O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Nastilka polivinilkhloridnykh tichels

Pрhmeр рhcунka пoлa hз пoлhchнhлхлoрhdных плhtokVoor strijkende polov wijd gelden polivinilkhloridnye de tichels van verschillende grootte en kleuren. Seks oblitsovyvaiut door de tichels gelijk in de kleur, van twee en elk meere kleuren makende prachtige schilderstuk (vijg. 51).

Tichels kunnen symmetrisch en niet-symmetrisch zich bevinden. In symmetrisch nastilke met betrekking tot seks probivaiut bijlen en vinden het centrum, waarin bed eerst mayachnuiu tichel. Met betrekking tot as stelen beschikbaar mayachnye tichels zodoende, van om hun midden precies viel met probitoi lijn samen. Oblitsovannyi seks zal prachtig, maar in meeste gevallen op de muren het zal van node naar het bed niet volledige tichels, en door otrezannuiu van hen steken met betrekking tot lineaal wat dat onderdeel door.

Als om nastilku volledige tichels van de hoek van de huisvesting, van dan rezanye tichel wil slechts met betrekking tot twee kanten van de seks, maar dit niet altijd prachtig zich te gedragen. Better alle nastilku door volledige tichels om van de deur en prilegaiushchei ernaar muren zich te gedragen.

Onnauwkeurige prirezka de zomen van de tichels op de muren geen betekenis heeft, omdat zij zullen plinten gesloten worden.

Voor nastilkoi tichels voegen stopkami toe en stelen beschikbaar zo, om zij hinderden niet om te werken en waren altijd beneden de hand. Nakleiku waarmaken op mastikakh die tvloeit eenvormig om voor en op de stichting, en op de achterk kant van de tichels door stratum niet boven 0.5 mm te veroorzaken. Voor razravnivaniya mastiki gebruik getand shpatel. Vet strata mastiki op zijn gemak vereelten, mastika vydavlivaetsya in de werkwijze van de seks ontginning door shvy tussen tichels verontreinigen hun voorst. Doordringend strata mastiki stijven niet van ontzagwekkende prikleiki tichels.

Veroorzaakte mastike zal een gebeten podsokhnut in staat stellen, om ze werd elk meer kleverig. In de zomer tijdperk in normale temperatuur regime mastiki podsykhaiut sneller, bijvoorbeeld, van de minuten voor 10, in de winter van - voor 20-30 min. Niettemin zeer belangrijk niet peresushit mastiku. "Paraatheid" mastiki stelen zo vast. Als in gemakkelijke nadavlivanii vinger klemt niet podsushennoi mastike vast, beduidt, ze peresokhla en ongeschikt voor nakleivaniya tichels: Nakleennye op zodanig mastike tichel snel otkleyatsya. Vinger moet vasthechten veronachtzamen.

Als naar het bed tichels op svezhe-verooraaakten mastiku zonder podsushki, ze het zal heel lang vereelten, omdat de wasem van vluchtige oplossend geneesmiddelen van onder de tichels verrijst langzaam. Te gaan met betrekking tot zodanig tichels het is onmogelijk, omdat mastika wil vydavlivatsya door shvy tussen hen, en hoeken en de zomen van de tichels otkleyatsya. In dit geval noodzakelijk voorzichtig prigruzka van alle tichels op lange tijdperk.

In nastilke tichels in het eerst geval vykladyvaiut zogenaamd mayachnye roeit nasukho, zonder mastiki, en zorgvuldig hen aline. Toen stichting en de achterk kant van de tichels namazyvaiut mastikoi en laten voor podsushki. Mastikoi dek 2-3 m2 de pleinen van de stichting (zakhvatka) en corresponderend naar de om haar de boel van de tichels (vertrouwen het type van mastiki zakhvatka misschien keer in twee kleiner of meer). Over het algemeen tichels moeten bedded voor 15-30 min zijn.

Ukлadka h прhпрeccocka пoлhchнhлхлoрhdных плhtokNa podsykhaniya mastiki scheep gaan op het beddengoed van de tichels (vijg. 52). Tichel nemen voor de boorden en gestoken precies bestempeld als voor de om haar plaats, in geen geval verhalend van het kant terzijde. (In de tichel beweging van de plaats op de plaats mastika van onder het het wil vyzhimatsya door shov.) Bedded tichel zorgvuldig door priglazhivaiut hands en pripressovyvaiut van hout hamer met rubbere pet, nanosya hen nesilnye stakingen. Obushok hamer moet grootte niet minder 50 kh 50 mm zijn. Mastika van pripressovki eenvormig wordt rondgedeeld beneden de tichel welk whereat strak wordt geplakt.

