O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Shtukaturnye arbeidt.
De toebereiding van vertoont zich

Om shtukaturnyi verdunning prochnee werd met de vlakken aangesloten, hen bereiden makend kunstmatig roughness toe. Het is tevens, hen louteren van diverse vervuilingen. De lange dienst leven van de wondpleister in de velen is aangewezen op de toebereiding.

Stenige, baksteen beton vlakken noodzakelijke bijstere inktkoker om te louteren, om shvy op de diepte niet minder 10 mm te kiezen. Als vlakken, uitstrijken toen hen better alle nasech door de bijl, zubilom of ander instrument. Kunnen worden elektrische handmatige machines gegolden. Nasechku maken zo waar, om te laten aan de grotste uitgebreidheid mogelijk van de doorgeefluiken op het vlak over: Niet minder 1000 sht. Op 1 m2.

Van hout bovenkomt behoefte van nabivki drani of versterkend door het metaal rooster. Brede grondslagen kunnen van namokshei wondpleister kromtrekken en om zijn te rijten, daarvandaan hen tvloeit nadkolot en in nadkoly zabit gering klinyshki voor. Van hout vlakken kunnen worden pergaminom, rogozhei, door flodderend of voilokom gesloten. De zij van uteplyaiut bulkhead of muren en lager zvukoprovodnost. In rublenykh muren preliminarily door shvy zamazyvaiut verdunning: Wanneer verdunning vysokhnet, naveshivaiut indiceerde materielen en nabivaiut dran.

Als rublenye muren waren prokonopacheny, toen hen het is mogelijk oshtukaturivat niet in het verleden dan door jaar. (Dit noodzakelijk voor compleet sediments.) Totaliter de gevallen pazy wordt preliminarily zamazat door de verdunning zapodlitso met het vlak van de muren en bijstere inktkoker prosushit aangeraad. Muren het is mogelijk zavesit voilokom of rogozhei.

Van de aanslag van hartelijke lucht met de koude infiltrerend van skvoz muur, op hun inner vlakken zal kondensirovannaya vlaga formeren. Van de om haar snel zagnivaet spant, lucht binnenshuis wordt vochtig. Om te dit ontwijken, kan worden zogenaamd paroizolyatsiiu, t beslecht. Door hem. Om de muren van de huisvesting pergaminom of ruberoidom met betrekking tot alle hun hoogtepunt met perekrytiem van de zomen kleinst mogelijke hoeveelheid op 50 mm te sluiten. Erop moeten niet zijn van rvanykh plaatsen welk draagt janboel paroizolyatsii aan. Dran het is mogelijk nabivat met betrekking tot boom of met betrekking tot paroizolyatsii.

Voor nabivkoi shtuchnoi drani zijn muzieknoot op prostilnuiu en opbrengst. Prostilnaya dran elk meer smal, fout, door de lijvigheid niet minder 3 mm. Opbrengst dran heeft breedte 12-15 mm, lijvigheid 3-5 mm. Op de opbrengst drani drijvende wondpleister behoudt, daarvandaan ernaar worden elk meere bar vereisten geproduceerd.

Podgotocka deрecянных пoceрхнocteй: a - рacпoлofeнhe dрaнhc, b - нabhcka dрaнh, c - пoлofeнhe gcoзdя c руke: 1 - прocthльнaя dрaнь, 2 - cыхodнaя dрaньIn het eerst geval nabivaiut prostilnuiu dran situerende zijn hoek-wijse 45° om, afstand tussen draniu 20 mm te seksen. Zijn nauwelijks pribivaiut met betrekking tot beeindigt zo, om dranitsy verschieten niet. Nabiv op de muur eerst toerbeurt prostilnoi drani, erop nabivaiut opbrengst dran welk situeren loodrecht prostilnoi, t. Door hem. Daarentegen beneden zelfde hoek. Dranitsy situeren op een afstand 25-30 mm van andere. Pribivaiut hen begin met lager onderdeel. Draadnagels zabivaiut door het een-tweetje prostilnye dranitsy (vijg. 54). Draadnagels, afschrikmiddel prostilnye dranitsy, met betrekking tot motie nabivki nemen erbuit en gelden in de materie. Beeindigt dranits door alle middelen pribivaiut. In stykovanii tussen hen moeten afstand 2-3 mm verblijven. Te leggen einden dranits vriend op vriend het is onmogelijk.

Draadnagels voor het werk ruim in de broekzak. Zabivaiut draadnagels zo. In het eerst geval draadnagel, pristavlennyi naar dranitse, niet door de biff van de hamer zabivaiut op 5-7 mm. Dan hand bezweren van de draadnagel en oorzaak met betrekking tot hem tweede staking hamer met zodanig macht, om draadnagel was helemaal zabit. Nabiv eerst toerbeurt drani, te werk gaan om en t te detacheren. D. Op de plafonds dran nabivaiut ook, net zo op de muren.

Als dran nabivaiut met betrekking tot voiloku, dan tussen prostilnymi dranitsami laten 15-20 mm distantieren, tussen opbrengst - 20-25 mm. Op de tijdperken voilok dichtbij van boven pergaminom of ruberoidom, dan van voorst ruberoida tvloeit compleet om posypku voor, te schrappen om verdunning plotnee prilip naar ruberoidu.

Als voilok zwak, het meer handig naveshivat vdvoem, en zelfs better namotat het op om het staafje, beet door beet raskatyvat met betrekking tot vlak en te repare dichtbij spijkert, zabivaemymi op de lengte half. Ander half van de draadnagel zagibaiut. Als het niet zagnut, en helemaal zabit die voilok kan prorvatsya.

Styki allogeneous vlakken (bijvoorbeeld, van hout bulkhead abuts aan de baksteen, stenig of beton) moet in het eerst geval protract door de sigarenbandje van het rooster superceded plaats styka op 50 mm in die en ander kant. Dan nabivaiut dran op bulkhead en begeven zich op oshtukaturivaniiu. Whereat op de plaats styka nooit schijnt kranig.