O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De technologie van het werk kistyami,
Door de cilinders en pylesosom (onderdeel 2)

Werk fleitsami en tortsovkami. Wijzend van deze operaties - de alignement van svezhenanesennoi kleuren en de verhuizing van ruwwe schrappen. Van fleitsevaniya vlak wordt sluik en zelfs, en van tortsevaniya koopt type shagrenya (sherokhovataya vlak samengestelde uit onbeduidende gezwelen).

Okрaшhcaнhe рaзныmh khctяmh: a - руhнhkom, b - флeйcem, c - toрcockoйMet het dit draaien op uitzicht het type van werken okrasochnyi compositie prigotovlyaiut elk meer dik, dan in het schilderstuk zonder fleitsevaniya en tortsevaniya uit. Dit werk better om vdvoem waar te maken: Ieder schildert, en andere na het het met betrekking tot verse verf fleitsuet of tortsuet.

Fleitsevanie (vijg. 86, b). Door de rechterarm nemen fleits, liet - dor zuiver tryapku. Met gemakkelijke aandrang gedrag met betrekking tot vlak fleitsem vergelijkende de schrappen van verf veroorzaakten. Naar het werk tvloeit zonder de verloven voor. Van het werk fleits wordt door de verf geweekt, daarvandaan het van node op een regelmatige basis otzhimat, om dor tryapkoi af te wissen en slechts naast begeven zich op het werk. Het is mogelijk fleitsy aandrijven, en dan om te droogmaken: Nat fleitsy voor het werk zijn ongeschikt.

Tortsevanie (vijg. 86, in). Borstel-tortsovku bedoten rechterarm en volbrengen het tortsuiushchie stakingen met betrekking tot verf veroorzaakten. Poosje, tortsovka moet slechts gering beroeren de verf haren.   Meer dan eenmalig om stakingen tortsovkoi met betrekking tot te veroorzaken een en gelijke plaats zullen niet aangeraad worden: Na vysykhaniya schilderen zodanig plaatsen zullen stip onderkennen worden. In de werkwijze van het werk tortsovku periodiek wisen dor tryapkoi af, en als inriep - drijven en dor aan.

Vыtяghcaнhe фhлeнok: a - пo лhнeйke, b - пo tрaфaрetуGelijkheid filenok (vijg. 87). Styk twee verven van verschillende kleur niet altijd brengt tijdperk zelfs door. Om impart naar de muren prachtig en type bewerkte, plaats styka dikwijls dichtbij door de sigarenbandje van de verf van andere kleur - filenkoi.

Filenki van kleevoi verf maken met betrekking tot kleevym en verscheidene verven (paneel buttery, en top kleevoi) waar. In buttery okraskakh filenki gelijkheid door buttery verven.

Voor de gelijkheid filenok gelden gebruikelijke kleevuiu verf, maar elk meere vocht konsistentsii, buttery verf is aanraadde aan verdunnen door turpentine.

Voor het werk noodzakelijke filenochnaya kist en gelijkmatig vystrugannaya lineaal of trafaret. Lineaal sterk prizhimaiut naar otbitoi namelennym het koord van de lijn. Vochtig kistochku in de verf, nauwelijks otzhimaiut en, pristaviv zijn naar de lineaal, met gelijkaardige aandrang gedragen zich het quitte geslacht van gelijkaardige breedte - filenku. Om verf werd beneden de lineaal niet overgelopen, van ene zijn zoom branden fasku (wijzer) los. Lineaal hechten faskoi naar de muur en met betrekking tot het wordt kistochka verhuisd.

De verf weinig voor de gelijkheid filenki nalivaiut in banochku welk krepyat op koordvormig op de hoogte borsten.

