O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Uteplenie windows en deuren
(onderdeel 2)

De tussenvoeging is van de winter boekbanden. Om winterachtige boekbanden in te voegen en voor te bereiden windows om van node in hartelijke zonne dag over te winteren. (Allemaal moet worden vooraf toebereid en prosusheno.) Het is het is aanbevelenswaardig, om zonnestraalen svetili op het moment in het windows, toen tussen boekbanden zullen dorre hartelijke lucht gesloten worden, van en glas zal kleiner zapotevat en om te diepvriezen.

De orde van het werk zodanig. In het eerst geval dichte zomer boekbanden en bijstere inktkoker zadelyvaiut alle openingen (zamazyvaiut, zakleivaiut). Als niet te wapperde op de bodem van het windows opening, tussen boekbanden (op lager zaglushinu) steken vatu, dor zand of opilki en dichte hen van boven en met bokov krant. Deze materielen hereto verslinden vlagu van de lucht verblijvende tussen boekbanden. Wegens dit glas kleiner poteiut en diepvriezen. Dan dichtbij van stvorki winter boekbanden of schuiven glaswaar, alles repare door de schuifsloten, vertushkami of draadnagels, en openingen promazyvaiut zamazkoi, zakleivaiut door papierene bef of dichtbij porolonovymi door de linten met battens in.

Hoe dicht niet dichte boekbanden, in de kamer tussen hen infiltreert lucht vlagu geformeerd, waarvan poteiut en diepvriezen van glazen. Vooral geregeld bezoeken dit tijdperk brengt in pechnom verwarming en door, onder andere, dan, wanneer complementarily stellen op de winter tijdelijk furnaces in: Zij snel smoorhi lucht welk hereto snel koelt ervandoor.

Om dit voorkwam niet, tussen boekbanden stellen vlagopoglotiteli - glazene boten (zandplaaten, stakany) met de substanties, bijstere inktkoker absorptive vlagu in. Best van hen is fors sernaya zuur met de inhoud van het water niet boven 4-7%. Zuur nalivaiut in de boten stopmiddel niet boven 1/3 - 1/2 hun volume, om te vermanen vytekanie zuren vergroot naar de uitgebreidheid in mergence het vlagi. Voortvloeiend zuur verf vernietigt op de boekbanden en dozen, verlaagt van prochnost spant. Te werken met het zuur tvloeit in de defensie bril en rubbere handschoenen voor.

Tegen zapotevaniya en zamerzaniya stekol er is eenvoudige faciliteit. In onderdelen met betrekking tot volume nemen 1 ch. Glycerol en 10 ch. Denaturated alcohol of elk animo. Alles aaneen verwarren en opslag in de lucht-drukproef gesloten posude. Door deze mengeling van inner kant vet van glazen, door en dan protiraiut flaneliu of elk andere zacht doek. In de noodzakelijkheid operatie tzeggen.

Zal niet aangeraad aan solliciteren dit doel alimentaire zout of zijn verdunningen: Spant van brine namokaet en wordt het geweekt, verf verhuizingen door de films en gadeslaat niet drijvend op zodanig spant. Het is tevens, de doellatten van de boekbanden en dozen van brine altijd brengen tijdperk vochtig door.

Tegen zapotevaniya en zamerzaniya stekol industrie helpt diverse medicaties in gebruikelijke of aerozolnoi verpakking (ontwikkeling met betrekking tot toepassing nakleena op de verpakking) af.

Glaswaaren met drietal steklami. Voor de reductie van de ophef en utepleniya windows openingen menig proberen om van drie glas voor twee een of anders in te schuiven. Pristavlyaiut naar aanwezige glaswaaren derd glas, het brengen door de draadnagels naar de boekband en obmazyvaiut zamazkoi aan; Ander postuur met betrekking tot glas buiten faltsev vlakgom of plastische tabakspijp door de diameter 5-6 mm, aanhechtsel zijn, schuiven glas, repare het door de draadnagels en obmazyvaiut zamazkoi in.

In deze gevallen ukhod voor steklami wordt verstopt, omdat in myte zodanig stekol het is noodzakelijk om zamazku los te branden en om erbuit glas te nemen. Het is onveilig, omdat glazen whereat kan en poranit hands chippen. Toen glas alweer het is noodzakelijk obmazyvat zamazkoi.

Het is better om aanvullende glaswaar (te vervaardigen of stvorki) en om zijn naar bestaand op de lussen (vijg aan te brengen. 16) whereat porolonovuiu gebouw met betrekking tot alle perimetru glaswaar opgericht. Ukhod voor steklami is eenvoudig: Tvloeit aan de ontluiken schuifsloten voor of vertushki, om glaswaar aan te kondigen, proteret glas en opnieuw om glaswaar te sluiten.

