O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De verstellend van furnaces

De correcte en macrobiotic werk van furnaces is aangewezene daarover, op welke wijze zij werden volbracht, hoe voor hen ukhazhivaiut en op welke wijze hen melken.

Huidige instandhouding. Zamazka openingen, van de krakken, vervanging dverok, van kolosnikovykh afrasteringen, van de schuifsloten, van losse bakstenen of versterkend izraztsov - alle deze types van werken moeten terstond waarmaken, omdat zij kunnen grotere mislukkingen dragend vuur of ongevallen resulteren in.

Versterkend en vervanging topochnoi dverki. Voor versterkend dverki allereerst van pechnoi leggend nemen erbuit vensterraam met dverkoi. Als lapki vensterramen kwamen in unfitness, hen vervangen nieuwe een of anders. Naar nieuw dverke ook noodzakelijk om lapki te verstrakken. Leggend in de plaatsen van de installatie dverok raschishchaiut, vochtigheid door het water, vensterraam richten op de plaats zo op, om lapki slaan shvy van leggend. Shvy helemaal vulen verdunning in. Prishedshie in unfitness bakstenen vervangen nieuwe een of anders. Tussen leggend en vensterraam verlof opening door de lijvigheid 5-10 mm en zadelyvaiut zijn toen door de asbest koord. Als van het koord niet, leggend volbrengen back moet steunen om in te lijsten. Strak adapteerde vensterraam zal niet zijn rasshatyvatsya en vallen. Formulering dverki zonder lapok op de bedrading onzeker. Na versterkend van het vensterraam alle beschikbare krakken zamazyvaiut door glinyanym verdunning, toen het shvabruiut of gomen.

De vervanging van kolosnikovoi kraken. Prishedshuiu in unfitness kolosnikovuiu afrastering schrappen, louteren van de as bevrijde plaats en stellen erop nieuwe afrastering in. Met betrekking tot alle perimetru kraken verlof zuivering niet minder 5 mm welk zasypaiut door de as of zand.

Zadelka openingen. Openingen in shvakh leggend raschishchaiut op de diepte 20 - 30 mm, schrappen alle verdunning en vochtigheid door het water. Dan helemaal vullen raschishchennye door shvy glinyanym verdunning gummend of shvabruya het.

De vervanging van tresnuvshikh bakstenen. Tresnuvshie bakstenen erbuit nemen, louteren van de verdunning bezet door hen adapteren, kiezen nieuwe baksteen en primeryaiut het. Raschishchennoe plaats en voegde baksteen amply vochtigheid door het water, namazyvaiut baksteen glinyanym door de verdunning en tussenvoegsel op de plaats in. Als shvy zullen zich ontpoppen plaatsen geenszins bemanden met, toen hen complementarily door promazyvaiut verdunning, zorgvuldig denting er in shvy mee navolgend zatirkoi of shvabrovkoi.

Vervanging gedeeld izraztsov en hun instandhouding. Krakken in izraztsakh kunnen zadelany gipsovym verdunning zijn, zatvorennym op aliumokalievykh kvastsakh, kan worden krijt, prigotovlyaya het op rauwe eiwit gegolden. Groot rastreskavshiesya izraztsy vervangen nieuwe een of anders. Met het dit uitdraaien op uitzicht allereerst izrazets selecteren met betrekking tot kleur en grootte. Als noodzakelijk - pritachivaiut op nazhdachnom versperren.

Vervangen izrazets met de voorzichtigheid nemen erbuit en raschishchaiut bezet hen adapteren. Dan podgonyaiut nieuw izrazets beneden oud, vullen het rampu (speciale verdieping) door dikke glinyanym verdunning met de baksteen ballast en tussenvoegsel op de plaats. Prochnost zodanig tussenvoeging veel kleiner, omdat izrazets wordt in leggend door de bedrading niet geadapteerd. Raffinage van izraztsovoi Bask maken zo waar: Op eerst vochtige tryapkoi protiraiut alle vlakken, dan prigotovlyaiut zuiveren gipsovoe dough smetanoobraznoi door gustoty en hand oorzaak het door doordringend stratum. Zodra alabaster zal beginnen nauwelijks worden bemachtigd, het protiraiut dor tryapkoi zo, als niet naar verbleef van de voetspooren. Samen met het wordt vuiligheid geschrappen. Bleef in de krakken na vysykhaniya alabaster wordt wit.

