O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De verstellend van coatings en ukhod voor hen

De verstellend van coatings van linoleuma en polivinilkhloridnykh tichels. Als perestilaiut oud linoleum, toen er mee voorzichtigheid branden van de seks los, kuisen achterk kant van mastiki, stof en vuiligheid en kadetten stromen met aanvankelijke diameter niet minder 25 cm binnen, omdat in minder diameter linoleum, utrativshii rek in de werkwijze van de ontginning, kan worden broken.

Strak geplakt linoleum branden met behulp van staal shpatelya gaand het tussen linoleumom en stichting los. Als shpatelem los te branden linoleum het is onmogelijk, van dan plaats prikleiki vochtigheid door verhit water, en dan linoleum zonder de moeilijkheid otkleivaetsya. Tot toe nastilki linoleuma de afgetopte vlakken van de stichting tvloeit bijstere inktkoker prosushit voor.

Op timt het is noodzakelijk om voor nastilki polotnishcha linoleuma verschillende lijvigheid te benutten: In dit geval in het eerst geval nastilaiut elk meere vet polotnishcha, en dan elk meere doordringend, podkladyvaya en podkleivaya eronder dicht karton of vulling-krant, om aline stichting.

Als linoleum door de plaatsen protersya, erop ingestellen knoeit. Snijd erbuit knoeien van het plein of rombovidnoi de vorm van zodanig grootte, om ze met reserv superceded stadsdeel schaadde. Bedded knoeien op verstelde plaats, obvodyat om het het accuraate onderwerp - door de bros, accuraat ottochennym ferme eenvoudige potlood en t. D. Met betrekking tot ocherchennoi lijn snijden erbuit mishandelen linoleum. Knoei moet dicht binnenlopen snee erbuit opening. Als linoleum met de schilderstuk, toen het is aanbevelenswaardig zo te snijden erbuit knoeien, om schilderstuk erop viel met de schilderstuk polotnishcha samen. Stichting bijster nou louteren van de vuiligheid en stof afnemen, knoeien en stichting vet mastikoi, stellen op de plaats, priglazhivaiut en prigruzhaiut latend op meerdere vierentwintig uren in.

Knoei kan worden ingestellen en anders. Mishandelen linoleum erbuit snijden in de vorm van het plein, van de rechthoek of romba. Een gebeten brengen zomen polotnishcha op, podkladyvaiut eronder koken homp linoleuma door de grootte meer van snijden erbuit adapteren. Met betrekking tot de lineaal van prirezaiut zoom proberend voor een toelating prorezat maar meteen knoeien en verstelde linoleum.

Louter en obespylivaiut stichting; Vet het in, de achterk kant respectievelijk knoeien en otvernutye zomen oud linoleuma mastikoi; Ingestellen knoeien op de plaats, door bijstere inktkoker priglazhivaiut en prigruzhaiut zware lading. Als in de werkwijze van priglazhivaniya vydavlivaetsya mastika, zijn onmiddellijk gestald, protiraiut verregeende plaatsen door oplossend geneesmiddel, bed krant, grondslag of triplex en prigruzhaiut. Krepit knoeien draadnagels zullen niet aangeraad worden, omdat ze zal zeer merkwaardig.

Ondiepe verwondingen en dints op linoleume en polivinilkhloridnykh tichels zadelyvaiut shpatlevkoi. Het is niettemin better te koken met het dit draaien op uitzicht speciaal mastiku met betrekking tot een van volgende recepten uit:

  1. Kanifol (20 ch.) Val in het niet in 5 ch. Animo, voegen 4 ch toe. Kastorovogo boter, dorre verf - verfstof (met betrekking tot kleur). Alles zorgvuldig jumble;

  2. Kanifol (1ch.) Val in het niet in 4 ch. Zagustevshego turpentine, toevoegen met betrekking tot kleuren dorre verf en alles zorgvuldig jumble. Veroorzaakte mastiku bijstere inktkoker zaglazhivaiut, en na vysykhaniya, als riep in, zachishchaiut shkurkoi.

