlak wordt schoencreme shkurkoi, obernuv het van hout doellat aangeraad aan: Het is zo meer handig om shkurku te bijhouden, en werk wordt sneller verhuisd.

Alle plaatsen met de mankementen van de spant lapen door middel van shpatlevaniya. Het is over het algemeen, als vlak niet zeer zuiveren, zijn better in het eerst geval proolifit, en dan proshpatlevat voor het een-tweetje tijdperk polumaslyanoi shpatlevkoi. Plaatsen overheen de bonnets van de draadnagels moeten zamazat zapodlitso met de stichting. Dit zamazyvanie, is mogelijk, het zal noodzakelijk om voor twee-drie keer met waar te maken die, om na zachistki shpatlevka was strikt op de , hoogte met van hout nastilom. Als ze zal beneden de stichting, dan overheen deze plaats linoleum prosyadet. Als shpatlevka zullen hoger boven van de stichting, van dan op het vlak linoleuma of tichels zullen heuvel is een gezwel. In elk geval gedraagt zich dit naar de gezwind iznosu strijkend.

Nastilat linoleum of tichels op oud van hout of parketnye hol het is mogelijk maar alsdan, als zij ontzagwekkende en grondslagen in khozhdenii niet teeter. De omgebogene grondslagen van de seks perestilaiut, door alle middelen beddengoed eronder aanvullend lagi welk situeren zo frequent, om grondslagen bogen zich niet. Grondslagen in nastilke (of perestilke) splachivaiut - gesp op welke wijze het is mogelijk plotnee. Seks dissel. Als tussen grondslagen er zijnen openingen, hen zadelyvaiut door van hout battens met navolgend pristrozhkoi. Smalle openingen tussen grondslagen preliminarily raschishchaiut van de stof nemen en vuiligheid, olifyat, dor en slechts dan zamazyvaiut polumaslyanoi of buttery shpatlevkoi af. Shpatlevku bijstere inktkoker zachishchaiut.

Altijd regelt niet shpatlevkoi om ruwwe mankementen te corrigeren. Toen het is noodzakelijk te dichtbij seksen polutverdymi arboraceous door-voloknistymi borden.

Beton terrein door alle middelen aline, als zij niet noodzakelijke vereisten beantwoorden. Als beton terrein in het algemeen zelfs, maar door de plaatsen mankementen hebben, die hen voortvloeit om te elimineren: Bugry srubaiut, en delft vulen cement-arenaceous verdunning met behulp van shpatelya in, bijstere inktkoker aline en gomen. Op timt het is noodzakelijk complementarily naar het puim of shkurkoi.

Als beton, stenige of baksteen vlakken oneven geveerd, het is noodzakelijk om cement-arenaceous styazhku, t te maken. Door hem. Om cement verdunning te veroorzaken. Veroorzaakte verdunning bijstere inktkoker razravnivaiut en gom of zaglazhivaiut poluterkom met pribitoi de sigarenbandje van de tandvlees. (Tandvlees noodzakelijk om styazhka was nauwelijks sherokhovatoi voor de verbetering stsepleniya met haar van de kleefstof of mastiki.)

Styazhku maken van het cement-arenaceous verdunning van de compositie af waar1 3 tot toe1 5 (in onderdelen met betrekking tot volume): 1 ch. Het cement van de postzegel 300-400 en 3-5 ch. Zand. Zand noodzakelijk proseyat door frequent bolter met de openingen niet krupnee 3x3 mm.

Gare verdunning moet van konsistentsiiu dik dough en prochnost na tverdeniya hierin 5-10 MPA (50-100 kg/cm hebben2). Zand moet zijn zeer goed is jumbled met het cement. In zatvorenii door het water deze operatie wordt herhaald. Verdunning moet helemaal eenvormig zijn.

De compositie verdunning1 3 elk meer handig voor het beddengoed, dan verdunning1 5, maar in eerst geval vergroot het cement onkost.

Beton, stenige of baksteen stichting louteren van de stof afnemen en vuiligheid, bijstere inktkoker podmetaiut, vochtigheid door het water, en, zodra ze wordt in de stichting geabsorbeerd, scheep gaan op de verdunning beddengoed. Verdunning op de stichting oorzaak gedeeld gorkami welk razravnivaiut poluterkom gummend later terkoi. De stratum lijvigheid styazhki 20 mm. Elk meer doordringend styazhka kan snel worden vernietigd.

Naar Razravnivanie poluterkom gemakkelijk van accessly hoge-handigheid deskundigen of die, die bijstere inktkoker beheerste technologie razravnivaniya van de verdunning. Dat, die op de Griek calends dit deed niet, better om zo te gedragen: Vystrogat van hout battens met betrekking tot lijvigheid styazhki, naar het bed hen op de stichting op een afstand 1.5-2 m van andere strikt op een hoogte en om te adapteren. (Als door de plaatsen battens bande - podlozhit wiggen.) Zodoende richten zogenaamd van hout vuurtorens, met betrekking tot welk verdunning razravnivaiut door batten of grondslag op.

Raзрacнhcaнhe рactcoрa maлkoй пo deрecянныm maяkam: 1 - ocнocaнhe, 2 - зaзoр mefdу ocнocaнhem h maлkoй (toлщhнa рactcoрa), 3 - deрecянныe maяkh, 4 - maлkaNatuurlijk, vuurtorens kunnen en elk meere vet zijn, maar verdunning toen het zal noodzakelijk razravnivat malkoi (batten met vyrezami). Whereat vuurtorens moeten strikt op bepaalde afstand van elkaar instellen, om tussen hen konden pomestitsya malka (vijg. 46).

Om nader &gt te lezen; >