O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

De varianten van otdelki huisvestingen
En de opeenvolging van de voerend van arbeidt

Keuze otdelki wordt door wijzende huisvestingen, het door de afmeting, orientirovkoi op het zuiden of noord en, natuurlijk, door de smaakvermogen van eigener vastgesteld.

De laatste tijd het hoogtepunt van de huisvestingen (dikwijls de hoogtepunt spreken van het plafond) overtreft niet 2.5-2.7 m. In de amateuristische keuze van otdelki huisvestingen zij zullen visueel anders onderaan worden. Het is zo, in dit geval aanstootgevend om van horizontale chlenenie muren waar te maken. Met betrekking tot deze aanleiding in okrashivanii geoorloofd om van het plafond niet boven te verscheiden dan op 5-10 treffen Breedte van friza en boorden steniging ook de visuele begrip roert van het hoogtepunt: Dan zij shire die onderaan zullen huisvestingen voorkomen.

Wij willen beschouwen meerdere varianten otdelki van de muren en plafonds in het schilderstuk van de kamers van diverse hoogtepunt, bij wie er zijnen karnizy (vijg. 90). Karniz op de muur dikwijls vervangen door de schrap van de verf door de breedte 10-15 cm zelfde kleur, wat wordt plafond geschilderd.

Vaрhaнtы otdeлkh cteн: a - рaзрeз cteны, b - otdeлka c odhн ccet, c - otdeлka c dca cceta, g - otdeлka c dca cceta c фhлeнkoй, d -  otdeлka c boрdюрom, e - otdeлka c фрhзom, f - otdeлka c gobeлeнom, 1 - фhлeнka, 2 - boрdюр, 3 - фрhз, 4 - gobeлeнSchilderstuk in een kleur (vijg. 90, b) beduidt dat plafond en muren verf in een kleur.

Otdelka in 2 kleuren (vijg. 90, in) wordt zo volbracht. Plafond en karniz verf witte verf, en muren de compositie van andere kleur welk moet worden op karniza zelfs lijn bezworen. Als karniza niet, dan op enkel ^rasstoyanii van het plafond ritme buiten namelennym door binden lijn en met betrekking tot het gedrag schrap door de compositie van andere kleur vast.

Zodanig otdelku kan worden met het paneel, t volbracht. Door hem. Plafond en het hoofd van de muur verf in witte kleur, en de bodem van de muur (paneel) door het hoogtepunt door 150-180 cm compositie van andere kleur.

Otdelka in 2 kleuren met filenkoi (vijg. 90, g) wordt ook, net zo vorig type otdelki, slechts tussen twee kolerami op de muur gelijkheid filenku volbracht. Kleur filenki moet twee functies volbrengen: Om rovnost karniza (te benadrukken wanneer ze resideert beneden karnizom) en verschil in de kleuren van het schilderstuk, op gelijke tijdperk assorting met het schilderstuk van de muren. Op timt gedrag 2-3 filenki en elk meer. Breedte filenki van 5 tot toe 30 mm.

Otdelka met de landsgrens stenig (vijg. 90, d) wordt zo volbracht. In het eerst geval verf plafond en karniz. Beneden karnizom voor filenki gedragen zich sigarenbandje door de breedte 5-10 cm - landsgrens stenig. De landsgrens stenige kleur moet assort met de muur schilderstuk. Op de bodem landsgrens stenige gelijkheid filenku door de breedte tot toe 10 mm.

In de kamers door het hoogtepunt elk meer 3 m boorden steniging kan zijn maakte breedte tot toe 16 cm, alsmede om otdelku met frizom of gobelenom waar te maken.

Otdelka met frizom (vijg. 90, door hem). Plafond en karniz verf door de compositie gelijk in de kleur. Onderaan karniza gedragen zich de schrap (friz) van noodzakelijke kleur door de breedte van 20 tot toe 50 cm. (Muur beneden frizom verf door andere kleur.) Op de bodem friza gelijkheid van filenku noodzakelijke breedte, kleur welk moet behoren alsmede muren en frizom.