Volgende tichel afgezonderd van bedded, poosje de zomen van de tichels moeten dichte abut naar andere. Vydavlennuiu van onder de tichels mastiku onmiddellijk branden tryapkoi, nauwelijks afgetopt in oplossend geneesmiddel los. Voortvloeit om te bedienen die oplossend geneesmiddel moet shvy niet slaan, omdat het zal vallen in het niet mastiku dat wil leiden tot reductie prochnosti prikleiki.

Wordt alle bedded tichel prigruzhat gering meshochkom met het zand aangeraad. Breedte meshochkov 10-15 cm, lengte - 25-30 cm (lengte meshochkov moet op 5 cm meer lengtes van de tichel) zijn. Omdat tichels verschillende afmeting hebben, meshochki voortvloeit om voor grotste tichels te naaien. Voor het werk noodzakelijk om niet minder 30 meshochkov met dor zand te hebben.

Voor meshochkov tichels het is mogelijk prigruzhat door de bakstenen beddengoed hen niet rechter binnen de tichels, en op de krant, karton of doek, als niet naar potsarapat de voorkant van de tichels.

Podogrevanie tichels. Zachte verende tichels better worden naar de stichting, daarvandaan voor het beddengoed van hen podogrevaiut geplakt. Podogrevanie tichels wordt slechts dan, genodigd hebben wanneer temperatuur binnenshuis onderaan 10°C, t. Door hem. Wanneer tichels geworden veel zhestche, dan in hartelijke tijdperk.

Tichels podogrevaiut tot toe40...50°C, maar niet meer, omdat in deze temperatuur van de tichel bewegen niet van de afmeting. Peregretye tichels bedded op de stichting, na ostyvaniya ineenkrimpen, en tussen hen zullen openingen bedervend het type van strijkend vormen.

Tichels better alle podogrevat zo. Overheen gasachtig bord op het hoogtepunt 50 cm consolideren van hout afrastering. Enkindle branders en handelen hen zo, om bedded tichels werden gestookt tot toe temperatuur indiceerden voor 4-5 min.

In het eerst geval op de afrastering een tichel steken, zodra ze wordt gestookt, zijn losbranden en activeren zijn plaats ander. Snyatuiu tichel namazyvaiut mastikoi. In de werkwijze van podsykhaniya mastiki tichel bed op de stichting.

De mankementen van plitochnykh coatings. Op timt tichels otkleivaiutsya, tussen hen zullen openingen vormen, door shvy vydavlivaetsya mastika of trekken zomen en hoeken krom.

Otkleivaiutsya tichels op de tijdperken ottogo die waren nakleeny op neprosokhshee of zapylennoe stichting, alsmede na het beddengoed van hen met betrekking tot doordringend stratum mastiki of met betrekking tot peresokhshei mastike. Om te mankement verwijderen, tichels losbranden, stichting louteren van de stof afnemen, bijstere inktkoker prosushivaiut en alweer bed tichel op mastike veroorzaakte door de stratum van normale lijvigheid. Als mastika peresokhla, zijn het is mogelijk podogrevat tot toe 50°C.

Openingen tussen tichels zullen in de bundeling van verhite tichels terzijde van neostyvshimi formeren. Openingen wil niet, als bed verhite tichels terzijde van ostyvshimi of peregretye tichels om tot toe te koelen40...50°C.

Mastika van shvov tussen tichels vydavlivaetsya daarvandaan die werd vet stratum veroorzaakt of nastilka werd met betrekking tot nepodsokhshei mastike volbracht. Te corrigeren zodanig mankementen het is mogelijke maar door middel van perekleiki tichels.

Zomen en de hoeken van de tichels trekken ottogo krom die nastilka werd met betrekking tot nepodsokhshei mastike of met betrekking tot vet zijn stratum gedraagd. In de correctie van het mankement van de tichel dichtbij door de krant, proglazhivaiut verhit utiugom en prigruzhaiut. Zomen en hoeken kunnen otkleit en oplossend geneesmiddel slaand eronder. In dit geval zomen brengen voor de wasem van oplossend geneesmiddel op, en, zodra mastika podsokhnet, hen opnieuw plaken en priglazhivaiut verhit utiugom, na wat prigruzhaiut.