O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De technologie van het werk kistyami,
Door de cilinders en pylesosom

Prachtig, zuiveren schilderstuk is aangewezen op de deskundigheid om te werken als diverse instrument: Kistyami, door de cilinders, tortsovkami en t. D. Om schilderstuk was eenvormig, in iedere verlaging kisti in de verf wordt zijn naar jumble waarschuwing de sediment onderrichting aangeraad.

De dragen-overs van de verf nauwelijks otzhimaiut omstreeks de boord posudy waarschuwing zijn stekanie op de seks. In okrashivanii kist wordt aangeraad aan ruim loodrecht om te komen bovendrijven of beneden de gering belagen vervaardiging whereat eenvormig vzmakhi en dekkend vlak door lange brede schrappen - door de doorgeefluiken van de verf welk bijstere inktkoker rastushevyvaiut, als niet naar bleef van ruwwe schrappen.

De zuiverheid van schilderde vlak in de velen is aangewezen op de aandrang op kist en de lijvigheid van nanosimogo de stratum van de verf. Als op kist om zwak, dan verf lozhitsya in de vorm van de smalle schrappen, dikwijls vet, door de bar stratum te pressen. Whereat verblijf overtreft. Van sterke aandrang op kist erbij stekaet verf poteki, maar in dat tijdperk beneden kistiu verblijf elk meer doordringend, zonder de moeilijkheid rastushevyvaemyi de stratum van de verf geformeerd. Het is aanbevelenswaardig om zo te maken. Pristaviv om kist te komen bovendrijven, erop in het eerst geval drukpers nesilno, niettemin in de werkwijze van raskhodovaniya schilderen aandrang beet door de stukje breiden uit, bijstere inktkoker zijn rastushevyvaya. Van tryapki of porolona kunnen zijn maakten cilinder en naar bolster omhoog op de hengsel op 30-50 mm onderaan kisti, om te vermanen stekanie met betrekking tot het verven.

Schilderde vlak moet helemaal vlak zijn. In deze essentiele rol de richting speelt van de doorgeefluiken van de verf: Hen tvloeit perekreshchivat op juiste hoeken voor.

Okrashivanie muren. In het eerst geval verf oorzaak horizontaal, t. Door hem. Met betrekking tot de lengte van de muur, op wat die zijn onderdeel (zakhvatku), en onmiddellijk verse verf rastushevyvaiut met betrekking tot de muur hoogtepunt. Whereat horizontale doorgeefluiken zijn superceded verticaal, zakrashivaiutsya en mogelijke gelatene verloven.

Brengt tijdperk door die muren worden door de voedingsbodem, bij wie weinig krijt gedekt. Ukryt zodanig groene voedingsbodem voor eenmalig praktisch het is onmogelijk, okrashivanie het zal noodzakelijk om tweemaal waar te maken. In eerst okrashivanii arceert oorzaak in een richting, in tweede - in andere. Als het is noodzakelijk om de muren van drie tijdperk af te schilderen, dan in eerst en derde okraskakh arceert oorzaak rechtopstaand, in tweede - horizontaal.

Okrashivanie plafonds. In dit geval nemen in de rekening de hel drop van het windows: Laatste doorgeefluiken moeten worden naar van het venster, t gemeubileerd. Door hem. Met betrekking tot de richting van lichtgevende straalen.

Als schilderstuk maken voor twee keer waar, dan eerst arceert oorzaak naar loodrecht lichtgevende straalen, en seconde breedtegraad. Wanneer compositie wordt aslant lichtgevende straalen veroorzaakt, op de doorgeefluiken zullen dodenrijk in de vorm van de draden ontdekkend het schilderstuk unevenness vormen.

Als in de huisvesting stekeligheden ontsteken van het windows niet enerzijds, en met twee of drietal, die laatste doorgeefluiken meubileren naar met betrekking tot het plafond lengte.

De eigenaardigheden van de toepassing van buttery composities. Rastushevyvaiut buttery verf in okrashivanii voor eenmalig zo: Met betrekking tot oshtukaturennym muren - rechtopstaand, met betrekking tot van hout vlakken - mee volokon boom, met betrekking tot polam - in de richting van naar het venster, met betrekking tot dak - mee skata, t. Door hem. Van konka te canneleert. In okrashivanii voor twee keer: Met betrekking tot muren eerst stratum rastushevyvaiut horizontale, seconde - rechtopstaand, met betrekking tot boom eerst stratum - aslant volokon, met betrekking tot polam - van het venster, en seconde stratum ook, net zo in okrashivanii voor eenmalig. Op de tijdperken verf voor twee-drie keer, als vlakken van sherokhovatye en hen willen om elk meere sluik ten koste van de toepassing van het vet stratum van de verf te maken.

Okрaшhcaнhe cteн maхocoй khctью: a, b - нaнeceнhe нa cteну goрhзoнtaльных h ceрthkaльных шtрhхocWerk makhovymi kistyami. Ine het algemeen makhovye en andere ruimere kisti solliciteren okrashivaniya ruimere vlakken. De orde van het werk zodanig kistyami volgend. Vochtig kist in de verf, otzhimaiut dragen-overs zijn omstreeks de boorden posudy en beginnen om kistiu met betrekking tot muren van boven onder te chaufferen en onder oplopend of in het eerst geval horizontaal, en dan rechtopstaand leggende de doorgeefluiken van de verf zonder de verloven, zorgvuldig hen rastushevyvaya, om te laten de doordringend stratum van de verf (vijg toe. 84).

Tijdens het werk shtyr kisti ruim door twee hands en aandrijving kistiu in alle gebied vervaardiging doorgeefluiken op welke wijze het is mogelijke lengtes. Kan worden gewerkt en zo: Door lieten hand krepkoderzhat shtyr, en juist hen drijven. In dit geval hand glijdt met betrekking tot shtyriu die benaderende gelatene hand die van haar geschrappen.

Okрaшhcaнhe ceрхa cteны пod kaрнhзom руhнhkomMakhovuiu kist systematisch rouleren in het hands van om ze srabatyvalas rondom de aanschaffing de toorts vorm. Als dit maken niet, toen haren zijn zo communiceert dat wil de vorm accepteren van de kling-been, en om zodanig kistiu minder geschikt te werken.

Als niet te om karnizy te vlekken, eronder schrap schilderen door de breedte 25-40 cm geldend kist-ruchnik (vijg af. 85).

Werk ruchnikami. Ruchniki schrijven aan ondiepte kistyam toe, en hen algemeen solliciteren okrashivaniya casement, van de deuren, nalichnikov, van de plinten en t. D.

Verven erop draaien een gebetene otzhimaiut uitspatting omstreeks blender of boord posudy en rastushevyvaiut met betrekking tot vlak door doordringend stratum. Rastushevku verven ruchnikami gedrag in twee aanwijzing, poosje, accepteerde orde rastushevki voortvloeit om tot toe het eind van het schilderstuk van alle bovenaards te observeren. Ruchnik ruim zo, om haren kisti werkten niet door de topgevel, en lateraal onderdeel (vijg. 86, in). Aandrang moet van zodanig macht zijn, om haren nauwelijks was cambered.

Om nader &gt te lezen; >