O ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhcaO ctрohteльctce h рemoнte - gлacнaя ctрaнhca

Uteplenie windows en deuren

De toebereiding is van het windows. Onvoorbereid om, t over te winteren. Door hem. Neuteplennye windows, zal in staat stellen door diverse neplotnosti om vandaan van huis tot toe 2/3 caloriek onderscheid door huis otopitelnymi door apparata zich te verroeren. Om dit om te ontwijken, allereerst, noodzakelijk aandachtig om alle boekbanden te bestuderen en om toestand zamazki of shtapikov af te lezen. Als zamazka door de plaatsen verhuizingen van de boekbanden of stekol, zijn noodzakelijk om shpatelem, door het mes of hekje stameskoi te schrappen. Alle voetspooren van zamazki moeten schistit, en kaal faltsy proolifit met behulp van gering kistochki of palochki, obernutoi door het doek. Na vysykhaniya proolifki kuplenoi of kookte zamazkoi promazyvaiut naakt faltsy.

Als tussen shtapikami en glas er zijnen zuiveringen, toen hen vullen zamazkoi en priglazhivaiut. Glas onmiddellijk louteren van de voetspooren zamazki en protiraiut. Kan worden zodanig methode van hun raffinage aangeraad. In het eerst geval natte tryapkoi of kistiu vochtigheid van het glas door het water, en door meerdere minuten protiraiut tryapkoi. Allemaal prilipshie pylinki, peschinki zonder de moeilijkheid liggen achter, niet tsarapaya whereat van glazen achter. Dan prigotovlyaiut melovuiu pobelku: 2-3 veldfles lepels van het krijt op stakan wateren en het deken van het glas van beide leden. Na vysykhaniya hen protiraiut zuiveren dor tryapkoi, door en dan zachte krant (bijvoorbeeld, gazetnoi).

Groot verontreinigde van het glas in het eerst geval absterge door hartelijk zuiver water. Als water niet smyvaet prilipshuiu vuiligheid, dan gelden mylnuiu water (in 1 l water vallen in het niet 50 g zeep) of alkalized compositie van stiralnoi of kausticheskoi sody welk, bijvoorbeeld, helemaal valt in het niet buttery plekken. Na de raffinage door de alkalized verdunningen van het glas bijstere inktkoker absterge door het water, dek melovoi pobelkoi en, zodra ze vysokhnet, protiraiut.

Het is geschikt om diverse vloeiende medicaties vrijgemaakt door de industrie (enkel van hen in aerozolnoi verpakking) te benutten: "Nitkhinol", "Blo", "Moment", "Seconde", "Ontsteken" e.a.. De methodes van hun toepassing worden verpakking aangewezen.

De binaire boekbanden (van twee boekband worden door de lussen gekoppeld en schroeven) voor wassen het is noodzakelijk om te detacheren. Niettemin schroeven niet altijd zonder de moeilijkheid otvertyvaiutsya, omdat porzhavela kervend. Wordt aangeraad, vyvernutye schroeven moeten van de roest louteren en te schilderen door buttery verf dat stapt op, waarover niet kervend. Na vysykhaniya verf rezbovuiu onderdeel moet tavotom of door ander dik vet, nanosya zijn doordringend stratum invetten. Deze wil veilig kervend van de gezwind rzhavleniya.

Na wissende stekol boekbanden moeten volledig nou prosokhnut, en slechts volgende hen opnieuw koppelen en tuigeren door schroeven. Als in zavertyvanii schroeven verf op hun hoofdletter ontpopt geschaad, zijn volgt door alle middelen om te herladen, om te metaal bepalen van rzhavleniya.

Geregeld bezoeken boekbanden ontoereikend dicht abut naar andere, tussen hen er zijnen opening, skvoz welk verloven hartelijke en koude lucht, alsmede stof welk snel zal van glazen verontreinigen. Openingen tussen boekbanden kunnen worden door de gebouwen van zacht doek in de vorm van de lint, gehecht naar een van boekbanden door ondiepe draadnagels gesloten. Hiertoe bijstere te benutten inktkoker om porolon, waarvan narezaiut met betrekking tot lineaal door het accuraate mes van de lint door de breedte 10-15 mm en zelfde lijvigheid. Krepyat hun door kleine doordringende draadnagels. Zelfs better door porolonovuiu lint om ontzagwekkende kapronovuiu zeen te verzaken en met zijn bijstand om lint op de boekband alles op vier draadnagels, vbivaemykh met betrekking tot de hoeken van de boekband te verhelpen. Als geen lange doellatten porolona, van welk het is mogelijk zou van narezat de noodzakelijke lengte van koordvormige zijnen, kan gebruikte zijn en gering doellatten, narezav van hen linten en aangeplakt hun einden back moet de enkele door de kleefstof steunen, bekwaam om porolon te tuigeren.

In de binaire boekbanden van het glas meestal repare shtapikami. Als door tussen hen en de doellatten van de boekbanden er zijnen openingen, hen moeten promazat zamazkoi en zakrasit belilami of door dat verf welk worden boekbanden geschilderd.

