O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Instandhouding en schilderstuk staal krovel

Om van stalen dak better alles kistyami te schilderen. Kisti het is aanbevelenswaardig om makhovye (ruimer) te gelden, met de onbuigzaam overeind gaan staan of haren welk zal sterkere vtirat verf in staat stellen. Om voor schilderende cilinders aanstootgevend te benutten: Zij niet vtiraiut verf, en hoe lag zijn, en door ook vet stratum. Dit gedraagt zich naar de overexpenditure van de verf, ja en de kwaliteit van strijkende wordt laagte gewonnen, omdat het vet strata van de verf, vysykhaya, pucker, treskaiutsya, uitstelen water welk versnelt iznos verven van en dak op de heel.

Vertrouwende de toestand van dak zijn verf voor een of voor twee keer (nieuw dak voor twee-drie keer). Seconde okrashivanie maken slechts met betrekking tot vysokhshemu stratum waar. De afstammingen respectievelijk overkapen alle de gevallen krasyat op eenmalig meer. Het schilderstuk kwaliteit is aangewezen op de technologie inachtneming.

Goede buttery verf, correct veroorzaakte, heeft na vysykhaniya briljant vlak. In de werkwijze van verouderend van de verf glinsteren zijn gebeten door de stukje verloopt zich, ze begint treskatsya en kan van het dak door de films verhuizen. Dit wekt daarvandaan dat verf rek verloren, worden bespannen kun niet, en metaal in de verwarming, als is gekante, ontluikenen en traanen niet verlengd krasochnyi stratum. Zo zal van massa minuut krakken formeren, bij wie infiltreert water veroorzakend het dak corrosie. Vandaar, de verschijning van de krakken op krasochnom stratum - signaal omstreeks wat wordt nieuw schilderstuk genodigd hebben.

Versnel de aderlating van de rek van krasochnogo stratum de van niet eenvormige toepassing van de strata van de verf en geldend van arme verf, van vooral eigen aanmaak (door middel van lopen dor pigmentov met olifoi) door. In de fabriek voorwaardes schilderen dozijnen uur peretiraetsya in speciale installaties, veeleer dan eenvoudig loopt. Het is daarvandaan te toetsen zelve te vervaardigen zodanig verf - beduidt om materielen te vergallen.

De onderrichting van de bobbels op krasochnom stratum verrijst in het schilderstuk ontoereikend dor (vochtig) van de vlakken, naar de slechte raffinage van het dak van de vervuilingen, alsmede in de verf toepassing op neprosokhshuiu gruntovku en shpatlevku.

Voor het schilderstuk dak voortvloeit voorzichtig toe te bereiden gelouterd van de stof nemen en vuiligheid af: Naar bijstere inktkoker kuisten bovenaardse verf better vasthechtenen en dolshe behoudt drijvend. Verroeste plaatsen moeten preliminarily gekuist van de roest en zakrasheny met voorzichtige rastushevkoi verven zijn. Om van better alle twee tijdperk te schilderen.

Volgend dak noodzakelijk aandachtig om te examineren: Niet hetzij erop skvoznykh openingen welk konden, bijvoorbeeld, na de onvoorzichtige raffinage van het dak van de sneeuw door stalene kling-gebeente schijnen. Schouwing better om in zonne dag zich te gedragen, wanneer zelfs de meeste onbeduidende openingen zullen bijstere inktkoker uitstekend. Dit werk maken vdvoem waar: Eenpersoons resideert op de zolderkamer met lang staafje, en andere - op het dak. Dat, die resideert op de zolderkamer opening gevonden, veegen met betrekking tot hem door het staafje, en die, die resideert op het dak, obvodit deze plaats door het krijt.

Openingen op grebnyakh zamazyvaiut gebruikelijk zamazkoi, zorgvuldig strijkend zijn mes. Zamazku prigotovlyaiut van tonkoseyanogo, van helemaal dor krijt en naturalnoi olify. Voor podkrashivaniya erin kunnen kunan bij dorre of tertye buttery verven. Zodanig zamazka ontzagwekkend, verend, bijster nou klemt metaal vlakken en bijstere inktkoker zaglazhivaetsya vast. Ze op zijn gemak vysykhaet, lange tijdperk overig zacht, en daarvandaan geeft geen krakken en niet otvalivaetsya. Zodanig zamazku kunnen worden gegolden en voor zadelki kleine openingen op de vliegtuigen van het dak. Op zijn gebruik timt voor nakleivaniya knoeit. In dit geval zamazku maken een gebetene zhizhe, oorzaak zijn door doordringend stratum op het dak, bed erop knoeien van dicht doek en na vysykhaniya zakrashivaiut.

Niettemin better alles naar de leke knoeit in de volgende weg. Van het canvas of het dichte doek van narezaiut de knoeien van grootte vergde. Van tertogo ijzer of plumbum surika op naturalnoi olife prigotovlyaiut smetanoobraznuiu verf, bijster nou weken het gekookt knoeit het hoofd bieden hen in de verf met betrekking tot 10-15 min. Knoeit voor de daling in de verf moet helemaal dor zijn! Vynutye van de verf respectievelijk knoeien nauwelijks otzhimaiut, leke op in het verleden zakrashennye plaatsen en door priglazhivaiut hands of onbuigzaam kistiu. Vooral zorgvuldig tvloeit prigladit boorden voor. Door 5-7 vierentwintig uren, wanneer nakleennye knoeit prosokhnut, kan worden aan het schilderstuk begeven.

