O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Beddengoed shtuchnogo parketa op mastike

Mayachnaya kerst-boom - van deze eerst twee toerbeurt planok bedded strikt met betrekking tot koord, op welke wijze het is mogelijke plotnee naar andere. Beddengoed van deze kerst-boom met klein perekosom draagt kosine schilderstuk naar en de verschijning van onduldbaare openingen tussen plankami aan. Naar Nastlannoi kerst-boom moet naar vystoyatsya meerdere dagen schenken, om ze dicht werd naar de stichting geplakt. Whereat, nastilaya het overblijfsel van de parket, van planki kerst-boom het is onmogelijke wil smestit van bedded plaats welk dikwijls tijdperk brengt in nastilke parketa met betrekking tot svezheulozhennoi kerst-boom door.

In nastilke parketa in de huisvestingen van langwerpige vorm met directe muren mayachnaya kerst-boom wordt met betrekking tot lange muur, de meeste afgelegen van de toegang volbracht. Mayachnuiu kerst-boom het is aanbevelenswaardig naar het bed op verhit mastike, omdat ze door meerdere minuten zo veel verkalkt die het is mogelijk schromen geen kerst-boom vooringenomenheid. Eerst twee planki bed strikt op juiste hoeken en prigruzhaiut ergens toe zwaar, om in het beddengoed navolgende planok zij konden niet smestitsya. Mayachnuiu kerst-boom kan bedded en op koud mastike voor 5-6 vierentwintig uren tot toe de beginneling van nastilki alles parketa zijn, toen het zal niet zijn noodzakelijke vrees vooringenomenheid planok in de kerst-boom.

Bedded op deprimerende mastike mayachnuiu kerst-boom kan bolstered boven zijn, afgrond in de zuivering liet tussen muur en de uiterste toerbeurt van parketa kerst-boom, verhit mastiku of kerst-boom in meerdere plaatsen door de wiggen gecomprimeerd, om ze was niet gaan in nastilke het overblijfsel van de toerbeurten parketa gaand van de beginneling van mayachnoi kerst-boom weg. De lijvigheid van stratum mastiki 0.8-1 mm, in dit geval oplossend geneesmiddel welk resideert in mastike, wordt door de stichting geabsorbeerd en plankami niet zeer snel en verhuurt better naar het bed mayachnuiu kerst-boom.

Ukлadka шнурa dля maяhнoй eлkh: a - cbлhзh cteны, b - c ceнtрe komнatы: 1 - maяhнaя eлka, 2 - шнурNastilat mayachnuiu kerst-boom het is mogelijk of buiten een muur, of in het centrum van de huisvesting (vijg. 38). Bed mayachnuiu kerst-boom met betrekking tot stijf koord welk repare door de draadnagels, vbitymi, in de stichting (als het gvozdimo) of in parketnye planki, speciaal stellen op verhit mastike met betrekking tot de einden van de toekomst mayachnoi kerst-boom in. Bind ruk zonder camber van de aartsen vast.

Naar het bed mayachnuiu kerst-boom tvloeit zo voor, om beneden het koord verbleef gelatene toerbeurt planok, en de hoeken van eerst toerbeurt slechts koord beroerden.

Zo maken om aan het werk doorgestaan op het recht knietje, in de beweging kon niet per de avontuur bezweren terzijde het koord welk zal de vooringenomenheid van alle kerst-boom leiden tot.

Mayachnaya kerst-boom moet ontzagwekkend, zijn om zijn planki niet sdvigalis van de plaats in nasazhivanii hen pazom op de kam. Ajutage maken door de hamer, van nanosya twee staking - met betrekking tot lang kant planki en met betrekking tot topgevel waar.Mastiku nalivaiut op de stichting en razravnivaiut grebenkoi met betrekking tot plein, meerdere ruimer, dan lenen bedded planki.

Podgotocka kcadрata dля зaпoлнeнhя koнcoc eлkh: 1 - kcadрat, 2 - koнcы eлkhAls mayachnaya de kerst-boom van vylozhena nabij de muur, dan is aanraadde aan continueren nastilat parket tussen muur en kerst-boom. Als mayachnaya kerst-boom resideert in het centrum van de huisvesting, het overblijfsel van de toerbeurten nastilaiut alterneren: In het eerst geval met de , en dan daarentegen kerst-bomen.

Bedded alle toerbeurten planok met betrekking tot breedte huisvestingen, scheep gaan op de seks strijkend op tortsevykh muren, waar verbleven de zuiveringen van driehoekige vorm. Van de ongedeeld planok nasukho plein draaien, rascherchivaiut het met betrekking tot diagonali op twee egaal halveert en snijden met betrekking tot deze lijn. Door kregen driehoeken vullen blanks op tortsevykh kanten (vijg. 39).

Parket met frizom (vijg. 40) nastilaiut door elk schilderstuk: In de kerst-boom, door direct en razvernutym plein en t. D. Friz seks versiert, er misschien mee okantovkoi en zonder het het, okantovka, in zijn zwenk, - met de lineaal, met zhilkoi of met die en andere.

In nastilke parketa van frizom het is noodzakelijk van precies otrezat planki noodzakelijke grootte. Friz misschien elk breedte.

Hacthлka пaрketных пoлoc c фрhзom: a - beз okaнtockh, b - c лhнeйkoй, c - c fhлkoй, g - c лhнeйkoй h fhлkoй, d - рaзmetka плoщadh пoлa, e, f - coedhнeнhe фрhзoc c уgлaх пomeщeнhя: 1 - фрhз, 2 - лhнeйka, 3 - fhлkaTot toe beginneling vykladyvaniya zmeiki voor de belangrijkste vierkant van de seks welk zal zetelen tussen geleggd-open frizom, tvloeit naar het bed meerdere planok friza met betrekking tot de lange kanten van de huisvesting en tussen hen - zmeiku voor. Planki friza moet niet dokhodit tot toe muur op 10-15 mm. Volgens de afmeting planok selecteerde voor zmeiki, richt op lijn mayachnoi kerst-bomen.

Het is aanbevelenswaardig om van friz zodanig grootte te maken, om in nastilke was niet otkhodov. Als tussen rijen friza is bedded rangtelwoord planok, tvloeit podvinut zmeiku zo voor, om planku abutting aan frizu, het is mogelijk was perepilit op twee egaal scheidt hoek-wijs 45°. Als het is onmogelijk vylozhit zmeiku door volledig aantal van planok een lengte, dan voor uiterste toerbeurten gebruik van planki ruimere of minder grootte.

Parket nastilaiut met betrekking tot beide leden mayachnoi kerst-bomen ook, net zo zonder friza. Laatste toerbeurten planok abutting aan frizam, in het eerst geval bed zonder mastiki, dan met betrekking tot lijn friza vestigen controle lineaal. Met betrekking tot lineaal door accuraate onderwerp, bij voorbeeld bros, procherchivaiut lijn otreza, na wat planki losbranden, otrezaiut toegeefl zijnen voor strikt met betrekking tot gewaagdheid en stellen op de plaats als vroeg als op mastike in. Nasteliv parket tot toe lijn frizov, van narezaiut frizovye planki zodanig lengte, om zij op 10-15 mm niet dokhodili tot toe muur. Planki minder grootte ook kan gebruikt voor frizov zijn, maar om zuivering was superceded door de plint. Frizovye planki stellen op mastike in.

Na de inname mastiki parket dissel en tsikliuiut, pribivaiut plinten, seks deken door de vernis of natiraiut mastikoi.

<< Vorige pagina