O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Nastilka linoleuma (onderdeel 2)

Als over te boeken narezannye polotnishcha in andere huisvesting het is onmogelijk, toen hen vriend steken op vriend door kweken kant omhoog bevrijdende de stichting onderdeel voor gruntovki op. Na prikleivaniya eerst polotnishcha erop perekladyvaiut bleef.

Het is mogelijk nakleivat linoleum en als naar-andere. Polotnishche activeren stichting, otgibaiut op de half ervan langste zijde, poosje diameter peregiba moet niet minder 200 mm zijn, omdat in minder diameter enkel types linoleuma kunnen potreskatsya. Beeindig otognutogo polotnishcha het is mogelijk prigruzit. Dan gruntuiut stichting en kweken kant polotnishcha op. Na vysykhaniya gruntovki op de stichting oorzaak mastiku en nakleivaiut trainde half polotnishcha. Ook nakleivaiut en ander half.

Als op het vlak nakleennogo linoleuma zullen bobbels zich ontpoppen, volnistost die erop lading steken: Tas met het zand of triplex welk prigruzhaiut door de bakstenen of enkel andere lading. Zodanig pripressovku weerstaan niet van minder drie vierentwintig uren.

Als volgende mankementen niet verdwijnen, voortvloeit hen om te corrigeren, hoe wordt naar in p gezegd. "De mankementen van linoleumnykh coatings".

Nastilka linoleuma van prirezkoi zomen na nastilki. Als zomen linoleuma worden geschaad, polotnishcha het is onmogelijk nakleivat als was maar juist wordt verteld. Het is tevens, in in het verleden beschouwde gevallen werd inkrimping linoleuma na nakleiki niet beschouwd, en dit de onderrichting draagt van ruimere openingen in de plaats van primykaniya zomen aan. De gesuggereerde methode zal bijstaan om het te ontwijken.

Plinten echtscheiding, stichting (seks) herstel of door zastilaiut arboraceous-voloknistymi borden, dan gruntuiut (gelijk is aanraadden aan maken en met de achterk kant linoleuma). Eerst polotnishche nakleivaiut op de muur zo, om daaruit zijdelings welk wil abut om polotnishchu te detacheren, bleef niet zoom plakte door de breedte 200-250 mm. Na priglazhivaniya linoleuma tas met het zand en de correcties van mogelijke mankementen nakleivaiut seconde polotnishche, beide zomen welk door de breedte 200-250 mm evenmin kleefstof. Poosje zoom seconde polotnishcha moet supercede zoom voorop op 20-30 mm, t. Door hem. Op stolko, om in obrezke werden mismaakte plaatsen geschrappen. Op de seconde polotnishche nakleivaiut derd, van om het zoom superceded seconde en evenmin werden op 200-250 mm geplakt. (Als derd canvas abuts aan de muur, dan dit onderdeel helemaal wordt geplakt.) Tijdens priglazhivaniya polotnishch moet wacht die, om zomen per de avontuur werden niet geplakt.

Nakleennyi zodoende linoleum laten op drie-vier dagen voor podsykhaniya kleefstof of mastiki: Als linoleum zal uitlenen wat dat inkrimping, toen ze moet binnen dat tijdperk voorkomen. Niet plakte poosje het deel van zomen als zal latere inkrimping geven, toen ze zal zich ontpoppen zo veel onbeduidende dat wil niet leiden tot de opening onderrichting in shve.

Zomen prirezaiut (otrezaiut) door accuraat mes met betrekking tot bijstere inktkoker fugovannoi lineaal (naar batten). Op de zomen linoleuma lineaal steken, dicht zijn prizhimaiut door de knietje en liet hand (of zijn priderzhivaiut seconde aan het werk). Het is mogelijke prigruzit lineaal door zware lading, om ze was niet gaan. Naar de lineaal pristavlyaiut mes hoek-wijs 90° en snijden, het is aanbevelenswaardig voor een rijstrook van het mes, maar meteen beide zomen (vijg. 49). Als linoleum dicht en vet, voor een rijstrook van het mes beide zomen prorezat het is onmogelijk. Dan voor een toelating otrezaiut een zoom, maar zo, om op tweede polotnishche verbleef voetspoor van het mes. Met betrekking tot deze voetspoor en snijden zomen seconde polotnishcha.