Verf dorre weersgesteldheid overkapen. Vele magisters - malyary handhaven dat verf dient dolshe, als om het dak op het begin van de voorjaar of tegen het eind zomer, t af te schilderen. Door hem. Niet in het meeste verhite weer. Dan verf vysykhaet elk meer op zijn gemak en zal ontzagwekkende verende film vormen. Als geoefend dak prostoyala tot toe okrashivaniya elk meere twee weken, dan zijn het is aanbevelenswaardig obmesti zacht, door besom of borstel, om te schrappen osevshuiu stof nemen.

In eerst okrashivanii bekapen verf moet elk meere vocht, nezheli in navolgende zijn. Daarvandaan voor eerst schilderstuk op 1 kg gustotertoi verven nemen 0.6-0.7 kg olify, en voor navolgend - 0.4-0.5 kg olify. Voor de okrashivaniya 1 m2 dak wordt op een gemiddelde genodigd hebben: Ochers - 180-200 g, mumii - 70-90 g, surika ijzer - 35-40 g, medyanki - 250-280 g. (Dan hoger boven sluipend de ableness van de verf, van de thema's kleiner zijn wordt) genodigd hebben. De meeste gecontinuerde dienst leven op medyanki.

Door 5-7 vierentwintig uren na eerst schilderstuk dak verf seconde tijdperk, door 8-10 vierentwintig uren - derde tijdperk (in de noodzakelijkheid). De inachtneming van zodanig regime van prosykhaniya ieder stratum van veroorzaakte verf ameliorates werken. Aanwezige uitoefening secundair okrashivaniya door 1-2 vierentwintig uren na eerst superieur kwaliteit schenkt niet.

In de werkwijze van het werk verf noodzakelijk systematisch naar jumble, om ze was eenvormig. In normale aandrang op kist menigte 400 g het kan worden 600-800 m2 dak geschilderd. Op nieuw, maar juist pokrytoi, naar stalen dak kist iznashivaetsya kleiner, en op in het verleden schilderde - sneller wegens de verf roughness.

Allereerst wordt aangeraad aan schilderen de afstammingen van het dak, te schenken om bijstere inktkoker vysokhnut te schilderen, en dan om alle dak af te schilderen, rastushevyvaya verf mee skata - van konka om (niet aslant af te stamt!). Verf tvloeit om op kist in de weinig voor en door rastushevyvat zijn doordringend stratum zonder ruwwe schrappen en potekov te draaien.

Door te werken dak tvloeit in obuvi op zachte podoshve, bijvoorbeeld voilochnoi of vlakgom voor. Zodanig obuv glijdt niet met betrekking tot dak, niet tsarapaet verf.

Wanneer op het dak niet behoedende afrasteringen, van node worden geadapteerd door de touw voor bandages bekapen, obreshetku of voor de onderleggers, maar slechts niet voor pechnye tabakspijpen, omdat indien achterwege laat zij zullen geen gewichten van persoon verzetten.

Vodostochnye tabakspijpen verf ook, net zo bekapen. Om zij dienden dolshe, hen tot toe okrashivaniya ab extra ontmantelen, louteren van de stof nemen en vuiligheid en verf ab intra voor een of twee tijdperk af. Dan richten op de plaats en bijstere inktkoker repare op.

Omdat stalen dak op het deel van zolderkamer daardoor invloed kondensirovannoi vlagi ook verroest, zijn wordt verf aangeraad aan. Schilder dak slechts tussen obreshetkoi vertrekkend obreshetku achromatic. Als staal door de plaatsen porzhavela, dan zijn wordt aangeraad in het eerst geval om door zachte stalene borstel (voor het stekelhaar doordringende zachte bedrading) te louteren, en dan om geldend gebruikelijk makhovuiu kist of ruchnik (klein kist op kleine hengsel) te schilderen. Om better alles voor twee keer te schilderen.

Als het is noodzakelijk om losse werkbladen krovelnoi staal te vervangen, dan vers van node vooraf om toe te bereiden. Werkbladen preliminarily gruntuiut, t. Door hem. Protiraiut tryapkoi, door afgetopt vocht buttery verf. Wanneer verf vysokhnet, vervulen van zagotovku werkbladen. Volgend laakt het is aanbevelenswaardig om van de achterk kant door buttery verf te schilderen, bijstere inktkoker om te droogmaken en slechts dan te dekken door hen bekapen.

Als grebni op het dak niet overal dicht prilegaiut in de plaatsen van de verbinding, toen hen voor het schilderstuk uplotnyaiut: Door gebruikelijke stalene hamer of kiyankoi - door van hout hamer. Neplotnosti in grebnyakh zamazyvaiut zamazkoi, prosushivaiut zijn en dan kleuren.