O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Schoei Behandeling,
Gebesmet door torren

De gewetene volgende methodes van de behandeling: De inleiding van de verdunning van het ontsmettingsmiddel in tolshchu tixtures; Oppervlakkig propitka schoeien door de ontsmettingsmiddelen door middel van okrashivaniya of verstuiving; Obmazka schoeien door antiseptische mengsels.

In de voldoende boel van het ontsmettingsmiddel op het vlak van de spant van de vrouwtje van torren alles behalve verschuiven niet erop eieren. Als zij en zullen verschoven worden, dan schenen lichinki zullen verongelukken.

Tot toe de beginneling van de instandhouding verschrikt door de torren van de constructies van de muur, diepte, bulkheads het is aanbevelenswaardig om de enkele door antiseptisch te vergasten. Beneden adapteren werken ontvouwen zich film, buckram of doek. Srezannuiu spant inzamelen, branden of zakapyvaiut in land. Besmette door torren adapteren antiseptiruiut, dor en door zadelyvaiut dorre antiseptirovannoi spant.

Slag met torren en lichinkami in het meubeltje. In het eerst geval door rasplavlennym parafinom of schoensmeer zamazyvaiut van buiten alle openingen. Toen meubeltje overturn nozhkami omhoog. Rond de middelmaat van nozhek stond met betrekking tot een opening door de diameter van 3 mm en meer op de diepte 50-150 mm door. Bereid de waterige oplossing van het ontsmettingsmiddel voor en vul hen prosverlennoe opening. Als het staat meubeltje vrijaf niet door beneden vierentwintig uren. Toen operatie voortzeggen.

Vlivat ontsmettingsmiddelen het is mogelijk medisch shpritsem, maslenkoi voor shveinykh machines of sprintsovkoi. Better alle sprintsovka of ruime metallieke spuit.

Slag met torren en lichinkami in de muren, onderleggers, polakh. Door allereerst doordringende stalene bedrading met klein zagnutym beeindigen mep door de invoer openingen lieten lichinkami en balled boven met door arboraceous bloem. In deze openingen onder druk vlivaiut ontsmettingsmiddel en zamazyvaiut openingen parafinom, door de schoensmeer of plastilinom. Kan worden gedragen en zo. Aurally vaststelen, in wat plaats resideert lichinka. Overheen deze plaats prokalyvaiut, probivaiut of prosverlivaiut opening door de diepte 20-50 mm en diameter 2-3 mm. In de opening wordt geintroduceerd ontsmettingsmiddel op is mogelijke ruimere diepte. Opening zamazyvaiut, en binnen week of meer checken, verbleef niet er lichinki. Als verbleef, toen operatie voortzeggen. Voor zamazyvaniya schoensmeer kan gebruikt om van hout kolyshki zijn, zabivaya hen in de openingen en srezaya dragen-overs.

Van buiten voor vloeiend ontsmettingsmiddel kan worden mengsel, namazyvaya zijn door stratum niet minder 1 mm gegolden. Lucht van het mengsel infiltreert met betrekking tot khodovym naar de openingen tot toe de plaats van de zoek lichinki.

Oppervlakkig propitka schoeien. Zijn wordt gedrag op het begin van de voorjaar herhalende twee-drie tijdperk door 2-3 weken aangeraad aan. Als op het vlak van de spant er zijnen openingen, hen het is aanbevelenswaardig in het eerst geval raschistit, om erin better ontsmettingsmiddelen infiltreerde.

Behandeling maken kistiu of door elk verfspuit waar, als ontsmettingsmiddel niet metallieke onderdelen vernietigt. Behandeling moet worden niet minder twee tijdperken met de pauze 2-4 ch gedraagd.

In het werk naar binnen huisvesting producten moeten worden gedragen. Na de behandeling binnenshuis inadmissibly zoek van mensen of beest. Windows, fortochki en deuren moeten worden gesloten. De huisvesting als het keeten van better alles om voor week te weerstaan. Dan allemaal openstelen, garbage stalen en branden. Diepte door alle middelen drijven.

Zodanig behandeling voortvloeit om voor 4-5 jaren oud waar te maken. Tijdens het werk noodzakelijk strikt om ongeval voorkoming en hygienische vereisten te verrichten. Na het werk moet aandrijven. Naar het werk tvloeit in ontzagwekkende spetsodezhde, Defensie bril en in respiratore voor. Hands moet worden rubbere handschoenen, en voeten rubbere hoge laarzen verdedigd.