Als linoleum nakleivaetsya maar meteen op beton stichting of cement styazhku, dan als niet naar zatupit de kling van het mes, beneden lagere polotnishche podkladyvaiut de sigarenbandje van dicht karton of doordringende triplex.

Na prirezki zomen linoleuma begeven zich erop prikleike. Zomen otvorachivaiut, promazyvaiut stichting (of stichting en kweken kant linoleuma) mastikoi en kleefstof op. In het eerst geval kleefstof zoom eerst polotnishcha, dan - seconde en zorgvuldig priglazhivaiut. Vydavlennuiu van onder de zomen mastiku schrappen, dichtbij shov door papieren, activeren het grondslag en bijstere inktkoker zijn prigruzhaiut (vijg. 50). Beneden prigruzkoi zomen 6-7 vierentwintig uren verblijven. Lading afgedaan, zomen examineren en, als aankondiging vzdutie en vspuchivanie, maken correctie en tzeggen prigruzku voor. Als en na navolgend prigruzki vspuchivanie verdwijnt niet, van toen zoom in deze plaatsen brengen op, promazyvaiut hun door de kleefstof of mastikoi en prigruzhaiut anders op meerdere dagen.

Na snyatiya prigruzki zoom zorgvuldig examineren. Als daardoor onvoorzichtige prirezki zomen kleine openingen vormden, hen zamazyvaiut polumaslyanoi shpatlevkoi, podkrashennoi beneden de kleur linoleuma. Kan worden shpatlevku op epoxidnoi pek of de kleefstof van zelfde titel gegolden.

Nastilka linoleuma met de schilderstuk. Linoleum met de schilderstuk nakleivaiut zo, om schilderstuk met betrekking tot zomen precies sovmestilsya. In het verleden als vroeg als spreken van wat linoleumy kan inkrimping, andere, omgekeerd, ontluiken geven. Daarvandaan nakleivat linoleum met de schilderstuk van node in de volgende weg. Op polotnishch linoleuma zomen snijden met behulp van mes met betrekking tot lineaal. Om zoom was zelfs en zuiveren, mes moet haarscherp zijn.

Als nakleivaiut twee polotnishcha, dan snijden maar zomen welk worden aangesloten. In nakleivanii drietal en elk meer poloten in de middelmaat polotnakh zomen snijden van twee kanten. Nakleivat linoleum met de schilderstuk het is mogelijk door twee methodes.

Eerst methode. Na obrezki zomen nakleivaiut eerst polotnishche linoleuma, namazyvaya door mastikoi of plaken alle het achterk vlak. Door 2-3 vierentwintig uren nakleivaiut slechts abutting zoom seconde polotnishcha door de breedte 150-200 mm, en het overblijfsel van het het onderdeel laten niet geplakt. Plakte zomen prigruzhaiut op 2-3 vierentwintig uren en slechts volgend plaken seconde polotnishche compleet.

Als aangevraagd nakleit drietal polotnishcha, dan allereerst helemaal nakleivaiut middelmaat canvas en bijster goed het prigruzhaiut. Door 2-3 vierentwintig uren van nakleivaiut zoom twee zijdelings poloten, namazyvaya mastiku, of kleefstof door de schrap in 150-200 mm, en prigruzhaiut hen. Door 2-3 vierentwintig uren van lateraal canvas nakleivaiut compleet.

Seconde methode. In de eerst plaats nakleivaiut zomen slooten poloten, nanosya kleefstof of door mastiku schrap niet shire 150-200 mm aan. Door 2-3 vierentwintig uren na de inname mastiki nakleivaiut het overblijfsel van de polotnishche. Schilderstuk aansloot poloten moet exact samenvallen.

Waarom linoleum met de schilderstuk nakleivaiut namelijk zo? Het feit is die in de inkrimping tussen polotnishchami zal opening vormen en zijn het is noodzakelijk zamazyvat shpatlevkoi die aanstootgevend, en in de uitbreiding van linoleuma zoom kan vspuchitsya, zaiti op andere, daardoor wat is infringed de schilderstuk coincidence. Als polotnishcha in stykakh strak worden geplakt, toen inkrimping (of uitbreiding) verbleef onderdeel linoleuma erop niet van vliyaet en de vooringenomenheid van de schilderstuk zal niet voorkomen.

<< Vorige pagina| Om nader &gt te lezen; &gt;