Okрaшhcaнhe caлhkamh: a - нabhрaнhe kрackh, b - okрaшhcaнheWerk door de cilinders (vijg. 88). Verf draaide met de uitspatting, zal poteki, daarvandaan cilinders otzhimaiut omstreeks het rooster, onbuigzaam op het vensterraam door de grootte 200x300 mm formeren. Voor het rooster kan worden zelfde homp krovelnoi staal of dunne metaalplaat en probit erin frequente openingen genomen. In kubiek vergenoegd vel ingestellen sherokhovatostyami onder. Kan gebruikte ook homp van de triplex zijn of doordringende grondslag, nasverliv erin openingen door de diameter 12-15 mm situeerde in chequered orde door 2-5 mm van elkaar.

De constructie van de cilinders geeft geen mogelijkheid om door hen van het vlak van de muren in de hoeken, op nalichnikov, van de plinten en t te schilderen. D. Daarvandaan zodanig plaatsen tvloeit preliminarily om kistiu voor en bijstere inktkoker rastushevat te schilderen.

Door de cilinder verf zo. Okunaiut het in de verf, otzhimaiut zijn dragen-overs gedragende hen met betrekking tot rooster, podnosyat om en met de aandrang gedrag het in noodzakelijke richting te komen bovendrijven.

Verf van node zorgvuldig rastushevat, voor wat cilinder prokatyvaiut bijwijlen met betrekking tot een en gelijke plaats: Op de muren algemeen in het eerst geval van boven onder, dan onder oplopend en t. D., Leggende de schrappen van schilderen op andere zo, om zij waren superceded op 4-5 mm. In de werkwijze van raskhodovaniya de macht afschilderen van de aandrang op de cilinder vergroot.

Gruntovku is aanraadde aan gelden van zelfde kleur, als koler. Te volbrengen schilderstuk het is mogelijk voor een of voor twee keer. Het is bijvoorbeeld, in het eerst geval okrashivanie gedrag in horizontale richting, en dan in vertikaale. Noodzakelijk om thema's te schouwen, als niet naar bleef potekov.

Schilderde door de cilinder van het vlak hebben aspect otdelki volbracht beneden ruim shagren.

Tot toe te verrichten beginneling okrashivaniya noodzakelijk om berechting schilderstuk elk vlak: Muren, van het vel van de triplex of karton, om te enkel handigheid verkrijgen. Voor een dagen kunnen worden tot toe 300 m2 vlakken in de handelswaar kwaliteit van het werk geschilderd. Poosje door een cilinder kan worden elk meere 3 ge geschilderd. M2 vertoont zich.

Okrashivanie met behulp van pylesosa. Met behulp van verfspuit kunnen worden kleevye en calcareous composities door doordringend en zelfs stratum veroorzaakt.

Af te schilderen het is mogelijk met betrekking tot gruntovke of het oud stratum van de verf of met betrekking tot verse verf veroorzaakt kistiu, met een uitzicht betreffende zijn alignement.

Okrasochnyi compositie tvloeit om frequent bolter voor of marliu door te sijpelen. Te vissen op een zandbank vullen verf niet boven dan op 3/4 zijn volume in. Rubbere beugel op de zandplaat wordt aangeraad aan vochtigheid door het water welk opbrengt dichtheid het prileganiya om te bankieren.

Aan het werk door de verfspuit, belangrijk de optimale lengte te kiezen van strui bepoederde verf welk meestal moet zijn hierin 40-70 treffen In elk meere lange strue de delen van de verf niet doletaiut tot toe vlak.

Af te schilderen plafonds tvloeit met de tafel, van de stoel en t voor. D., Holding verfspuit op gelijkaardige afstand van het vlak verhalend het strijken krugoobraznymi moties, niet vertraging lang op een plaats, als niet naar perenasytit vlak door de verf voor de vermijding potekov uit. De verschijning van glyantsevogo lommer voor matovogo punten op de verzadiging gelijkenis van de bedoeling vlak door kleuren. Dit vooral uitstekend dan, wanneer okrashivanie gedragen zich tegen hel (tegen het venster).

<< Vorige pagina