15. Uteплeнhe okoнных прoemoc: 1 - koрobka; 2- пaз mefdу koрobkoй h ctcoрkoй; 3 - ctcoрka; 4 - пaз mefdу dcуmя ctcoрkamh нa hmпocte; 5 - пodokoннhk; 16. Rama c tрemя ctekлamh: 1 - bруcok рamы, 2 - ctekлo, 3 - пetля, 4 - зaпoр, 5 - doпoлнhteльнaя (tрetья) рamaUteplenie windows openingen. Windows openingen in het oud, ja en in enkel nieuwe huizen worden tweeledige boekbanden ingevuld: Winter en zomer. In landelijk gebied winter boekbanden dikwijls maken in de vorm volledige rum welk in de zomer respectievelijk erbuit nemen. De laatste tijd in nieuwe gebouwen, doorgaans, worden binaire boekbanden tussen doos van en stvorkami boekbanden paz door de diepte tot toe 15 mm gegolden. Stvorki deze boekbanden monding, en daarvandaan doos te midden van tot verdeeldheiden brengt op twee-drie onderdelen door de formulering van het een-tweetje doellatten welk heten impostami. Stvorki boekbanden langsvarend met betrekking tot impostu, ook zullen paz (vijg formeren. 15).

Voor utepleniya zodanig boekbanden porolon narezaiut door de linten van verschillende breedte afhankelijk van breedte paza. Op de tijdperken porolon heeft enerzijds korochku. Zodanig porolon vooral handig voor utepleniya windows, omdat korochka imparts naar hem rigidness. Als narezat linten op 3-5 mm shire pazov, dan in de installatie van de linten in pazy korochkoi naar binnen, zij er bijster nou worden achtergehouden. Porolon zonder korochki wordt slecht achtergehouden. Daarvandaan linten ervan better alle prizhimat doordringend battens, attachable naar de doos of impostu door doordringende draadnagels. Battens kunnen worden door de buttery verf van gelijke kleur, geschilderd wat vykrasheny boekbanden.

Voortvloeit dat toepassing aan te tekenen in de boekbanden voor hun encapsulation van speciaal koord wil niet altijd zal positief resultaat wegens de vergissingen in izgotovlyaemykh boekbanden uitlenen. In fortochke voor het koord kan ook applicated porolon zijn: Bijstere inktkoker adapteerde, het dient reliably en tamelijk lange tijdperk.

Zakleivanie zodanig pazov door papierene linten niet altijd doeltreffend. Het is better om plastilin of speciaal van niet stalend zamazku te benutten.

Niet stalend zamazku prigotovlyaiut van solidola "L" of "T", en als het niet - van tavota (6 mas. Ch.), Industrieele of solyarovogo boter (14 ch.) En tonkoproseyannogo krijt (80 ch.). mak Dit is het geval. In het metaal posude smoorhi solidol of tavot tot toe complete demping, blusen vuur uit en introduceren in razzhizhennyi tavot of solidol industrieele of solyarovoe boter in de voorzichtige vermenging van alle menigte. Na de verkoeling wordt gewonnen kleverig vocht welk verwarren met het krijt ook, net zo in de toebereiding gebruikelijk zamazki. Dit zamazka na de toepassing een gebeten staalt, maar ze zonder de moeilijkheid schishchaetsya en kan worden in de materie herhaald gegolden. Om ze razmyagchilas, zijn podogrevaiut of enige tijd verfomfaaien door het hands.

Kan worden ook zamazku van 2 ch gekookt. Tonkoproseyannogo zand (dor) en 1 ch. Bloem of muchnoi stof. Bloem of muchnuiu stof zavarivaiut kipyatkom, voegen erin zand en door mesyat hands tot toe de receptie van de menigte in de vorm van de dik dough toe. Dit zamazka bijstere inktkoker pristaet naar de boom, vysykhaya niet treskaetsya en zonder de moeilijkheid wordt na smachivaniya water geschrappen. Vervolgens wordt niet gegolden. Te benutten gebruikelijk zamazku voor deze doelen het is onmogelijk, omdat na vysykhaniya zijn van de boekbanden moeilijk om te schrappen.

Wanneer er zijn winter en zomer boekbanden, shvy tussen hen of openingen ook zamazyvaiut gaven blijk van zamazkami. Kan worden gegolden en porolon, prizhimaya het door battens welk krepyat door de draadnagels.

Dikwijls zodanig plaatsen zakleivaiut door papierene linten welk namazyvaiut gebruikelijk kleisterom, en, wanneer krant razmyaknet, zijn kleefstof met voorzichtig priglazhivaniem. Doordringend papieren het is mogelijk nakleit in twee stratum. Voortvloeit om zich te herinneren die boekbanden en dozen whereat moeten zuiver zijn: Om boekbanden krant pristaet zwak te bevuilen.

Om nader &gt te lezen; >