Na de fabricage van glaswaar zijn in het eerst geval noodzakelijk om op de lussen en privernut met de vergoeding voor de formulering van porolonovoi gebouw te verstrakken. Dan om glaswaar (af te doen of stvorku), om glas in te voegen, obmazat zamazkoi en om op de plaats te verstrakken. Zodanig orde van het werk meer handig en bezopasnee.

Uteplenie deuren. Voor utepleniya deuren gelden volgende materielen: Vatu, vlas, pakliu, voilok, porolon, dermatin, buckram, film, doordringende kleine draadnagels (er is in staat aanbevelenswaardige monding bonnets) en oboinye draadnagels met bonnets door de breedte 10 mm van witte dunne metaalplaat of obmednennye.

17. obhcka dceрh c прhmeнeнhem catы, льнa, пakлh: a - obhcka dceрh, b - dceрь c koрobke, c - obщhй chd dceрh, 1 - deрmaнthн, 2 - cata; 3 - oboйныe gcoзdh, 4 - meлkhe gcoзdh, 5 - dceрь, 6 - caлhk, 7 - koрobka; 18. Obhcka dceрh пoрoлoнom: a - рacпoлofeнhe пoрoлoнa нa dceрh, b - detaлh dceрh: 1 - deрmaнhthн, 2 - пoрoлoн, 3 - caлhk, 4 - koрobka, 5 - dceрь, 6 - meлkhe gcoзdh;Voor obivki deur branden van de lussen en bed op twee tabureta of stoel los. Op de deur nastilaiut vatu, vlas, voilok, pakliu door stratum 25 - 30 mm, zo, om uteplitel niet dokhodil tot toe de zomen van de deur op 50-60 mm (vijg. 17). Dan nastlannyi materieel dichtbij dermatinom, door buckram of film en pribivaiut zijn op de zomen door doordringende draadnagels met de afstand tussen hen 40-60 mm. Waarna hoe zal pribita een kant, dermatin, buckram of film strak ruken van het tegengestelde kant, pribivaiut met betrekking tot zomen door zelfde draadnagels en gesneden dichtbij doorsteken de dragen-overs van materieel. Dan ook gedragen met de geblevene kanten van de deur.

Vervolgens nemen oboinye draadnagels van en vbivaiut hen door iedere 50 mm, prizhimaya materieel en daarmede quitte zoom zonder uteplyaiushchego materieel (vijg gevormd. 17, en).

Obituiu deur naveshivaiut op de lussen en izgotovlyaiut cilinders door de diameter 20-30 mm. Deur dichtbij op het kasteel en pribivaiut cilinders oboinymi door de draadnagels naar de helling van de doos situerende draadnagels door 50 mm van andere. Cilinders dicht prizhimaiut naar de deur, maar zo, om zij hinderden niet zijn zakryvaniiu (vijg. 17, b).

Op de bodem cilinder krepitsya niet naar de helling van de doos naar of dorpel, en naar de zelve deur. Op cilinder timt op de bodem van de deur rekenen tijdens obivki zelve deur, t af. Door hem. Zavertyvaiut dermatin, buckram of filmen met betrekking tot bedded naar vate of ander materieel.

Voilok wordt polotnami verkocht. Het bed op de deur, narezaya door de doellatten van noodzakelijke grootte; Het overblijfsel respectievelijk de is maakte als wordt hoger boven beschreven, maar het is mogelijk obivat en als porolonom. Porolon wordt polotnami door de lengte 2 m, door de breedte 1 m en lijvigheid 20-30 mm verkocht. Het het is mogelijk nastilat en met betrekking tot technologie beschouwde, maar better in de volgende weg.

Breedte gemeten en het hoogtepunt van de deur, porolon snijden zo, om het niet dokhodil tot toe de zomen van de deur op 3-5 mm (vijg. 18, en). Niet deuren af het doen, ernaar voorlopig krepyat porolon. Toen deur, bed op taburety of stoelen, dek dermatinom, door buckram of film en pribivaiut zijn met betrekking tot de zomen van de deur door de draadnagels in twee toerbeurt (vijg losbranden. 18, b). Obitaya vandaar dat deur, naveshennaya op de lussen, moet op vrije voeten dichtbegroeid. Dan izgotovlyaiut porolonovye cilinders, obertyvaiut door het materieel en krepyat, prizhimaya hen naar porolonu deuren. Menig vertogen die zodanig obivka elk meere vuur - en lucht-drukproef.

Voor de cilinder het is mogelijk pribit met behulp van batten porolonovuiu lint of ongedeeld batten, omdat porolon zacht en dicht prizhimaetsya naar batten.

<< Vorige pagina