Otdelka met gobelenom (vijg. 90, zh). Zijn maken ook, net zo met frizom waar. Gobelen - schrap door de breedte van 60 tot toe 100 cm. Om te benadrukken gobelen, eronder hozen filenku.

Landsgrens stenige, friz en gobelen kan sluik of met nabitym erop met betrekking tot trafaretu schilderstuk zijn. Paneel (het deel van muur beneden frizom en gobelenom) ook doorbrengt tijdperk strijken of met de schilderstuk uit. Muren kunnen odnotonnymi of met de schilderstuk, aanvaardbaar met behulp van tryapok, van de cilinders, van cliches of trafaretov zijn.

De kleur keuze is. Kleur ruimere rol speelt in bestaan van de persoon. Gete handhaafde dat gele kleur vermaak exciteert, blauw navevaet grust, en brink bevredigt. Vele alienists het bekenen. Fiziolog Krakow dat rode kleur vestigde in het eerst geval budorazhit, maar straks snel afjakkeert, en brink aandrang verkleint naar binnen ogen, stellen krovoobrashchenie, verbetert muskulnuiu activiteit. Deftige arts Bekhterev droomde omstreeks die, om in de ziekenhuizen genezen en door de kleur. Hoe aantreffen, van de kleur hangt aanzienlijk - onze animo en samochustvie af. Hier worden kandidatenlijsten ontwikkeld door de onderzoek instituten, architecten en kunstenaaren, met betrekking tot de combinatie van de kleuren voor okrashivaniya diverse huisvestingen gegeven.

Plafonds meestal schilderen in witte kleur welk de vergroting draagt van de kleur van de muren bij. Het hoofd van de muren, boekbanden, hellingen, dikwijls inner deuren ook schilderen in witte kleur. Dit ontwikkelt van het extra osveshchennost huisvestingen en ruime betekenis heeft van hygienisch gezichtspunt, omdat verhuurt om zelfs de meeste onbeduidende vervuilingen waar te nemen.

Kookgelegenheid. Zijn kan worden in een of meerdere kleuren geschilderd:

  1. Muur, op welk bevindt zich kukhonnoe toerusting, verf in hel-oranje kleur, het overblijfsel van de muren - in hel barnstenene. Kukhonnoe toerusting wordt verf in salatnyi kleur aangeraad aan. Hol nastilaiut van linoleuma of plastikatnykh tichels. Van hout diepte verf door buttery verf in bruine kleur.

  2. Muren verf in svetloseryi kleur, kukhonnoe toerusting - in blauw, kukhonnuiu meubeltje - in witte kleur. Hol nastilaiut door de tichels van de duister en grijse kleuren situerend van in chequered orde.

  3. Muren - van ontsteken-brink kleur, kukhonnoe toerusting en meubeltje - witte, holle - svetloserogo kleuren.

  4. Muren - van ontsteken barnstenene kleur, kukhonnoe toerusting en meubeltje - blauw, hol - van blauwe of blauwe kleur.

  5. Muren - van ontsteken-brink kleur, kukhonnoe toerusting - fistashkovogo, meubeltje - van witte kleur. Diepte van de tichels grijse of gele kleur.

  6. Muur, op welk bevinden zich bord, moika, en tussen hen wordt tafel voor de toebereiding van de etenswaar, oblitsovyvaiut door witte glazurovannymi tichels ingestellen. Het overblijfsel van de drie muren verf in hel-brink kleur. Kleur kukhonnogo obrudovaniya, meubeltje en polov - als in vijfde variant.

Natuurlijk, van de varianten van otdelki kookgelegenheid groot gedeelte en alle hen moeten beschouwen eenvoudig het is onmogelijk.

Om nader &gt te lezen; >