Prigotovlyaya deze composities, kanifol noodzakelijk istoloch op welke wijze het is mogelijk melche, om ze sneller werd opgelost. Zamazyvat schaadde plaatsen noodzakelijk keurig, om te ontberen zachistki, omdat shkurkoi kan worden luister met linoleuma afgedaan en daardoor zal matovoe stip blijven.

In de bekleding instandhouding van de tichels schaadde tichel losbranden en nieuwe vervangen.

Ukhod voor polami. Te wassen diepte moet door hartelijk water voegend erin in de sterke vervuiling een gebeten van stiralnogo gruis. Sodu toe te voegen voortvloeit niet, omdat linoleum van haar verslag wordt glinsteren en kleur. Vuile plekken bleven linoleume aan en na mytia, schrappen door turpentine of het vochtige gruis van het krijt. Matovye plekken op linoleume verdwijnen na natirki het mastikoi.

Voor natirkoi mastikoi seks tvloeit om voor en bijstere inktkoker prosushit aan te drijven. Vervolgens met behulp van tryapki of borstel door doordringende stratum oorzaak mastiku en bijstere inktkoker zijn rastiraiut. (Vet stratum mastiki moeilijk rasteret en erop zal agglomeraat stof.) Veroorzaakte mastike zal bijstere inktkoker prosokhnut in staat stellen, en dan natiraiut tryapkoi, door de borstel of poloterom tot toe glinsteren.

Algemeen gelden van mastiki industrieele aanmaak: Witte, roodachtige, gelige en bruine die kies beneden de seks kleur. Maar kunnen worden mastiku en in het thuis voorwaardes gekookt.

Prigotovlyaiut mastiku in de volgende weg. In kubieke inhoud downloaden kanifol, lont zijn op het zwak vuur, dan voegen tserezin of schoensmeer en alles zorgvuldig jumble toe. Rasplavlennuiu menigte branden van het vuur los en, waarna op welke wijze ze een gebeten ostynet, erin introduceren olifu (turpentine of benzine) en zhirorastvorimuiu verf. Mengeling zorgvuldig jumble tot toe de receptie van eenvormige compositie. In dicht gesloten posude (metaal of glas) mastika kan worden lange tijdperk opgeslagen.

In de conclusie er is een begeerte om meerdere ongedeeld regels te manen, niet-inachtneming welk, niettemin, kan alle werk vergallen.

Linoleum en polivinilkhloridnye tichels noodzakelijk om maanden voor nastilki te kopen. Hoe werd naar in het verleden, linoleum opslag in de verticaal positie, en polivinilkhloridnye tichels bed stopkami op quitte stichting gezegd. In hartelijke huisvesting, deze materielen wil stabilise in de afmeting, t gevonden. Door hem. Wekt hun inkrimping. Op niet ervarene materielen na nastilki als gevolg inkrimping zal monding krakken tussen polotnishchami linoleuma of tussen tichels welk, natuurlijk, aanstootgevend vormen.

Voortvloeit exact om naar de kandidatenlijsten met betrekking tot de toebereiding van het terrein te lijmen. Omstreeks die, op welke wijze het is belangrijk, spreekt dat feit welk in de rijtuigen van de metro linoleum legt jaren voor, hoewel verstrijken met betrekking tot hem honderden van 1000 persoon, poosje in de behuizing huizen linoleum vzduvaetsya, otkleivaetsya en t. D.

Hier werden diverse mastiki voor nakleivaniya linoleuma en tichels beschouwd. Aanschaffing mastiku, noodzakelijk om te checken, voor wat type linoleuma of tichels ze wordt benoemd. Toepassing mastik, niet naar corresponderen de benaming, gedragingen naar huwelijkse staat.

Per de verpakking linoleuma, van de tichels en mastik er is ontwikkeling welk noodzakelijk strikt om naar in het werk eiser te lijmen. Beweging in nastilke linoleuma en tichels niet naar de kandidatenlijsten van de handleiding, naar en de adviezen van 'goed op de "hoogte" mensen dikwijls draagt onvoorspelbaare consequenties aan.