De vervanging van predtopochnykh laakt. Van de tijdperk op de werkbladen van de staal schijnen rvanye plaatsen verstoppend zuiverend. Slaande erop, verhite ugli kan veroorzaker van zagoranie seks. De opgeblazene werkbladen van stalene echtscheiding, draadnagels erbuit nemen, dichtbij seks listovym door de asbest of weekte in glinyanom verdunning voilokom en door nieuw vel krovelnoi staal, pribivaya het met betrekking tot boorden.

De ondiepte verstellend van de muren toplivnika of Bask. Werk wordt door topochnuiu dverku volbracht. Ondiep verdorde plaatsen raschishchaiut en door zamazyvaiut glinyanym verdunning, brandveilige klei of brandveilig beton. Verdorde een-tweetje baksteen van Baskisch schrappen, raschishchaiut eronder adapteren en op gelijke verdunning, op wat zoek gedraagde zich leggend, tussenvoegsel zijnen bakstenen overeen.

Middelmaat instandhouding. Naar hem de elk meere beduidende verwondingen behoren tot van furnace, naam: Puinhopen in dymooborotakh, de verwonding van de tabakspijp, de ter vervanging van de muren van Bask, de verstellend van de muren toplivnika e.a..

Puinhopen in dymooborotakh verrijzen van het lange werk van furnaces of slechte verband shvov in de werkwijze van leggend, van de toepassing in de muren van de griepen van nedobrokachestvennogo baksteen welk wordt in de lange ontginning van furnaces vernietigd. Vast te stellen puinhoop het is mogelijke verzuimende bedrading door prochistnye openingen, op timt verwarming furnace. Puinhoop schrappen door toplivnik of prochistnye openingen. Als dit naar het het halen is onmogelijks, dan leggend van de muur ontmantelen met de navolgende vernieuwing van inner bulkheads en de genomene aparte muur van furnace.

Perestilka poda, van de aartsen en perekryshi furnaces. Van lang veren-dviganiya met betrekking tot podu diverse posudy vlak het iznashivaetsya. Om beneden met de formulering van losse bakstenen - werk gezwind en malotrudoemkaya te verstellen. In complete perestilke at voorop selecteren en muzieknoot baksteen, dan doen bakstenen poda af, aline stichting (zand), pridavaya naar hem noodzakelijk brengen naar de achterk muur van de camera op. Nastilka baksteen voor nieuw poda begint van shestka met geleidelijke transitie om muur te telen. Werk wordt door de mond gedraagd. Na nastilki beneden Pools door de baksteen met het zand alining in tweeen protrusive asperities. Openingen tussen bakstenen zasypaiut door de as of ondiep zand. De baksteen van de aartsen en perekryshi van de verwarming treskaetsya en wordt vernietigd. In verstellend hun leggend van furnace het is noodzakelijk om te ontmantelen, om prishedshii in unfitness baksteen en opnieuw vykladyvat aarts of perekryshu precies te schrappen als zij waren tot toe instandhouding.

Ogolovki schoorsteen. Volbracht van de baksteen oglovki van erop atmosferische condensatie beinvloeden met de tijdperk worden vernietigd en gekomen in unfitness welk onveilig in het vuur-controle houding. Voor de instandhouding selecteren bijstere inktkoker obozhzhennyi baksteen, het opgeblazene deel van tabakspijp ontmantelen, van bleef leggend schrappen glinyanyi verdunning. Dan allemaal bijstere goede vochtigheid door het water. Leggend gedrag met voorzichtige verband shvov op het cement of verscheidene verdunning. Bovenste okonechnost tabakspijp aline door verdunning cementeren, pridavaya naar hem wijzer naar buitenste kanten. Dit niet enkel de motie verzacht van dymovykh gassen maar ook tabakspijp behoedt van namokaniya. Voor het cement verdunning tabakspijp kan worden krovelnoi door de staal of geval volbracht van elk meere vet listovoi staal gedekt.

Om nader &gt te lezen; >