O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Oboinye arbeidt.
De toebereiding van het terrein

Oboyami okleivaiut diverse vlakken volbracht van diverse materielen. Alle zij moeten bijster beslagen ten ijs zijn. In de toebereiding komt van raschistka krakken, zamazyvanie hun door de verdunning en erasion, raffinage van het stof, vuiligheid, van buttery en andere plekken binnen. Het is tevens, vlakken moeten helemaal dor zijn die belangrijk niet enkel voor ontzagwekkend houdend nakleivaemykh oboev maar ook voor de bescherming van zagnivaniya muchnykh en amyloid kleisterov. (Zagnivshii kleister verkondigt zuure lucht.)

Oshtukaturennye vlak voortvloeit om te examineren. Als zij vers met onbeduidende mankementen, dan beperken zich naar hun obviation. Met oud, in het verleden van schilderde vlakken noodzakelijk compleet om voetspooren van calcareous of kleevoi verf te schrappen. In het eerst geval hen bijstere inktkoker absterge door verhit water met behulp van kisti (kist er is in staat aanbevelenswaardige onbuigzaame haren). Als razmochennyi nabel met de arbeid razmyvaetsya, toen het het is noodzakelijk te schrappen door scrub (treffen Artikel 'De verstellend van de wondpleister").

Na schistki nabela is aanraadde aan maken van peretirku wondpleister door calcimine op ondiep zand (zonder de aanvulling van alabaster) waar. Over het algemeen in peretirke het is aanbevelenswaardig aan te dienen zodanig verdunning welk werd wondpleister volbracht. Zullen met betrekking tot calcareous niet aangeraad worden en calcareous-gipsovym shtukaturkam waar te maken peretirku door verdunning cementeren. Dit betr en naar zamazyvaniiu diverse krakken. Krakken in gips snijden (ontluiken), bijstere inktkoker vochtigheid water en zamazyvaiut verdunning, wat werd wondpleister, of alabaster met het krijt (1 ch volbracht. Alabaster en 3 ch. Krijt of ondiep zand). Zamazannye plaatsen zorgvuldig gomen, om zij werden op het vlak, bijstere inktkoker dor, door en dan protiraiut topgevel van hout churki schrappend roughness en protrusive peschinki, na niet onderkennen wat obmetaiut stof.

Op gips volbracht op krupnozernistom zand, oboi behouden drijvend zeer slecht en dikwijls otkleivaiutsya, omdat zij worden niet helemaal om geplakt, en slechts naar in tweeen protrusive peschinkam te komen bovendrijven. Het is bijvoorbeeld, als op het vel van het glas plein 1 m2 nakleit oboi, dan deze wil 100%-naya prikleika. Op de wondpleister van krupnozernistogo zand prikleika zal 10-15% stileren. Daarvandaan zodanig wondpleister noodzakelijk of om door de doordringend stratum van de verdunning gekookt op melkozernistom zand te dekken, bijster goed het razrovnyat en om te gommen, of om vast materiaal shpatlevanie voor twee keer, bijstere inktkoker zachistiv vlak melkozernistoi shlifovalnoi shkurkoi waar te maken. Voor vast materiaal shpatlevaniya het is mogelijke proshpatlevat losse plaatsen in de vorm van de schrappen door de breedte 100-200 mm boven de muren met betrekking tot lijn nakleiki oboev, op de bodem van de muren op de plinten, in de hoeken en met betrekking tot perimetru windows en deur openingen. Na bakkende, shpatlevaniya en shlifovaniya zodanig plaatsen door het het is aanbevelenswaardige proolifit of zakrasit buttery verf en bijstere inktkoker prosushit. Het is aanbevelenswaardige proshpatlevat schrappen in de plaatsen van de verbinding polotnishch oboev.

Om te uitstrijken onbeduidend roughness in kleistery voor prokleivaniya vlakken voegen tonkoseyanyi krijt toe: In muchnoi en amyloid 2-3 kg op 10-litrovoe emmer. Zodanig kleister op melkopeschanoi wondpleister vult alle cannelures tussen peschinkami. Krijt ook toevoegen in kleister van KMTS plaken: Op 1 l kleistera N 1 voegen 260 g melovoi mengsels door de vochtigheid 30% toe.

Beton en gipsoshlakovye terrein examineren, alle asperities erop srubaiut, mankementen lapen door de verdunning en gomen. Het is aanstootgevend te solliciteren verstelen zuiver alabaster welk in tverdenii vergroot naar de uitgebreidheid en komt voorwaarts overheen het vlak. Als dit, dan zodanig plaatsen zachishchaiut melkozernistoi shlifovalnoi shkurkoi voorkwam. Wordt in alabaster om krijt aangeraad of zand toe te voegen.

De verstellend van het vlak waargemaakt, tvloeit zijn proteret van hout churochkoi schrappend roughness voor. Als sherokhovatostei behoorlijk wat en zij tamelijk ruw, toen hen proteret door de baksteen voortvloeit. In de bar bovenkomt het is noodzakelijk om nakryvku en zatirku te maken. Verdunning prigotovlyaiut op melkozernistom zand.

Terrein van arboraceous-struzhechnykh, arboraceous van-voloknistykh borden, gipsokartonnykh van de werkbladen en triplex algemeen brengen tijdperk zelfs door en strijken. Niettemin in onvoorzichtig werk in de plaatsen stykov werkbladen kunnen voorwaarts overheen het vlak komen. Zodanig plaatsen lapen, hoe wordt naar in het artikel "Zadelka shvov tussen borden perekrytii en gipsokartonnymi werkbladen gezegd".

Terrein schilderde buttery, emalevymi door de verven of pokrytye vernis. Als deze vlakken matovye, toen hen tvloeit preliminarily bijstere inktkoker promyt voor of proteret tryapkoi alle voetspooren van de vuiligheid geschrappen. Als vervuiling geducht volbrengen, dan wassend met de zeep of sodoi. Glyantsevye vlakken ook op voorop louteren van de stof afnemen en vuiligheid, dor en zachishchaiut melkozernistoi shkurkoi, anders oboi zal drijvend neprochno gadeslaan. Zodanig terrein het is mogelijk okleivat zonder de reductie okleiki krant.

Om nader &gt te lezen; >